Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Παιχνίδια" με τα εισιτήρια του δημοτικού σινεμά

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου, Βασίλης Τριανταφύλλου, μας απέστειλε e-mail με ερωτήματα για το θέμα το οποίο έχει ξεσπάσει και έχει να κάνει με τα εισιτήρια του δημοτικού κινηματογράφου και την προσφορά γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Οι σχέσεις με τους συνδημότες μου στο Μοσχάτο και σε ό,τι αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση εξαρτώνται από τις πράξεις και τα έργα μας και όχι από τις φίλιες και τις κοινωνικες συναναστροφες, οι οποίες και αυτές πολλές φορές είναι απαραίτητες.
Βασιζόμενος σε αυτήν την αρχή, όπως και στο παρελθόν ζητώ απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Στην πόλη μας και συγκεκριμένα τον προηγούμενο μηνά οι μoσχατιώτες παραπλανήθηκαν από μια διαφήμιση γνωστού σουπερ μάρκετ που υποσχόταν ότι σε αγορές άνω των 40€ θα έπαιρναν ένα εισιτήριο δωρεάν για τον θερινό σινεμά της πόλης μας. Έλα όμως που κατά την επίδειξη του εισιτηρίου στην είσοδο του cine κήπος ο υπάλληλος του σινεμά ποτέ δεν επέτρεψε την είσοδο, δηλώνοντας άγνοια. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι άγνοια είχε και η δημοτική αρχή όταν έθεσα το ερώτημα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Με ποιού πρωτοβουλία το σουπερμάρκετ εξέδωσε εισιτήρια εμφανιζόμενο να έχει συνεργασία με τον δήμο;

Γιατί ο δήμαρχος είχε άγνοια;

Ποιος θα αποζημιώσει του πολίτες που εξαπατήθηκαν;

Και αν πράγματι αυτό έγινε χωρίς την γνώση του Δήμου Μοσχατου, οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου μας θα κινηθούν νομικά;

Πως είναι δυνατόν τόσοι υποψήφιοι δήμαρχοι στην πόλη μας να μην πήραν χαμπάρι τίποτα;

Δεν κινούνται ανάμεσα μας;

Αναμένω τα σχόλιά σας

φιλικά,
Βασίλης τριαντάφυλλου


Το Μοσχάτο Live! έχει στην διάθεση του ένα απόκομμα της συγκεκριμένης προσφοράς:



Αν κάποιος αναγνώστης έχει ιδία εμπειρία πάνω στο ζήτημα, ας επικοινωνήσει μαζί μας να την καταθέσει.

5 σχόλια:

  1. Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι σε αυτήν την χώρα βασιλεύει η ανομία και η προχειρότητα. Αμφιβάλλω αν δοθεί συνέχεια στο θέμα και πολύ περισσότερο αμφιβάλλω αν αποζημιωθούν οι συμπολίτες μας με κάποιο τρόπο έστω και συμβολικό...Με μια συγγνώμη ας πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξω τα λαμογια και οι ανικανοι απο τον δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΙΒΑΝΙΟΣ19 Ιουλίου 2010 στις 5:39 μ.μ.

    ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ 19/7/2010 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΔΗΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κοινωνία ήδη έχει αρχίσει και παίρνει το παιχνίδι πάνω της.Δεν περιμένει άλλο από τους διοικούντες να δώσουν λύσεις. Η απαλλοτριώση των super market έχει αρχίσει εδώ και καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή