Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Προχωρούν αντιπλημμυρικό κανάλι - οικολογικό πάρκο στην παραλία του Μοσχάτου

Χτες το βράδυ (Δευτέρα, 08/03), στην Καλλιθέα, σε εκδήλωση του Δήμου Καλλιθέας, είχαμε σοβαρές ανακοινώσεις που αφορούν την παραλία του Μοσχάτου.

Η εκδήλωση σχετιζόταν με την δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου Καλλιθέας στην περιοχή του Ιπποδρόμου, αλλά και στην παραλία της Καλλιθέας. Το έργο είναι μεγάλο, αυξάνει την ποιότητα στο συγκεκριμένο κομμάτι της Καλλθέας, ενώ θα προσφέρει σημαντική ανάπτυξη. Καλό είναι να παραδειγματίζεται το Μοσχάτο από τους γείτονές του, για το πώς διεκδικείται και αξιοποιείται το παραλιακό μέτωπο.

Υπήρχαν νέα και για το Μοσχάτο, τα οποία είναι σημαντικά. Ο Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακής Αξιοποίησης, Γιάννης Πυργιώτης, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής, Ηλία Λιακόπουλο, ανακοίνωσαν την δημοπράτηση του αντιπλημμυρικού καναλιού στην παραλία του Μοσχάτου (προϋπολογισμός: 20.000.000€) όπως επίσης και του οικολογικού πάρκου στην παραλία (προϋπολογισμός: 50.000.000€). Ανέφεραν δε, ότι τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου, Θανάσης Ντερέκας, όπως επίσης ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου, Άρης Κρεμμύδας.

2 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dustixws file m...olo auton ton eleuthero xwro ston prwin ippodromo, tha to kanoun luriki skini.....kai dustixws exoun idi arxisei ta erga...

    ΑπάντησηΔιαγραφή