Ο Μπάμπης Μπιλίνης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δράση Τώρα!", μας απέστειλε e-mail για τις δημοτικές εκλογές και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:
Επιστολή για τις δημοτικές εκλογές
Ενας μύθος πλανάται πάνω από το Μοσχάτο. Ο μύθος του επιτυχημένου Δήμαρχου κ. Παπαντώνη. Πάνω σε αυτόν τον μύθο προσπαθούν να πατήσουν οι επίγονοι του κ. Ευθυμίου και κ. Κρεμμύδας.
Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα όμως και τα παραμύθια δεν κρατάνε για πάντα. Έρχεται αμείλικτη η πραγματικότητα που διαλύει τις φαντασιώσεις, μαζικές και ατομικές και προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα.
Ας δούμε αυτή την πραγματικότητα. Στις εκλογές του 2006 η απερχόμενη δημοτική πλειοψηφία ο κ. Παπαντώνης και οι επίγονοι του ο κ. Ευθυμίου και ο κ. Κρεμύδας, όλοι μαζί, είxαν παρουσιάσει στους πολίτες του Μοσχάτου το πρόγραμμα τους με τίτλο 5 στρατηγικοί στόχοι για τη νέα τετραετία.
Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος οι πολίτες τους έδωσαν την πλειοψηφία.
Ας δούμε αυτούς τους πέντε στρατηγικούς στόχους έναν- έναν και ας αξιολογήσουμε και βαθμολογήσουμε τα βήματα υλοποίησης τους αυτά τα τέσσερα χρόνια.
1ος σρατηγικός στόχος (σελ. 3 του προγράμματος Παπαντώνη 2006):
Τομές στη Διοίκηση και σύγχρονές μέθοδοι εξυπηρέτησης
Επιμέρους κεφάλαια:
Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του πολίτη
Κέντρο κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης
Δίκτυο εθελοντισμού
Μεταστέγαση Αστυνομικού Τμήματος στο κέντρο της Πόλης.
Αποτέλεσμα: Τίποτε
Βαθμολογία: Μηδέν
2ος στρατηγικός στόχος (σελ. 6)
Αξιοιποίηση της παραλιακής ζώνης με χρήσεις ήπιας μορφής και απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών
Αποτέλεσμα: Τίποτε
Βαθμολογία: Μηδέν
3ος στρατηγικός στόχος (σελ. 10)
Λειτουργία Δημοτικού Θεραπευτηρίου και οίκου ευγηρίας
Αποτέλεσμα: Τίποτε
Βαθμολογία: Μηδέν
4ος στρατηγικός στόχος (σελ.12)
Ολοκλήρωση και λειτουργία του σύγχρονου Πολιτιστικού Πολυχώρου
Αποτέλεσμα: Το πολιτιστικό Κέντρο έγινε και η πόλη απόκτησε ένα χώρο, που πραγματικά είχε ανάγκη.
Βαθμολογία: Θα μπορούσε να ήταν καλή, παρά τις καθυστερήσεις.. Υπάρχουν όμως πολλά ερωτηματικά, καθώς ο χειρισμός με τις εταιρείες, που είχαν αναλάβει την κατασκευή του έργου ήταν ατυχής και αφήνει κληρονομιά στον νέο Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου μακροχρόνιες δικαστικές και οικονομικές περιπέτειες.
5ος στρατηγικός στόχος (σελ. 14)
Κατασκευή Δημοτικού Κολυμβητηρίου
Αποτέλεσμα Τίποτε
Βαθμολογία: Μηδέν
Εναν στους πέντε στόχους. Αν το στείλουμε στο βιβλίο Γκίνες, θα έχουμε σίγουρα εξασφαλισμένη θέση στα παγκόσμια ρεκορ αποτυχίας.
Είναι λοιπόν φυσιολογικό όταν από την μια έχεις το μύθο του επιτυχημένου και από την άλλη αποτελέσματα σχεδόν τίποτε, να απογοητεύεται ο πολίτης, να πιστεύει ότι δεν γίνεται τίποτε, να μην συμμετέχει και να ιδιωτεύει.
Δεν είναι όμως όλα μαύρα. Το προηγούμενο διάστημα οι ενεργοί πολίτες αυτής της πόλης, τα κινήματα πόλης έριξαν στα σκουπίδια δυο φορές τα σχέδια για επιχειρηματικές δραστηριότητες και τσιμεντοποίηση της παραλίας μας, που ο Δήμαρχος και οι επίγονοί του είχαν ψηφίσει. Το περιβαλλοντικό έγκλημα στον Κηφισό έφτασε στα δικαστήρια. Έγκλημα κυριολεκτικά, χωρίς εισαγωγικά, καθώς ο Συνήγορος του Πολίτη διαπιστώνει στο πόρισμάτου παραβάσεις της νομοθεσίας και ο εισαγγελέας μετά από μήνυση ενεργών πολιτών του Μοσχάτου, Ν. Φαλήρου και Ρέντη στέλνει στο εδώλιο κατηγορούμενα τρία στελέχη του Υπουργείου, ενώ ο απερχόμενος Δήμαρχος και οι επίγονοι του στο πρόγραμμα τους του 2006 διαπίστωναν ότι το οδικό έργο πάνω από τον Κηφισό, ανακούφισε την πόλη. (σελ. 8).
Η ανακύκλωση συσκευασιών έγινε με τα χίλια ζόρια και στο Μοσχάτο, έχουμε όμως πολύ δρόμο και πολλούς αγώνες ακόμα μέχρι να φτάσουμε σε πραγματική ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.
Ε ναι λοιπόν, κάποιοι αισθανόμαστε δικαιωμένοι από τους αγώνες των ενεργών πολιτών και τις εξελίξεις και μάλιστα σε μια περίοδο που όλοι χρειαζόμαστε ένα αισιόδοξο μήνυμα.
Εμείς, που βρισκόμαστε στην δημοτική κίνηση "ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!" δεν διεκδικήσαμε να εξαργυρώσουμε την δράση μας με αξιώματα. Ούτε πιστεύουμε ότι είμαστε πρωτοπόροι ή αναντικατάστατοι. Μας κάνει υπερήφανους το γεγονός ότι φτάσαμε μαζί σας ως εδώ. Και με σας δίπλα μας θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Συνεχίστε να μας εμπνέεται ελπίδα και να μας γεμίζεται δύναμη.
1/11/2010
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΙΛΙΝΗΣ
Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ke Mpilini
ΑπάντησηΔιαγραφήo Papantwnis bgike dimarxos 6 fores synexeia apo tous dimotes Mosxatou.
Nomizeis oti esu mporeis na amfisbitiseis tin noimosini olwn autwn???
H diki soy ba8mologia einai :
Noimosini : miden
Ikanotita analysis : miden
Dimokratiki antilipsi : miden
Είναι ευχάριστο να υπάρχουν τέτοιου είδους ανασκοπήσεις γιατί δίνουν την ευκαιρία στον πολίτη να αποκτήσει ένα ακόμη μέτρο σύγκρισης. Μένει βέβαια να επαληθεύεται κάθε φορά η εγκυρότητα των αναφορών, αλλά και να υπάρξει αντίλογος. Το πιο σημαντικό όμως κατ' εμένα, είναι αυτή η ανασκόπηση αφενός να γίνεται από τους ίδιους εν είδη απολογισμού με ωραία παρουσίαση και λογικές εξηγήσεις. Μη τα βλέπουμε μόνο σε 'ΘΑ' αυτά καλό είναι να τα βλέπουμε και απολογιστικά. Να κλείσω με την ευχή να βγεί αυτός που αγαπά το Μοσχάτο περισσότερο από την τσέπη του ή τη δίψα για εξουσία και αναμένω λογικές εξηγήσεις για το πώς θα γίνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ την ερχόμενη 4ετία ελλείψει χρημάτων....
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια να καταλάβω κύριε Μπιλίνη...αντίπαλος σας στις εκλογές είναι ο Παπαντώνης?????
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ νύξεις για επίγονους, είναι τουλάχιστον αστείες. Ο Παπαντώνης έχει τοποθετηθεί δημόσια για την επιλογή του και αυτή είναι ο Ευθυμίου. Μήπως δεν είναι και πολίτης εκτός από Δήμαρχος και θα του στερήσετε το δικαίωμα να έχει επιλογή? Στο κάτω-κάτω, νομίζω, δεν του έχει στερηθεί κανένα πολιτικό δικαίωμα και είναι και αυτός ψηφοφόρος.
Επιπλέον, όταν αναφέρεστε σε ένα μηδενικό έργο και σε μύθους (όπως αναφέρεται και σε παραπάνω σχόλιο) ουσιαστικά αμφισβητείτε την κρίση των πολιτών του Μοσχάτου που τον επέλεξαν 6 φορές. Αυτή την κρίση όμως επικαλείστε για να ζητήσετε την ψήφο τους...μήπως πρέπει να προσέχετε τι λέτε και τι γράφετε?
Είναι εύκολο να κάνεις κριτική εκ του ασφαλούς κύριε Μπιλίνη, αλλά πρόσεχε ποιόν κρίνεις και φυσικά ξεκίνα από τον εαυτό σου.
Φιλικά,
ένας Ταυριώτης
Ο φίλος ΔΦ, έκανε την πιο σωστή παρατήρηση. Τα προγράμματα είναι καλά. Να συζητήσουμε όμως και για τους πόρους. Ας ερευνήσουμε λίγο ποιοί από τους υποψηφίους Δημάρχους έχουν σχεδιασμό για το που θα βρεθούν οι πόροι για να υλοποιήσουν τις εξαγγελίες τους...αντί να θαυμάζουμε τα ωραία εξώφυλλα και τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες.
ΑπάντησηΔιαγραφήto gegonos pos oles oi ipoenotites ton stoxon pragmatopoiithikan den metraei? Den xoraei laspi se kapoion pou akoma kai tora an evaze tha kerdize me diafora! epikentrotheite sto aniparkto programma sas kai afiste tis katigories
ΑπάντησηΔιαγραφήΚύριε Μπιλίνη,
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίμαι Δημότης Τάυρου και πραγματικά ζηλεύω τον Δήμο Μοσχάτου για την τιμιότητα, την οργάνωση, την καθαριότητα και πολλά άλλα θετικά στοιχεία που έχει. Είναι ντροπή να αναφέρεστε μειωτικά για το έργο του.
Μακάρι, ο Παπαντώνης να ήταν Δήμαρχος Ταύρου έστω και για μία τετραετία....
kirie mpilini
ΑπάντησηΔιαγραφήprin apo 24 xronia ntrepomastan na poume oti eimaste apo to mosxato me poli douleia kai meraki apo ton dimarxo mas afto allaxe kai tora eimaste perifanoi. apo ta 24 xronia tou papantoni ta 20 htan akros paragogika. mono thn teleytea tetraetia den ipirxe ergo kai pisteyo oti afto einai aki kapou logiko afou o anthropos kourastike kai megalose kai kata 20 xronia. giafto kai feygei. mhn apaxioneis loipon to ergo tou giati o laos tou mosxatou kai vlepei kai xerei na krinei, den einai provata.
meta timis v.p.t.c
Εγώ θα σταθώ σε ένα σημείο του κειμένου και θα πω ότι δεν είναι σωστό, κατά τη γνώμη μου, να βάζουμε και τους δύο στο ίδιο τσουβάλι. Ο Άρης έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό και τους λόγους της παραίτησης αυτής μπορεί ο καθένας να τους διαβάσει στο κείμενο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου στο Μοσχάτο. Αντιγράφω μερικά χαρακτηριστικά λόγια.
ΑπάντησηΔιαγραφή"Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Ο καθένας κουβαλάει τη δική του ιστορία, τη δική του πορεία.
Άλλος την εξαργυρώνει, άλλος όχι.
Είναι θέμα πολιτικής ηθικής.
Γνωρίζετε οι περισσότεροι την πολιτική μου προϊστορία.
Υπήρξα πολλά χρόνια στέλεχος της συμπολίτευσης.
Το έργο μου και την προσφορά μου ας την κρίνετε εσείς.
Εγώ σήμερα θα σταθώ στο τέλος αυτής της ιστορίας.
Το τέλος συνοδεύτηκε από μία παραίτηση.
Γιατί έγινε αυτό;
Είναι πίστη μου ότι όταν διαφωνείς σε κορυφαία ζητήματα πολιτικής,
που σημαίνει όταν εντοπίζεις αδράνεια, εγκατάλειψη, καθεστωτισμό
Όταν εντοπίζεις φαινόμενα παρακμής
που σημαίνει ένας κλειστός κύκλος εξουσίας αποφασίζει για τον εαυτό του
Όταν εντοπίζεις ότι σε κρίσιμες πολιτικές επιλογές, όπως η παραλία μας,
η δημοτική αρχή είναι έτοιμη να ενδώσει και ενδίδει σε ιδιώτες που μας αντιμετωπίζουν σα φιλέτο
Τότε εάν δεν είσαι κολλημένος στην καρέκλα σου
Εάν δεν έχεις τη λογική του «κάνω τα στραβά μάτια και το εξαργυρώνω αργότερα»
Εάν θέλεις να είσαι εντάξει με την πολιτική σου συνείδηση,
Εντάξει με τον κόσμο και την εμπιστοσύνη που σου έδειξε
Τότε παραιτείσαι, φίλες και φίλοι
Παραιτήθηκα λοιπόν από οφίτσια και θέσεις, χωρίς να λογαριάσω τα κόστη
Παραιτήθηκα λογαριάζοντας μόνο την πολιτική μου πίστη.
Μόνη μου επένδυση η υπεράσπιση αρχών και θέσεων που κάποιοι στην πορεία τις εγκατέλειψαν,
τις διαστρέβλωσαν,
τις παραχάραξαν."
http://politesmprosta.blogspot.com/2010/09/2809.html#more
Γι αυτούς τους λόγους θεωρώ ότι η αναφορά στο όνομα του Άρη είναι τουλάχιστον άστοχη.
Pesta xrusostome.
ΑπάντησηΔιαγραφήKaneis den sas apanthse me epixeirhmata.
Ginan ta erga 'h oxi?
Αντιγράφω από το βιογραφικό του Άρη :
ΑπάντησηΔιαγραφή"Το 1994 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου με το συνδυασμό του Ταξιάρχη Παπαντώνη.
Επανεκλέγεται το 1998, το 2002 και στις εκλογές του 2006 εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της πόλης. Ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου τα έτη 1999,2003,2004,2005. Πρόεδρος του Ο.Ν.Α από το 2003-2008.(εισηγήθηκε και πραγματοποίησε τη λειτουργία του γυμναστηρίου οργάνων, το πρόγραμμα Αθλοδιακοπές, το Φεστιβάλ Παιδιού ,τον ποδηλατικό γύρο της πόλης, τα τμήματα τέννις και πινγκ-πονγκ). Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου το 2006.
Τον Ιανουάριο του 2009 παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου λόγω πολιτικών διαφωνιών με το Δήμαρχο Μοσχάτου Ταξιάρχη Παπαντώνη."
Από το 1994 μέχρι το 2009 είναι 15 χρόνια !
Μέχρι το 2008 ο Άρης καυχιέται για τα προγράμματα που εισηγήθηκε στον Παπαντώνη και υλοποιήθηκαν και αυτά είναι τα μοναδικά προσόντα που προβάλλει για να ζητήσει την ψήφο μας (εκτός βέβαια από την βράβευση από το Σύλλογο καθηγητών του 2ου Λυκείου Μοσχάτου).
Πολύ αργά δούλεψε η "πολιτική συνείδηση" του Άρη, άργησε να καταλάβει την αδράνεια, την εγκατάλειψη, τον καθεστωτισμό. Του χρειάστηκαν 15 χρόνια για να εντοπίσει τα φαινόμενα παρακμής που όταν ο ίδιος υπηρετούσε ήταν καλά.
Τι ήταν αυτό που του χάρισε το "φως το αληθινό", μήπως η άρνηση του Μεγάλου να τον κάνει Αντιδήμαρχο; Μήπως, λέω...
Όλα όμως αυτά θα τα κρίνει ο κόσμος στις 7, καιρός γαρ εγγύς !!!!
Δεν γνωρίζω αυτούς τους "πονηρούς" λόγους που οδήγησαν στην παραίτηση του Άρη. Τους διαβάζω από τα blog. Και βέβαια ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει. Το θεωρώ μια απλή εκτίμηση και όχι την πραγματικότητα. Επίσης θεωρώ ότι είμαστε μόνο μέχρι ενός σημείου εντός θέματος. Και ναι, επίσης, ξέρω ότι εγώ το έφερα ως εκεί, γιατί θεωρώ άδικο να παρουσιάζεται επίγονος ο Άρης από την στιγμή που δεν είναι, αφού άλλος πήρε το δαχτυλίδι. Θα συνεχίσω το κείμενό μου εκτιμώντας ότι το έργο της εκάστοτε δημοτικής αρχής από την μεταπολίτευση και μετά ήταν ιδιαιτέρως ευεργετικό για την περιοχή μας. Το Μοσχάτο άλλαξε εικόνα και από την υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας, όπως χαρακτηριζόταν, μετατράπηκε σε μια πολύ όμορφη συνοικία και τα προβλήματα άλλαξαν επίπεδο. Φτάσαμε, χωρίς υπερβολές, να θεωρούμε ότι ως καλοί ο εχθρός μας είναι το καλύτερο. Την τελευταία τετραετία όμως η δημοτική αρχή μας δεν κρατήθηκε στο ύψος της και εξού και οι αποτυχημένοι προγραμματικοί άξονες που αναφέρονται από τον κύριο Μπιλίνη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπιστρέφουμε τώρα στο θέμα της αντιδημαρχίας. Σαν πολίτης αυτής της περιοχής, την οποία τιμώ, θεωρώ απαράδεκτο να συζητάμε έστω κάτι τέτοιο. Όταν ο κυρίαρχος λαός, είναι ο ίδιος λαός να θυμίσω που έδινε 65% στην παράταξη, έφερε τον Άρη πρώτο στις εκλογές, όταν οι δυο που διεκδικούσαν τη δημαρχία και είχαν στόχο την πρωτιά, δεν κατάφεραν να τον ξεπεράσουν... Συγγνώμη αλλά εδικαιούτο ο Άρης να είναι αντιδήμαρχος ακόμα και από το 2007. Γιατί το να είναι σε αυτή τη θέση σύμβουλοι με τους μισούς και λιγότερο ψήφους, κάποιος κακοπροαίρετος θα το θεωρούσε συναλλαγή κάτω από το τραπέζι. Ο λαός του Μοσχάτου πήρε μια απόφαση το 2006 που δεν έγινε σεβαστή. Ας σεβαστούμε τώρα την απόφαση του λαού του Μοσχάτου και του Ταύρου που πλησιάζει αμείλικτη για να δώσει απάντηση σε όλα αυτά τα, τα χωρίς χαρακτηρισμό, σχόλια.
ΥΓ συμφωνώ με το σχόλιο του v.p.t.c μόνο που έχω και μια άλλη ερμηνεία για την κατάρρευση της τελευταίας τετραετίας. Δεν είναι όμως επί του παρόντος.
Ένα έχω να πώ...Εκ των υστέρων πεφωτισμένοι έχουν υπάρξει, υπάρχουν και θα υπάρξουν πολλοί!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Άρης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ να εξαργυρώσει πολιτικά γραμμάτια που πίστευε οτι του χρωστά ο Παπαντώνης και για αυτό παραιτήθηκε!
Ο Άρης ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ και συμμετείχε σε όλες τις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ, αλλά αποχώρησε όταν κατάλαβε οτι υστερούσε, προβάλλοντας τους λόγους που όλοι ξέρουμε!
Στις 7 Νοέμβρη, θα φανεί αν του βγήκε το παιχνίδι του. Προσωπικά, πολύ αμφιβάλλω.
Ο κύριος Μπιλίνης που εξαφανίστηκε? Δεν θέλει να απαντήσει στα σχόλια?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπητοι συνδημότες Μοσχατιωτες, επειδη βλεπω οτι δινεται πολυ μεγαλη σημασια σε νομοτελειες του τυπου 3τετρατιες - 6τετρατιες κλπ.ως αποδεικνυουσες νοημοσυνη και υψηλο πολιτικο κριτηριο και οχι σε συγκεκριμενα στοιχεια απολογισμου περι παραγομενου εργου, σας προτεινω ολοψυχα να στηριξεται τον Σουτο επι 12 χρονια δημαρχο Ταυρου, που εξαιτιας της πολυ πετυχημενης θητειας του στον Δημο Ταυρου, ο συνδυασμος του διαλυθηκε στα εξ ων συνετεθη και οι πολυ πετυχημενοι συνεργατες του κοσμουν τωρα τα ψηφοδελτια των πολυ πετυχημενων επιγονων του κου Παπαντωνη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑραγε τοση μαζεμενη επιτυχια θα μπορεσει να την αντεξει ο νεος Δημος Ταυρου-Μοσχατου ?
Φιλικα ενας (ταλαιπωρημενος λογω υψηλης νοημοσυνης επι 12 χρονια) Ταυριωτης
Δεν σκοπεύω να υπερασπισθώ κανέναν από τους υποψήφιους, άλλωστε δεν έχω το δικαίωμα ούτε την υποχρέωση. Αλλά σαν μοσχατιώτης 53 χρόνια, έχω το δικαίωμα της κριτικής. Σαφώς ο Παπαντώνης ψηφίστηκε τόσες φορές και για το έργο του και για το κόμμα που τον υποστήριζε. Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς σε αυτό. Όμως τουλάχιστον την τελευταία τετραετία είναι ΑΠΩΝ. Μόνο σε εορτές και παρελάσεις εμφανίστηκε. Αν κουράστηκε η παραίτηση είναι πιο έντιμη στάση. Εμείς οι μοσχατιώτες θέλαμε έργο και δυστυχώς έργο δεν είδαμε. Ακόμη και το νέο πολιτιστικό κέντρο, μυρίζει σκάνδαλο. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενα του κου Ντερέκα. Επί της ουσίας όταν ασχολείσαι με τα κοινά, δεν μπορείς να στηρίζεσαι μόνο στο παρελθόν σου. Το τώρα μετράει. Όλοι οι υποψήφιοι παρουσιάζουν πρόγραμμα. Ορθώς ο κος Μπιλίνης κρίνει το τι δεν έγινε από το πρόγραμμα του κου Παπαντώνη και θα περίμενα κι εγώ έναν απολογισμό από τους συνεχιστές του συνδυασμού του.Τον κο Μπιλίνη θα τον κρίνω όταν κληθεί να εφαρμόσει το δικό του πρόγραμμα. Το πως θα εφαρμόσει ο καθένας το πρόγραμμά του μέσα από την οικονομική "κρίση" , όσοι παρευρεθήκαμε στο "ντιμπέιτ" που οργάνωσε η Μεσοποταμία στο πολιτιστικό κέντρο, πήραμε μια γεύση από τις απαντήσεις των υποψηφίων. Και επί τη ευκαιρία, γιατί δεν διαφημίστηκε καθόλου η συγκεκριμένη ενέργεια, που τουλάχιστον εμένα με βοήθησε ώστε να γνωρίσω καλύτερα τους υποψήφιους και ειδικά τους Ταυριώτες?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚύριοι,
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Άρης αν ήταν αντιδήμαρχος θα ακολουθούσε τώρα τον Αντρέα πιστά χωρίς φωνές και αρχηγισμούς.
Είναι ένας κακός μπίζνεσμαν πολιτικός που κοιτά αποκλειστηκά και μόνο το προσωπικό του συμφέρον...
@3 Νοεμβρίου 2010 1:24 μ.μ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΉταν δικαίωμά του η αντιδημαρχία, ήταν πρώτος σε ψήφους. Τι θες να πεις; Ότι πήγαινε για τα λεφτά; Ή για τα άλλα λεφτά της διαδόχου καταστάσεως. Και γιατί να τον ακολουθήσει; Στο debate που έγινε ο Ανδρέας ήταν πολύ "λίγος'. Γιατί λοιπόν να τον ακολουθήσει ο Άρης;; Δες λοιπόν ποιοι πάνε με τον καιρό. Αυτοί που μετά που έχουν ακούσει τα εξ αμάξης συνεργάζονται για να μην το χάσουνε. "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη" (από ελληνική ταινία).....