Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ενωμένοι Πολίτες: Επίσκεψη στον Προαστιακό του Ταύρου

Δελτίο τύπου μας απέστειλε η δημοτική παράταξη "Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο", με αφορμή την επίσκεψη του επικεφαλής Βασίλη Σπανάκη στον Προαστιακό του Ταύρου. Αναλυτικά, το δελτίο τύπου:

Οι Ενωμένοι Πολίτες για τον Προαστιακό του Ταύρου

Επίσκεψη στον Προαστιακό του Ταύρου πραγματοποίησαν οι Ενωμένοι Πολίτες με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Σπανάκη και τα στελέχη του συνδυασμού Λευτέρη Χαρμπατσή και τον Σταμάτη Καζαντζή.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος με αφορμή την επίσκεψη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Βρισκόμαστε στο σταθμό του προαστιακού «Ταύρος» στην περιοχή του Ταύρου. Ένας σταθμός που έχει ολοκληρωθεί εδώ και 2 χρόνια κοντά και ακόμα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία. Οι κάτοικοι της περιοχής του Ταύρου δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από έναν σταθμό που πραγματικά τον έχουν ανάγκη. Η δημοτική μας αρχή θα κάνει τις προσπάθειες που πρέπει ώστε το συντομότερο δυνατόν, όχι μόνο να έρθει σε λειτουργία ο σταθμός, αλλά και να γίνει συνολική ανάπλαση της περιοχής γύρω από το σταθμό. Υπάρχει μια περιοχή που μπορούμε να την αξιοποιήσουμε προς όφελος των κατοίκων, να φτιάξουμε μια ζώνη πρασίνου, μια παιδική χαρά που έχει ανάγκη η γύρω περιοχή. Επίσης στις προτάσεις μας και στην παρέμβαση που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες προς τη διοίκηση του προαστιακού αλλά και προς τον Υπουργό Υποδομών, τον κύριο Ρέππα, θα είναι να ονομαστεί «Ταύρος - Γήπεδο Φωστήρα».

Η δήλωση έχει αναρτηθεί και στο διαδικτυακό κανάλι των Ενωμένων Πολιτών http://www.youtube.com/user/vspanakiswebtv

3 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, ο σταθμός ΤΑΥΡΟΣ του προαστιακού ΔΕΝ είναι ο μόνος που είναι έτοιμος και δεν λειτουργεί. Υπάρχουν οι: ΤΑΥΡΟΣ, ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΧΑΡΝΑΙ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ.

    Η αρμόδια για την λειτουργία τους εταιρεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε αλεπάλληλες ερωτήσεις μου, μου απαντά ξερά: "Δεν ξέρω πότε θα τους λειτουργήσουμε"

    Αλλά και να λειτουργήσει, το ένα δρομολόγιο την ώρα δεν πρόκειται να σώσει τους κατοίκους. Πρέπει να δημιουργηθεί το εξής πλέγμα δρομολογίων:

    4 δρομολόγια/ωρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ με το 1 από αυτά τα δρομολόγια να επεκτείνεται μέχρι τη Χαλκίδα.

    4 δρομολόγια ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΜΑΓΟΥΛΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ με το 1 από αυτά τα δρομολόγια να επεκτείνεται μέχρι το Κιάτο.

    Η παραπάνω πρόταση θα απέφερε μεγάλη επιβατική κίνηση και ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση στους πολίτες, δυστυχώς όμως, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΥΠΟΜΕΔΙ δεν ακούνε, δεν ρωτάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ανώνυμος είπε...
    ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ!!!
    14 Ιουλίου 2010 10:36 μ.μ. "

    Περίεργη ανοχή δείχνει το Μοσχάτο Live στα ειρωνικά και υβριστικά σχόλια όταν απευθύνονται προς το Σπανάκη.. Δεν δείχνει την ίδια ανοχή όταν τολμήσουν να γραφούν για άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή