Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πολίτες Μπροστά: Πάρτυ Νεολαίας σε Μοσχάτο και Ταύρο

Ο συνδυασμός "Πολίτες Μπροστά", με υποψήφιο Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου τον Άρη Κρεμμύδα μας απέστειλε δελτία τύπου για τις εκδηλώσεις νεολαίας τόσο στο Μοσχάτο, όσο και στον Ταύρο. Τα δημοσιεύουμε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μοσχάτο, 01/11/2010

Εντυπωσιακή υπήρξε η ανταπόκριση των νέων του Μοσχάτου στην πρόσκληση σε πάρτυ του συνδυσμού “Πολίτες Μπροστά”. Ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Κρεμμύδας, φανερά συγκινημένος από τη διάθεση των νέων να αναδείξουν στη δημοτική αρχή έναν ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο συνδυασμό, τόνισε: “Είμαστε ένας ανεξάρτητος πολυσυλλεκτικός συνδυασμός, με υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους. Και αυτό είναι πολιτική επιλογή, δεν προέκυψε τυχαία.

Είναι επιλογή που υποστηρίζει την άποψη ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι το άθροισμα των κομματικών δυνάμεων, αλλά ο πολλαπλασιασμός των δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας. Είναι επιλογή που υποστηρίζει την άποψη ότι στην παρούσα συγκυρία έχουμε ανάγκη το πιο άξιο, το πιο εργατικό, το πιο καθαρό πολιτικό δυναμικό και αυτό το δυναμικό βρίσκεται σε όλους τους χώρους.

Είναι επιλογή που υποστηρίζει την άποψη ότι οι τοπικές αρχές για να είναι διεκδικητικές, δραστήριες και ανιδιοτελείς πρέπει να είναι ανεξάρτητες και να μην χρωστούν πουθενά, τα πολιτικά γραμμάτια της ύπαρξής τους, παρά μόνο στους πολίτες

Εμείς στους “Πολίτες Μπροστά” κάναμε την υπέρβασή μας. Είναι τώρα η ώρα, όλοι οι πολίτες να κάνουν τη δική τους υπέρβασή και να αναδείξουν στη δημοτική αρχή προγραμματικό λόγο και όχι κομματικές σημαίες, να αναδείξουν άξιους και όχι κομματικά χειραγωγούμενους, να αναδείξουν όραμα που θα τραβήξει προς τα εμπρός και όχι κομματική σκοπιμότητα που θα καθηλώσει».

Ενώ έκλεισε το σύντομο χαιρετισμό του με μήνυμα νίκης : “Η δυναμική σας παρουσία σήμερα εδώ αποδεικνύει ότι οι νέοι σπάνε τα τείχη της αδιαφορίας, που για κάποιους είναι πολύ βολικά, συμμετέχουν, αποφασίζουν, ρυθμίζουν. Η 7η Νοέμβρη είναι κοντά μας, το μήνυμα ήδη το έχουν πάρει πολλοί, την επόμενη όμως Κυριακή, θα το εμπεδώσουν κιόλας. Μήνυμα νίκης των πολιτών για δημοτική αρχή πολιτών και όχι εντολοδόχων”

Από το Γραφείο Τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταύρος, 29/10/2010

Κατάμεστη χτες βράδυ Η ΓΥΑΛΑ από νέους και νέες στο πάρτυ του Συνδυασμού

“Πολίτες Μπροστά”.O υποψήφιος δήμαρχος Άρης Κρεμμύδας φανερά συγκινημένος από την καταπλητική ανταπόκριση της νεολαίας στην πρόσκλησή του απηύθυνε κάλεσμα : “Ελάτε και βάλτε φαντασία στην εξουσία κι εμείς δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε με πάθος αυτή τη φαντασία”.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Άρης Κρεμμύδας τόνισε με έμφαση την αναγκαιότητα να μην απέχουν οι πολίτες, ειδικά η νεολαία, από τις δημοτικές εκλογές, υπογραμμίζοντας : “ Όταν κοιμάσαι κάποιες άλλος γράφει ιστορία. Κάθε ψήφος που απέχει είναι μια γνώμη που δεν εκφράζεται, είναι μια άποψη που δεν κατατίθεται, είναι μια θέση που δε διατυπώνεται. Είναι μια τιμωρία χωρίς αποδέκτη. Μπείτε στο παιχνίδι γερά. Φτιάξτε δικούς όρους και κανόνες και κερδίστε”.
Η βραδιά υπήρξε ξεχωριστή αφού μέλη του συνδυασμού και φίλοι της παράταξης πραγματοποίησαν ένα μοναδικό live πρόγραμμα σε δρόμους έντεχνους και ροκ.




Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου