Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Κακή εντύπωση προκάλεσαν οι χθεσινές απουσίες

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε ένα πολύ σοβαρό θέμα, τόσο για την υλοποίηση ενός έργου στο Μοσχάτο (που έχει καθυστερήσει 3 χρόνια), όσο και για τα προβλήματα που μπορεί να προκληθούν στο μέλλον, ύστερα από τους άτσαλους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής.

Κακή εντύπωση προκάλεσαν οι εκατέρωθεν απουσίες.

Απών από την συνεδρίαση της πόλης ήταν ο Δήμαρχος της πόλης, Ταξιάρχης Παπαντώνης, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές. Πώς είναι δυνατόν, ο Δήμαρχος να βρίσκεται σε διακοπές, όταν γνώριζε ότι ήταν προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο και ότι όλον τον Αύγουστο δεν πρόκειται να γίνει άλλο;

Απούσα ήταν (σχεδόν) όλη η Αντιπολίτευση. Ο κ. Σπανάκης, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος, γιατί δεν βρέθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση; Όλως τυχαίως απουσίαζαν και οι κ. Πηνιώτης και Χατζηλένης, μέλη της δημοτικής ομάδας του κ. Σπανάκη.

Απόντες ήταν και οι κύριοι Σελλάς και Πέππας, που θα μπορούσαν να εκφράσουν την άποψη τους πάνω σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Τα προσχήματα από την Αντιπολίτευση έσωσαν οι κ. Λιβάνιος και Τριανταφύλλου. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Μελίστας, ο οποίος έχει παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος και δεν είχε καμία υποχρέωση να βρίσκεται στην συνεδρίαση, ήταν παρών, είχε γνώμη και άποψη και δεν δίστασε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Ελπίζουμε κανείς από τους προαναφερθέντες να μην είχε κάποιο προσωπικό πρόβλημα, τέτοια ειδοποίηση, όμως, δεν υπήρξε. Καλό είναι να γνωρίζουν ότι ο κόσμος ψηφίζει αυτά τα πρόσωπα για να βρίσκονται εκεί και να υποστηρίζουν τις θέσεις τους και όχι για να βρίσκονται σε διακοπές ή να παρουσιάζονται ως υποψήφιοι δήμαρχοι.

2 σχόλια:

  1. Σπανάκης, τραγικός... Αντί να είναι εκεί και να τα κάνει λαμπόγυαλο και να τους ξεφτιλίσει, μας πουλάει για άλλη μια φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θλίβομαι γιατί ψήφισα πρόσωπα για ηγέτη και δημοτικούς συμβούλους και αυτοί αντί να είναι για τόσο σοβαρό θέμα παρόντες και να αποκακαλύψουν ένα σκάνδαλο έτρεχαν για προεκλογική εκστρατεία.
    Αν για τα σοβαρά θέματα απουσιάζουν για πια παρευρίσκονται??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή