Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Επιστολή στον ΗΣΑΠ από τον Κ. Λιβάνιο

Λόγω προβλημάτων, το e-mail του κ. Λιβάνιου ήρθε κατεστραμμένο στον λογαριασμό μας και χρειάστηκε η επέμβαση της τεχνολογίας για να το επανακτήσουμε. Έτσι, έστω και καθυστερημένα, σας παραθέτουμε την επιστολή του κ. Λιβάνιου προς τον ΗΣΑΠ για την δημιουργία του νέου σταθμού ανάμεσα στο Μοσχάτο και την Καλλιθέα:


ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΣΟΛΩΜΟΥ 15 18345 ΜΟΣΧΑΤΟ
ΤΗΛ: 210 4816013 FAX : 210 9415296
e- mail : ant_livanios@yahoo.gr

Μοσχάτο 17/3/2010

Προς
α) Τον κ. Πρόεδρο
β) Διευθύνοντα Σύμβουλο
της Η.Σ.Α.Π ΑΕ

Α Ν Ο Ι Κ Τ Η Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

Θέμα: « Δημιουργία σταθμού Η.Σ.Α.Π στο ενδιάμεσο της διαδρομής Μοσχάτου και Καλλιθέας του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου».

Αξιότιμοι κύριοι.


Η ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στα πλαίσια της ενημέρωσης και της καλής συνεργασίας με την εταιρεία σας, η οποία είναι ο καθ’ ύλη αρμόδιος φορέας για την δημιουργία σταθμού του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, στο ενδιάμεσο της απόστασης των ηλεκτρογραμών μεταξύ Καλλιθέας και Μοσχάτου, σας παρακαλεί να της γνωρίσετε αν και κατά πόσο το ανωτέρω έργο που μελετήσατε, εξαγγείλατε και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο επικεφαλής της εταιρείας σας σε σχετική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, είναι «ώριμο» και αποτελεί η κατασκευή του προτεραιότητά σας.

Παρακαλούμε επίσης να μας γνωρίσετε το ακριβές στάδιο που ευρίσκεται η σημερινή διαδικασία και ο παραπέρα προγραμματισμός σας, προκειμένου να προβούμε με την σειρά μας, υπεύθυνα σε σχετική ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Σας γνωρίζουμε ότι ξεκάθαρη θέση και προγραμματική δέσμευση της δημοτικής μας παράταξης, αποτελεί η κατασκευή αυτού του τόσο μεγάλου και σημαντικού έργου για την πόλη. Εξυπηρετεί την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της (Καλλιθέας) περιοχή Αγίας Ελεούσας.

Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκρισή σας και διατελούμε.

Μετά τιμής

Για την δημοτική παράταξη

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΙΒΑΝΙΟΣ

Υπ. Δήμαρχος Μοσχάτου και
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου