Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ενημέρωση για τα λύματα στον Ιλισό

Ο Δήμος Μοσχάτου μας απέστειλε ενημερωτικό δελτίο για τις κινήσεις που κάνει σχετικά με τα λύματα στον Ιλισό και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:


Μοσχάτο, 28/07/2010
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου (πρώην Ιθάκης), Τ.Κ. 18345
Τηλ. Κέντρο: 213 20 19 600, FAX: 210 9416154
ΕΠΕΙΓΟΝ

Αριθ. Πρωτ.: ……9493……………..


ΠΡΟΣ:
• Εισαγγελία Πειραιά
• Νομαρχία Αθηνών-Διεύθυνση Υγειονομικής Προστασίας Καταναλωτή
• Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου
• Υπηρεσία Γενικής Γραμματείας ΕΥΔΑΠ

ΘΕΜΑ: ΕΝΤΟΝΗ ΡΥΠΑΝΣΗ-ΟΣΜΗ ΙΛΙΣΟΥ


Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα ρύπανσης και αφόρητης δυσοσμίας στο ποτάμι του Ιλισού στο ύψος του Μοσχάτου, από λύματα που έρχονται από περιοχές εκτός Μοσχάτου. Τα φαινόμενα αυτά, προκαλούν αντιδράσεις αγανάκτησης από τους κατοίκους. Η αποπνικτική ατμόσφαιρα ενδέχεται να γίνει ακόμα χειρότερη τις επόμενες ημέρες με την αύξηση της θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Παρακαλώ πολύ για τις άμεσες ενέργειές σας, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να υπάρξει η ταχύτερη δυνατή επίλυση του προβλήματος.

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Αντιδήμαρχος Μοσχάτου

1 σχόλιο:

  1. Στις 28/7 ανέδειξα το θέμα μέσα από το blog μου Ζούμε Μοσχάτο (http://moschato.blogspot.com/2010/07/blog-post_6516.html).
    Ο κύριος αντιδήμαρχος τώρα έρχεται και απαντά για το ίδιο θέμα μέσα από ένα άλλο blog..
    Πρώτα από όλα χαίρομαι γιατί αποτελεί δικαίωση για μένα, ότι το θέμα πήρε τη διάσταση που έπρεπε.
    Θεωρώ όμως ότι η αποστολή της ανακοίνωσης για το θέμα του Ιλισού, σε site διαφορετικό από αυτό που το ανέδειξε, ότι είναι τουλάχιστον υποτιμητική για το blog που έχει φιλοξενήσει κάθε δελτίο τύπου και ανακοίνωση του κυρίου Ευθυμίου.
    Επιπλέον ο κύριος Ευθυμίου, που έχει φιλοξενηθεί τόσες φορές από το Zούμε Μοσχάτο δεν έχει απαντήσει ούτε σε email μου σχετικά με την κακοσμία από τους κάδους απορριμάτων.
    Να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο email αυτό πήγε ως reply (απάντηση) στο email του κ. Ευθυμίου που περιείχε την "απαντησή" του στο Θ. Ντερέκα. Αντί λοιπόν να πάρω μια απάντηση για τα ερωτήματα, που του έθεσα μου ήρθε νέο δελτίο τύπου να δημοσιεύσω..
    Αν κ. Ευθυμίου ζητάτε χώρο να δημοσιεύει τις ανακοινώσεις μπορείτε να φτιάξετε δικό σας site/blog.
    Tο να δείχνετε τέτοια συμπεριφορά σε ένα χώρο που επανειλημένως σας έχει φιλοξενήσει, δεν είναι ευγενικό, πραγματικά με αναγκάζετε να αναθεωρήσω τη στάση μου απεναντί στις ανακοινώσεις και στα δελτία τύπου που μου στέλνετε.
    Αν από την άλλη την αλληλογραφία σας τη χειρίζεται κάποιος συνεργάτης καλό θα είναι να το ελέγξετε o ίδιος το inbox σας.

    Φιλικά,

    Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου
    blog Ζούμε Μοσχάτο
    moschato.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή