Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Απάντηση για την μπάντα

Λάβαμε απάντηση από τον κ. Μπούτση για το θέμα που δημιουργήθηκε με την Φιλαρμονική και την δημοσιεύουμε αυτούσια:


Μοσχάτο 30 Μαρτίου 2010

Αγαπητοί φίλοι, καλόπιστοι και κακόπιστοι,


Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν ασχολούνται με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου.

Χαίρομαι ακόμη και όταν αναφέρονται σε «αρνητικά» σχόλια, δηλαδή εκείνοι οι κακόπιστοι που νομίζουν ότι πλήττουν το Πνευματικό Κέντρο και εμένα προσωπικά, κάνοντας σχόλια για την απουσία της Φιλαρμονικής από την παρέλαση.

Η πραγματικότητα έχει ως εξής: Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου αποφασίσαμε από την προηγούμενη χρονιά -χωρίς να είναι υποχρεωτικό- να υπαχθούμε σε άσκηση προληπτικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Με βάση αυτή τη διαδικασία οι συμβάσεις της Φιλαρμονικής θα πρέπει να υπόκεινται σε διαδικασίες ΑΣΕΠ, διαδικασίες που είναι χρονοβόρες και η έγκρισή τους καθυστερούν με αποτέλεσμα τα μέλη της Φιλαρμονικής, στη φάση αυτή, να μην είναι δυνατόν να συνάψουν παρόμοιες συμβάσεις.

Τελειώνοντας, θέλω να χαιρετήσω και όλους τους καλόπιστους φίλους που ευτυχώς είναι πολλές εκατοντάδες και συμμετέχουν στα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα της παρεχόμενη καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και τη δημιουργικότητα της λειτουργίας τους. Αναφέρω ενδεικτικά τα 350 μέλη του Ομίλου Ελληνικών Χορών, τα 400 μέλη των καλλιτεχνικών εργαστηρίων- ομάδων και, τέλος, τους 420 μαθητές του Δημοτικού Ωδείου. Άνθρωποι όλων των ηλικιών με έμφαση στη νέα γενιά της πόλης.

Αυτά και καλό Πάσχα σε όλες και όλους, ακόμη και σε εκείνους τους άπιστους Θωμάδες που ποτέ δεν μπόρεσαν να αποδεχθούν τις σημαντικές επιτυχίες του πολιτιστικού τομέα του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια.


Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου

Αντώνης Μπούτσης

Δημοτικός Σύμβουλος

3 σχόλια:

  1. Auto me to Asep pou arese.
    Isxuei mono gia thn filarmonikh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia ola isxyei pia! kai einai spastiko na katigoroume kai na genikologoume xoris na kseroume prota! meta lete gia ereyna!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πραγματικά δεν κατάλαβα την απάντηση.
    1)Η μπάντα υφίσταται?,
    2)προσωρινά έπαψε?
    3)θα επαναλειτουργήσει και πότε?
    Αυτά μας ενδιαφέρουν να μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή