Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ισχυρό "Nαι" των Μοσχατιωτών για τον νέο σταθμό ΗΣΑΠ

Εδώ και μια βδομάδα έτρεχε μια ψηφοφορία σχετικά με την κατασκευή νέου σταθμού ΗΣΑΠ μεταξύ Μοσχάτου - Καλλιθέας, στην περιοχή της Εκκλησίας των Ταξιαρχών.

Τα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά του κλίματος που υπάρχει στην κοινωνία του Μοσχάτου. Το "Ναι" για τον σταθμό συγκέντρωσε το 59% των ψήφων, ενώ το "Όχι" πήρε 34%. Υπάρχει και ένα 5% που δηλώνει ότι δεν ξέρει αν πρέπει να γίνει ο σταθμός ή όχι.

Αν και η ψηφοφορία μας δεν έχει επιστημονικό χαρακτήρα, εμείς εκτιμούμε ότι αποτυπώνει τον παλμό της κοινωνίας. Επίσης, θεωρούμε ότι αν στην δημοσκόπηση αυτή έπαιρναν μέρος μόνο κάτοικοι της περιοχής όπου πρόκειται να κατασκευαστεί ο σταθμός, το ποσοστό του "Ναι" θα ήταν αρκετά μεγαλύτερο.

Γεγονός είναι ότι το σαφές προβάδισμά του "Ναι" θα πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους όσοι αποφασίζουν για τις τύχες της πόλης μας.

Ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή σας και σε σημαντικά θέματα του Μοσχάτου θα συνεχίσουμε τις ψηφοφορίες, γιατί έτσι μπορεί να αποτυπωθεί η επιθυμία του κόσμου.

8 σχόλια:

  1. Ε όχι και ισχυρό ΟΧΙ για το νέο σταθμό, μην τρελαθούμε κι όλας! Με 231 άτομα που ψήφισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ισχυρό ΝΑΙ εννοούσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΡΩΤΑΝΕ 1000 ΑΤΟΜΑ. 1000 ΣΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΠΟ 231 ΣΤΟΥΣ 30.000. ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί συμπολίτες, ένας ακόμη σταθμός του ηλεκτρικού τραίνου αποτελεί πρόοδο για καλύτερο περιβάλλον και εξυπηρέτηση του πολίτη. Αν αυτό γίνονταν σε άλλη περιοχή όπου διέρχεται ο ηλεκτικός σιδηρόδρομμος θα έτρεχαν να προλάβουν τους χρόνους ολοκλήρωσης μην χαθεί μια τόσο μεγάλη ευκαιρία. Εδώ γίνεται ένας κακός χαμός από τους μικροδιαπλεκόμενους της αγοράς που σε λίγο μπορεί και να μην υπάρχει. Τώρα γιατί η πρόοδος είναι υποβάθμιση δεν το γνωρίζω αλλά δεν το καταλαβαίνω κιόλας. Ίσως γιατί δεν είμαι μικροδιαπλεκόμενος ούτε μεγαλοδιαπλοκέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TOTE DEN THA GINOTAN KANENAS STATHMOS.
    TO PERIGRAFETE LES KAI EINAI H KATASTROFH TOY MOSXATOY.

    TI PIO OIKOLOGIKO KAI PERIVANTOLOGIKO APO 1 STATHMO TOY HSAP.
    LIGOTERO AUTOKINHTA,KAYSIMA KLP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΉΠΩΣ ΜΠΟΡΈΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ (ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΥΠΟ)ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΘΜΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή