Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Στην 9η θέση το Μοσχάτο στην Ώρα της Γης!

Η προσπάθεια που έκανε το Μοσχάτο Live! να προβληθεί το Μοσχάτο σαν πόλη με περιβαλλοντικά προβλήματα έπιασε τόπο. Με την συμμετοχή σας, το Μοσχάτο βρέθηκε στην 9η θέση στην λίστα της WWF με τους δήμους/φορείς/εταιρίες που πήραν μέρος. Ο όγκος των συμμετοχών (πάνω από 1750, δείτε την σχετική λίστα) φανερώνει την σημασία του επιτεύγματος.

Αυτή είναι η τελική κατάταξη:


Εμείς δεν έχουμε να πούμε πολλά. Μόνο "ευχαριστώ" σε όσους δήλωσαν συμμετοχή και έφεραν το Μοσχάτο σε αυτήν την θέση. Γιατί το κάναμε για το Μοσχάτο, όχι για την προσωπική μας προβολή. Ας υπήρχε συμμετοχή με το όνομα "ΔΗΜΟΣ Μοσχάτου" και αυτην θα στηρίζαμε. Αποδείχθηκε πως το καλό του Μοσχάτου ενεργοποίησε τους κατοίκους του σε αυτήν την προσπάθεια, ακόμα και αν αυτή δεν είχε την υποστήριξη του Δήμου.

Επίσης, απαραίτητα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τα 672 μέλη του γκρουπ "Το Μοσχάτο στην Ώρα της Γης" που δημιουργήσαμε, το οποίο είναι το μεγαλύτερο εντός Μοσχάτου για το χθεσινό γεγονός.

9 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στο Μοσχάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ28 Μαρτίου 2010 στις 9:43 μ.μ.

    ΜΠΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALH SUNEXEIA KAI STIS EPOMENES PROSPA8EIES SAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oi neoi tou Moschatou exoun oreksh ki energeia an kapoious tous dwsei to erethisma na drasthriopoihthoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pantos kai ta fota ston dimo kai stous kentrikous dromous inta sbista gia mia ora. Thimamai persi pou eixe diorganothei kai poreia me fanarakia kai meta ipirksan kapoioi pou elegan pos o Dimos Mosxatou thelei na fainetai giayto ta kanei ola auta! Me tipota den eimaste ikanopoiimenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή