Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Μοσχάτου - Ταύρου

Η Δημοκρατική Αριστερά Μοσχάτου - Ταύρου μας απέστειλε ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ

Θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στον εκλεγμένο Δήμαρχο του Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου, κ. Ανδρέα Ευθυμίου, όπως επίσης σε όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού. Επιπλέον, οφείλουμε να πούμε ότι αξίζουν συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς για την αξιοπρεπή τους εμφάνιση και ευελπιστούμε πως όλοι μαζί θα προχωρήσουμε ενωμένοι, με έναν και μοναδικό σκοπό, το καλό του τόπου μας.

Η Δημοκρατική Αριστερά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου.

Την πρώτη Κυριακή, η υποστήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς σε επίπεδο Περιφερειακών Εκλογών, αυτή καταγράφηκε στο Μοσχάτο με 3,42% (342 ψηφοδέλτια) και στον Ταύρο με 4,39% (280 ψηφοδέλτια). Το σύνολο, λοιπόν, των πολιτών που μας υποστήριξαν, τόσο στην περιφέρεια, όσο και στο δημοτικό συνδυασμού του κ. Α. Ευθυμίου είναι 622 και γι' αυτό τους ευχαριστούμε. Επίσης ευχαριστούμε και τους 144 πολίτες που έδειξαν την υποστήριξή τους στο πρόσωπο του κ. Κ. Σεργιάδη.

Πρέπει να σας πούμε ότι αν και η θητεία μας δεν έχει ξεκινήσει επίσημα, εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να αισθανόμαστε την ευθύνη που έχει η ορθή διοίκηση του νέου Δήμου μας.

Οργανωτική Επιτροπή
Μοσχάτου - Ταύρου

1 σχόλιο:

  1. ειμαι αυτος που ειχα κανει σχολιο στην προηγουμενη, ιδια, αναρτηση ανακοινωση της δα. Οποτε δεν ξανακανω σχολιο, ωστε να μην αναγκαστουν οι σ. να ξανακανουν την ιδια αναρτηση- ανακοινωση (χωρις τα προηγουμενα σχολια παλι εννοειται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή