Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Προτάσεις υποψηφίων: Ενωμένοι Πολίτες

Στο Μοσχάτο Live! έχουμε σαν σκοπό να προτείνουμε στους αναγνώστες μας υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους νέους (όχι μόνο ηλικιακά, νέους στα κοινά) και ικανούς, φρέσκα πρόσωπα, με διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Σεβόμαστε όλους τους υποψήφιους των συνδυασμών για το έργο τους και την διάθεσή τους. Προφανώς δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα για όλους τους συνδυασμούς, ούτε για όλους του υποψήφιους, γι’ αυτό οι προτάσεις γίνονται μόνο για συγκεκριμένους συνδυασμούς.

H παρουσίαση αφορά τον συνδυασμό “Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο – Ταύρο”.

enwmenoi_polites

 

Γιώργος Μπουρμάς (εκλογική περιφέρεια Μοσχάτου): Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και κατοικεί στο Μοσχάτο. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Ν. Ψυχικού και μιλάει άπταιστα την Αγγλική γλώσσα. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Κοντού και έχουν μια κόρη. Έχει διατελέσει πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου και μέλος της Ενώσεως Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μοσχάτου. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το διάβασμα, τον αθλητισμό και τα πολιτιστικά.
papanikolaou Γιώργος – Μαρίνος Παπανικολάου (εκλογική περιφέρεια Μοσχάτου): Δεν θα μπορούσαμε να μην προτείνουμε έναν blogger σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Τον αφήνουμε να περιγράψει την υποψηφιότητά του με τα δικά του λόγια:

Φίλε γείτονα, φίλη γειτόνισσα,

Ονομάζομαι Γεώργιος-Μαρίνος Παπανικολάου και είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Ενωμένοι Πολίτες με επικεφαλής το Βασίλη Σπανάκη. Στις εκλογές αυτές συμμετέχω θέλοντας όχι μόνο να αναδείξω τα προβλήματα, που μας απασχολούν σε Μοσχάτο και Ταύρο, αλλά και να προτείνω τρόπους αντιμετώπισής τους. Επιπλέον θέλω να καταθέσω τις σκέψεις μου για ένα καλύτερο Μοσχάτο-Ταύρο με περισσότερους ελεύθερους χώρους, περισσότερο πράσινο, καλύτερη ασφάλεια, αειφόρο ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας. Σε αυτά έρχομαι να συνεισφέρω με τη δική μου ματιά ως νέος εργαζόμενος και νέος επιστήμονας, ευρισκόμενος δίπλα σε έμπειρους ανθρώπους. Δεν σας ζητώ όμως να με κρίνετε μόνο ως νέο άνθρωπο.

Σας ζητώ να με κρίνετε και να με αξιολογήσετε για τις συγκεκριμένες θέσεις μου σε θέματα περιβάλλοντος, οικονομίας και κοινωνικής πολιτικής, που αφορούν τη περιοχή μας. Τις θέσεις μου και το βιογραφικό μου μπορείτε να τα διαβάσετε στο προσωπικό μου blog στη διεύθυνση: http://gmpapanikolaou.blogspot.com.

Με εκτίμηση σε όλους τους γείτονες και τις γειτόνισσες του Μοσχάτου και του Ταύρου,

Γεώργιος-Μαρίνος Παπανικολάου

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου-Ταύρου

xalvatzi Άρτεμις Χαλβατζή (εκλογική περιφέρεια Μοσχάτου): Γεννήθηκε στο Μοσχάτο. Είναι κόρη του Νεκτάριου Χαλβατζή, εκτελωνιστή, προέδρου του αθλητικού ομίλου πετοσφαίρισης Μοσχάτου (Α.Ο.ΠΕ.Μ.), μέλος του Δ.Σ. ΕΟΠΕ, πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων, και της Διονυσίας Φωτεινάκη. Έχει έναν αδερφό, τον Αναστάσιο Χαλβατζή, ασφαλιστή και μπασκετμπολίστα. Κατοικεί στο Μοσχάτο και δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού. Είναι ιδιωτική υπάλληλος. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, ξεκινώντας την σταδιοδρομία της από την ομάδα νεανίδων του Α.Ο.ΠΕ.Μ. Σήμερα συνεχίζει τον αθλητισμό ως αθλήτρια και αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλλεϋ του Μοσχάτου. Η Άρτεμις Χαλβατζή ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά θέλοντας να συνεισφέρει στον αθλητισμό και στον πολιτισμό.
koumousis Θεόδωρος Κουμούσης (υποψήφιος σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου): Γεννήθηκε το 1976 στο Μοσχάτο, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα και φοίτησε στο 2ο Λύκειο Μοσχάτου. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου, διατηρώντας έκθεση στην περιοχή του Μοσχάτου. Υπήρξε αθλητής σε ομάδες της περιοχής μας και έχει έντονη δραστηριότητα σε πολιτιστικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση και τη λειτουργία του κράτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και της Εθνικής Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θέλει να αγωνιστεί για ζητήματα καθημερινότητας, την προώθηση των νέων στην πρώτη γραμμή και την βελτίωση των υποδομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου