Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Προτάσεις υποψηφίων: Ανθρώπινη Πόλη, Σύγχρονος Δήμος

Στο Μοσχάτο Live! έχουμε σαν σκοπό να προτείνουμε στους αναγνώστες μας υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους νέους (όχι μόνο ηλικιακά, νέους στα κοινά) και ικανούς, φρέσκα πρόσωπα, με διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Σεβόμαστε όλους τους υποψήφιους των συνδυασμών για το έργο τους και την διάθεσή τους. Προφανώς δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα για όλους τους συνδυασμούς, ούτε για όλους του υποψήφιους, γι’ αυτό οι προτάσεις γίνονται μόνο για συγκεκριμένους συνδυασμούς.

Οι παρακάτω προτάσεις είναι για τον συνδυασμό “Μοσχάτο – Ταύρος: Ανθρώπινη Πόλη, Σύγχρονος Δήμος”.

Αντώνης Αντωνακάκης (Εκλογική περιφέρεια Μοσχάτου): Γεννήθηκε το 1958 και κατοικεί στο Μοσχάτο. Παντρεμένος με την Μαρία Καλμπουρτζή, έχουν τρία παιδιά. Εργάζεται ως Υποτομεάρχης στη ΔΕΗ/ΚΔΕΠ/ΤΜΜΔΕ ως υπεύθυνος στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φυσικής. Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ με περαιτέρω πτυχία στους Μη Καταστρεπτικούς Ελέγχους και με σχετικές δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια. Ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1979, έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΤΟΕ/ΚΔΕΠ/ΓΕΝΟΠ.
Στάθης Καραβασέλας (Εκλογική Περιφέρεια Μοσχάτου): Γεννήθηκε στο Λιανού Αρκαδίας και κατοικεί στο Μοσχάτο. Παντρεύτηκε την Σουζάνα Σπηλιώτη και έχουν δύο κόρες. Σπούδασε παιδαγωγικά, τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών και στην Ακαδημία Τρίπολης. Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1981, μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αντιπρόσωπος στις Γενικές Συνελεύσεις της ΔΟΕ και της ΑΔΕΔΥ. Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καλλιθέας – Μοσχάτου. Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ “Οι Δάσκαλοι του Κόσμου”, που έχει επιδείξει σημαντικό έργο. Μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης “Σταθμός” και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Μοσχάτου και Καλλιθέας. Εργάζεται ως δάσκαλος του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου.

Γιάννης Σάββας (Εκλογική περιφέρεια Μοσχάτου): Γεννήθηκε το 1965 και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Ματσάγγου, με την οποία έχει τρεις κόρες. Είναι Πρόεδρος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου από το 2005 και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μοσχάτου από το 2007 και μέλος της ΔΕΠ (επιτροπή Παιδείας) Δήμου Μοσχάτου.

Θέλει να προσφέρει στα κοινά στο κομμάτι της παιδείας. Χαρακτηρίζεται από εργατικότητα, κάτι που αποδεικνύει το έργο του στο 6ο Δημοτικό. Έχει συνεργαστεί με όλους τους φορείς της πόλης (κυρίως με τους εκπαιδευτικούς). Έχει χαμηλό και ενωτικό προφίλ και επιθυμεί την σύνθεση απόψεων για το καλό της πόλης.
Κωνσταντίνος Σεργιάδης (Εκλογική περιφέρεια Μοσχάτου): Ζει στο Μοσχάτο από το 1986. Εργάσθηκε για χρόνια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σαν διευθυντικό στέλεχος. Είναι τεχνικό διευθυντής σε εταιρεία μελετών και εγκατάστασης εξοπλισμού τηλεοπτικών σταθμών και τηλεπικοινωνιών. Είχε την ευθύνη της εγκατάστασης της τηλεόρασης για την διεθνή μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 (Athens Olympic Broadcasting). Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Ζιώγα και έχουν δύο παιδιά. Στηρίζεται από την Δημοκρατική Αριστερά.
Αποστόλης Σιώκας (Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου): Γεννήθηκε το 1983, κατοικεί στο Μοσχάτο και κατάγεται από τον Νομό Καρδίτσας. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά, τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές Οργάνωσης και Διοίκησης Βιομηχανικών Συστημάτων με Ειδίκευση Logistics (Πανεπιστήμιο Πειραιά – Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο). Από το 2004 εργάζεται σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις σε θέσεις ευθύνης στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Είναι μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου, το οποίο πραγματοποίησε μεγάλο περιβαλλοντικό και κοινωνικό έργο και είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα Συμβούλια Νέων πανελληνίως.

Δείτε το βίντεο με εμφανίσεις του Απόστολου Σιώκα σαν Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν Μοσχάτου και Υποψήφιος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου:



Καλλιόπη (Πόπη) Ναυπλιώτη (Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου): Κόρη του Ιωάννη Ναυπλιώτη, γνωστού επιχειρηματία. Γεννήθηκε το 1980 και η οικογένειά της κατοικεί στο Μοσχάτο από το 1933. Παντρεμένη με τον επιχειρηματία Πόπορη Αντρέα. Έχουν 3 παιδιά. Διετέλεσε για 2 χρόνια πρόεδρος δεκαπενταμελούς. Σπούδασε γραφικές τέχνες στο ΚΕΚ Μοσχάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου