Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Mr. X: Έξυπνοι και χαζοί

Καλησπέρα σας. Το έχω ρίξει στις υπερωρίες τις τελευταίες μέρες, γι' αυτό με βλέπετε συχνά στο blog. Δεν έχω βέβαια άλλη επιλογή, βλέπετε, αφού τα γεγονότα τρέχουν και είναι σημαντικά.

Την Δευτέρα το βράδυ, έγιναν δύο εκδηλώσεις. Στο Μοσχάτο, αφού ήταν η γιορτή της Γυναίκας εκείνη τη μέρα, γινόταν εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες, εκδήλωση που διοργάνωνε ο Αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Εκεί βρέθηκαν γυναίκες, Μοσχατιώτισσες. Βρέθηκαν και μερικοί άντρες, βέβαια, με επικεφαλής έναν υποψήφιο δήμαρχο.

Την ίδια ώρα, δίπλα μας, στην Καλλιθέα, γινόταν η παρουσίαση του Μητροπολιτικού Πάρκου Καλλιθέας. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε τεράστιο ενδιαφέρον και για το Μοσχάτο, αφού εκεί εξαγγήλθηκαν τα σχέδια για την παραλία του Μοσχάτου, την δημιουργία αντιπλημμυρικού καναλιού και οικολογικού πάρκου δηλαδή. Και εκεί βρέθηκαν δύο υποψήφιοι δήμαρχοι. Δείτε το σχετικό άρθρο που δημοσιεύθηκε χτες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Με λίγα λόγια, την ώρα που οι "έξυπνοι" επιδίδονταν στο αγαπημένο τους σπορ, την άγρα ψήφων, σε μια εκδήλωση με γυναίκες, οι "χαζοί" ήταν στο κέντρο των εξελίξεων που αφορούν την παραλία, το μέλλον του Μοσχάτου. Τα συμπεράσματα, δικά σας...


Mr. X

5 σχόλια:

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Laspi ston anemistira! Thapste tous eswkommatikous antipalous! Pame gera! Otan arxizei na brexei, den tha einai broxi, alla ftysimo! OLOI IDIOI EISTE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA O PAPADOPOULOS,GIATI DEN LEEI KANEIS TPT GIA TIS GUNAIKES DHMOTIKES SUMVOULES POU TOSA XRONIA ORGANWNAN THN VRADIA KAI FETOS APOUSIAZAN??

    ΑπάντησηΔιαγραφή