Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Προτάσεις Υποψηφίων: Πολίτες Μπροστά

Στο Μοσχάτο Live! έχουμε σαν σκοπό να προτείνουμε στους αναγνώστες μας υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους νέους (όχι μόνο ηλικιακά, νέους στα κοινά) και ικανούς, φρέσκα πρόσωπα, με διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Σεβόμαστε όλους τους υποψήφιους των συνδυασμών για το έργο τους και την διάθεσή τους. Προφανώς δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα για όλους τους συνδυασμούς, ούτε για όλους του υποψήφιους, γι’ αυτό οι προτάσεις γίνονται μόνο για συγκεκριμένους συνδυασμούς.

Ξεκινάμε με τον συνδυασμό “Πολίτες Μπροστά”.

Ηλίας Αβραμίδης (Εκλογική Περιφέρεια Μοσχάτου): Γεννημένος το 1982, στο Μοσχάτο. Απόφοιτος ΤΕΙ Λογιστικής, εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος το 2006. Είναι Συντονιστής της Περιφερειακής Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας Ν. Ελλάδας και Νήσων. Παράλληλα, είναι μουσικός και δάσκαλος εκμάθησης ποντιακής λύρας
Θανάσης Μελίστας (Εκλογική Περιφέρεια Μοσχάτου): Γεννημένος το 1971, εργάζεται ως δικηγόρος. Είναι μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και αμισθί Νομικός Σύμβουλος γνωστού φιλανθρωπικού σωματείου της πόλης. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος από το 2003 μέχρι τον Ιούνιο του 2010, όταν και παραιτήθηκε για λόγους ηθικής τάξης. Ήταν μέλος της δημαρχιακής επιτροπής το 2003 – 2006 και μέλος των Δ.Σ. του ΚΑΠΗ, του ΟΝΑ, της Δημοτικής Επιχείρησης και του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου. Θέλει να ασχοληθεί με τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών, την διαφάνεια και την αξιοκρατία
Τζένη Παπαθεοδώρου (Εκλογική Περιφέρεια Μοσχάτου): Είναι γεννημένη στο Μοσχάτο και εργάζεται ως δικηγόρος. Είναι δημοτική σύμβουλος Μοσχάτου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Μοσχάτου. Διαχώρισε την θέση της από την παράταξη Παπαντώνη στο θέμα της παραλίας του Μοσχάτου, πέρσι το καλοκαίρι. Είναι παντρεμένη με τον χημικό μηχανικό, Γιώργο Κοψιαύτη και μητέρα δύο παιδιών.
Χριστίνα – Αικατερίνη Καρύδη (Εκλογική Περιφέρεια Ταύρου): Είναι γεννημένη στην Τρίπολη Αρκαδίας, αλλά μεγάλωσε στον Ταύρο. Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών και του Επαγγελματικού Τμήματος Σχολών Χορού. Ήταν μέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου Ταύρου και της Μουσικής Γωνιάς. Εργάζεται ως δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου.
Δημήτρης Κοντεκάκης (Εκλογική Περιφέρεια Ταύρου): Γεννήθηκε στον Ταύρο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και σήμερα εργάζεται στην οικογενειακή του επιχείρηση, τεχνικό γραφείο στον Ταύρο. Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Ταύρου το 2006. Είναι υπεύθυνος για την σύσταση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ταύρου. Από το 2009 έως σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ταύρου και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου