Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

E-mail αναγνώστη για την πίστα skateboard

Αναγνώστης μας απέστειλε e-mail σχετικά με την πίστα skateboard που ζητούν παιδιά που ασκούν το εν λόγω άθλημα/hobby. Το δημοσιεύουμε αυτούσιο:


Χρόνια ο Δήμος του Μοσχάτου σε κάθε προεκλογικό αγώνα τάζει λαγούς με πετραχήλια όπως και κάθε Δήμος. Το θέμα της πίστας skateboard έρχεται και πάλι στο προσκήνιο μετά τις επικείμενες εκλογές. Ο κύριος Παπαντώνης εδώ και 10 χρόνια και σε κάθε εκλογές παρουσιάζει στο πρόγραμμα του ότι ΘΑ ΘΑ ΘΑ κάνει πίστα skateboard και ότι τα παιδιά πλέον θα ΘΑ ΘΑ ΘΑ έχουν τον χώρο τους!

Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσοι κοροϊδία. Πείτε μας ΟΧΙ. Μην μας λέτε
Της φαμφαρε σας και μετά ζητάτε και τους ψήφους μας. Επιτέλους !

Να μάθετε και εσείς οι καινούριοι που κατεβαίνετε μην λέτε ψέματα ειδικότερα στους νέους γιατί οι νέοι τιμωρούν. Τα κομματόσκυλα θα τα βρείτε κατά πλειοψηφία στις δικές σας ηλικίες. Μας κυνηγάνε στις πλατείες και στα πάρκα γιατί λένε ότι ενοχλούμε τον κόσμο ενώ ο κόσμος που έχει ψηφίσει μάλλον δεν άκουγε τις εξαγγελίες χρονών για το δικό μας πρόβλημα. Θα συνεχίσουμε και αν χρειαστεί θα ενοχλούμε μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα μας. Κατηγορούν ότι σπάμε τα πλακάκια στις πλατείες. Ψέματα!!! Τα πλακάκια σπάσανε γιατί κάποιοι μάλλον ‘’φάγανε ‘’και κολλήσανε πάνω στα παλιά πλακάκια τα καινούρια. Δεν πρέπει να είσαι εργολάβος για να καταλάβεις ότι αργά ή γρήγορα θα ξεκολλούσανε.

Έχω περιέργεια να δούμε πόσοι τελικά νέοι θα είναι στα ψηφοδέλτια τους. Και φοβάμαι, ότι όσοι νέοι συμμετέχουν στην προσπάθεια κάποιον υποψηφίων, σε μεγάλο ποσοστό θα ανήκουν και επίσημα σε κάποιο πουλημένο κόμμα.

Ζητάμε από τους υποψήφιους Δημάρχους πίστα skateboard. Μην ρωτάτε που…

Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει. Όμως για να προτείνουμε και κάτι για να μην λέτε

Ότι μόνο ζητάμε αλλά δεν προτείνουμε. Στο μπασκετάκι στην παραλία δίπλα στο κλειστό. Ένα μπασκετάκι που δεν πατάει άνθρωπος και στην τελική από γήπεδα μπάσκετ στην περιοχή μας μετράω πάνω από 10!!!

Κύριοι σοβαρευτείτε!!!!

Προς Μοσχάτο Live

Ένας νέος που δεν μπορεί άλλο τα ψέματα και τις υποκρισίες

4 σχόλια:

  1. "Έχω περιέργεια να δούμε πόσοι τελικά νέοι θα είναι στα ψηφοδέλτια τους. Και φοβάμαι, ότι όσοι νέοι συμμετέχουν στην προσπάθεια κάποιον υποψηφίων, σε μεγάλο ποσοστό θα ανήκουν και επίσημα σε κάποιο πουλημένο κόμμα."

    φιλε μου δεν εχεις αδικο σε αυτο που γραφεις,αλλα πιστευω οτι γενικα οι νεοι που ασχολουνται με το Μοσχατο αξιζουν μια ευκαιρια κ ειδικα με την βοηθεια κ την υποστηριξη των νεων θα παλεψουν(οσο μπορουν κατα την αποψη μου) για τα δικαιωματα της νεολαιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο καλά τα λες και καλά κάνετε να διεκδικείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο πίστα skatebord έχουν τάξει και δεν έχουν κάνει για τους νέους να θυμηθούμε μερικά ¨ Ανοιχτές αυλές σχολείον να παιξουν τα παιδιά με ασφάλεια Δωρεάν internet Παραλία Μοσχάτου να διαμορφωθεί σε πρασινου και γήπεδα ΚΛΠ......... ΧΟΡΏ ΟΣΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΆ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΖΜΕΝΑ ΠΛΑΚΆΚΙΑ ΔΏΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΚΗΡΊΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ Λοιπόν φίλε μου τι περιμένεις απ όλους αυτούς και τους διάδοχους τους,,,, ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΠΡΏΤΑ ΟΙ ΝΈΟΙ ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΑΞΊΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NA FTIA3OUN KAI COFFE SHOP!!!!!!!!!
    KAI INTERNET KAFE
    KAI GOODYS :)
    H MC DONALDS DEN EXW PROBLHMA KALHTERA GT TO CHEESE EXEI 1e STA MC :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή