Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η συγκέντρωση του Βασίλη Σπανάκη στον Ταύρο

Δελτίο Τύπου για την χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση στον Ταύρο μας απέστειλε ο συνδυασμός "Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο", με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Σπανάκη:



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αέρας μεγάλης νίκης από τον Ταύρο για τον Βασίλη Σπανάκη

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του Βασίλη Σπανάκη στον Ταύρο, στέλνοντας σαφές μήνυμα νίκης των Ενωμένων Πολιτών στην περιοχή. Η μαζικότητα της συμμετοχής ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και φαίνεται ότι ο Ταύρος είναι από τα δυνατά χαρτιά του κ. Σπανάκη, στο δρόμο για τις κάλπες της προσεχούς Κυριακής. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Δρόσος Μακρής, πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Ταύρου, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη των Ενωμένων Πολιτών και εκδήλωση την αμέριστη και ενεργή συμπαράστασή του στον Βασίλη Σπανάκη.

Ο Βασίλης Σπανάκης ευχαρίστησε από τη μεριά του τον κ. Μακρή για την ένθερμη υποστήριξή του και εκθείασε τη μακρόχρονη προσφορά του στα κοινά.

Στην ομιλία του κατέθεσε τους επτά ολοκληρωμένους προγραμματικούς άξονες της παράταξής του για τον Ταύρο. Υπογράμμισε ότι κύριο μέλημα του για την περιοχή αποτελεί η εφαρμογή μιας σειράς έργων για την ανάπλαση της περιοχής και η ανάδειξη της φυσιογνωμίας της. Στη συνέχεια ανέλυσε το πακέτο κοινωνικών μέτρων που θα εφαρμοστεί, στη νέα θητεία των Ενωμένων Πολιτών, σαν αντίβαρο στην άδικη και αντιλαϊκή πολιτική του Μνημονίου που πλήττει τα νοικοκυριά και την τοπική οικονομία. Δεσμεύτηκε για τη δημιουργία παιδικών σταθμών και αθλητικών υποδομών, ενώ επεσήμανε τη μέριμνα που θα επιδείξει στον τομέα της καθαριότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Για το κυκλοφοριακό, υπενθύμισε ότι θα είναι άμεση προτεραιότητα η αντιμετώπιση του, καθώς η λειτουργία της πόλης επιβαρύνεται σημαντικά.
 
Συμφωνά με τον Βασίλη Σπανάκη η επιλογή των Ενωμένων Πολιτών για τους πολίτες του Ταύρου είναι μια αξιόπιστη λύση, σε αντίθεση με τους συνεχιστές ενός επιζήμιου χθες, που με τις ανεύθυνες κινήσεις τους έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις συνθήκες που δημιουργούνται. Υπογράμμισε το ηθικό πλεονέκτημα της παράταξής του και του ιδίου και στηλίτευσε την αλλαγή στάσης και την ανταλλαγή κατηγοριών για σκιές, στο θέμα της δημιουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου, των συνεχιστών του κ. Παπαντώνη, που στη συνέχεια ξεχάστηκαν εν μια νυκτί.

Αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την ενεργή στήριξή τους, ζήτησε τη συμπαράστασή τους για την επόμενη μέρα προκειμένου να γίνει ο νέος Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου πρότυπο λειτουργίας.

Στο τέλος της ομιλίας του, εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές και κάλεσε τους δημότες να μη χαθεί ούτε μία ψήφος, ούτως ώστε το μήνυμα της ΑΛΛΑΓΗΣ να είναι ηχηρό και να δώσει δύναμη στην παράταξη των Ενωμένων Πολιτών για πιο έντονους και παραγωγικούς ρυθμούς δουλειάς μετά την 8η Νοεμβρίου.
 
Η επόμενη προγραμματισμένη κεντρική ομιλία για τους Ενωμένους Πολίτες θα πραγματοποιηθεί στο Μοσχάτο την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010 στις 7:30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου, απέναντι από το Δημαρχείο.

Από το Γραφείο Τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου