Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Συγχαρητήριο e-mail από τον Θανάση Ντερέκα

Λάβαμε συγχαρητήριο e-mail από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου, Θανάση Ντερέκα, σχετικά με την Ώρα της Γης και την προσπάθεια που έγινε για το Μοσχάτο. Τον ευχαριστούμε πολύ γι' αυτήν την αναγνώριση. Σας το παραθέτουμε αυτούσιο:



Αγαπητό Μοσχάτο Live,

θα ήθελα να σας συγχαρώ για την συμμετοχή σας στην Ώρα της Γης και την 9η θέση που καταλάβατε πανελλαδικά στην σελίδα της WWF.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους νέους του Μοσχάτου για την μαζική και οικολογική δράση τους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι η εποχή άλλαξε από το γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι πολίτες δραστηριοποιούνται και εκφράζονται μέσα από τα blogs, τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και εν γένει το διαδίκτυο.

Φυσικά, η ευαισθησία μας για το περιβάλλον δεν σταματάει σε μια συμβολική κίνηση, όπως είναι να σβήσουμε τα φώτα για μια ώρα, ούτε με το να κατακτήσουμε μια υψηλή θέση στη σελίδα της WWF. Δεν πρέπει όμως να αφαιρούμε την αξία του συμβολισμού αυτού, αλλά ούτε και να ξεχνάμε τη σημασία του όλου εγχειρήματος.

Ως υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου, έτσι οραματίζομαι την πόλη μας, με την νέα γενιά στο προσκήνιο, την ευρεία χρήση των νέων τεχνολογιών και την εδραιοποίηση της περιβαλλοντικής μας συνείδησης.

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, οφείλουμε να αλλάζουμε και εμείς, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε και τι μέλλον θα παραδώσουμε στις νέες γενιές.

Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, με την ίδια επιτυχία.

Σας εύχομαι καλό Πάσχα,

Θανάσης Ντερέκας
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους, να ένας πολιτικός που πιάνει το πνεύμα της εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή