Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Έκοψαν κλήση σε Μοσχατιώτη που δεν οδηγεί!

Δείτε τα έγγραφα, αν και δεν μπορεί να αποδείξει το δίκιο του

«Μηχανή δεν έχω. Ούτε έχω οδηγήσει ποτέ. Και ξαφνικά μου έρχεται στη διεύθυνση κατοικίας μου κλήση της Τροχαίας» καταγγέλλει στο newsbeast.gr πολίτης (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας) που δηλώνει θύμα εξαπάτησης.

Το συγκεκριμένο άτομο, όταν παρέλαβε την κλήση, έλεγξε προσεκτικά τα στοιχεία που αναφέρονταν σε αυτήν. «Βλέπω ότι αναφέρεται το όνομά μου αλλά με πολλά λάθη. Σαν δηλαδή κάποιος να προσπάθησε να δώσει ψεύτικα στοιχεία. Τι εννοώ; Ο αριθμός ταυτότητάς μου είναι λάθος. Αντί για Α.Φ.Μ. στην κλήση γράφουν την ημερομηνία έκδοσης της ταυτότητας και επιπλέον έχουν κάνει λάθος και στην καταγραφή του τόπου γέννησης», λέει χαρακτηριστικά.

Για να συνεχίσει: «Μόλις λοιπόν μου ήρθε η κλήση, τηλεφώνησα κατευθείαν στο δήμο για να δω τι συμβαίνει. Η απάντηση που πήρα ήταν αυτή που όλοι περιμένετε. “Και πού ξέρουμε εμείς εάν δεν είχες πάρει κάποιου φίλου σου τη μηχανή; Δεν ξέρουμε τι θα κάνεις αλλά πρέπει να πας στη ΓΑΔΑ”. Αυτά μου είπαν και ούτε που άκουγαν όταν τους έλεγα ότι μέχρι και την υπογραφή μου έχουν πλαστογραφήσει».

Από κει και πέρα, όπως περιγράφει ο πολίτης, επικράτησε το χάος.

«Αναρωτιέμαι το εξής απλό: Από τη στιγμή που με γράφουν, αν και δεν ήμουν εγώ, το επαναλαμβάνω, επειδή δεν έχω άδεια, δίπλωμα και πινακίδες, δεν θα έπρεπε να με έχουν πάει για εξακρίβωση στοιχείων; Κι αν το μηχανάκι που υποτίθεται ότι οδηγούσα ήταν κλεμμένο, τι θα γινόταν;», τονίζει ο άνθρωπος που καταγγέλλει το παραπάνω περιστατικό.

«Και στη ΓΑΔΑ βέβαια μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί το θέμα μου έχει παραπεμφθεί στο δήμο Αθηναίων. Και εγώ δεν μπορώ να αποδείξω το δίκιο μου αλλά θέλουν να πληρώσω μέχρι το τέλος του έτους 310 ευρώ».

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:Για να δείτε τα έγγραφα σε πραγματικό μέγεθος κάντε κλικ πάνω τους.

(Πηγή: Newsbeast.gr)

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας, Δημήτρη Φελλά, που μας επισήμανε την είδηση.

2 σχόλια:

  1. ελεοοοοοοοοος. μη πληρώσεις...άρα οποιοσδηποτε παρανομεί, λέει τα στοιχεια του γείτονα του και ...ξεμπερδευει?? ο υπάλληλος που έγραψε την κληση?? καμμιά ευθύνη?? ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ,ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ 310 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΣ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ 10.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή