Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Συνάντηση Ανδρέα Ευθυμίου με τον Άγιαξ Ταύρου

Ο Αντιδήμαρχος Μοσχάτου, Ανδρέας Ευθυμίου, μας απέστειλε δελτίο τύπου για την συνάντηση του με το σωματείο του Ταύρου "Άγιαξ Ταύρου". Το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2010

Μοσχάτο- Ταύρος,
Ένας σύγχρονος Δήμος- μία ανθρώπινη πόλη
Ανδρέας Ευθυμίου
Δυναμικά παρών για το νέο Δήμο
Δελτίο τύπου


Με το αθλητικό σωματείο Άγιαξ του Ταύρου
συναντήθηκε ο Ανδρέας Ευθυμίου στο Δήμο Ταύρου


Ιδιαίτερη επιτυχημένη ήταν η συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου Άγιαξ ο Ανδρέας Ευθυμίου και κλιμάκιο Δημοτικών συμβούλων του Μοσχάτου και Ταύρου αποτελούμενη από τους Γιώργο Δαμηλάκο δημοτικό σύμβουλο, πρώην Αντιδήμαρχο διοίκησης, πολεοδομίας και οικονομικών του Δήμου Ταύρου, Αντώνη Μπούτση δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου, Βασιλική Καραβία δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης και τον Τάκη Βιβλιοδέτη, ελεύθερο επαγγελματία- αυτοκινητιστή, πρώην Δημοτικό Σύμβουλο, πρώην γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης 2 του Ταύρου.

Ο Άγιαξ είναι ποδοσφαιρική ομάδα και συμμετέχει στη Δ΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου. Επίσης, λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία ακαδημίες ποδοσφαίρου στις οποίες συμμετέχουν περισσότερα από 200 παιδιά και νέοι αθλητές.
Στη συνάντηση ανταλλάχθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις που είχαν σχέση με τη συνεργασία των ερασιτεχνικών σωματείων και το νέο Δήμο όπως και με την εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης.
Τέλος, συμφώνησαν να συναντηθούν στις αρχές του Σεπτέμβρη ώστε να συζητηθούν ολοκληρωμένες προτάσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα δράσης της δημοτικής παράταξης για το νέο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου.

1 σχόλιο:

  1. Ολοι την χρηματοδότηση ψάχνουν.....κι΄εσείς την τάζετε.
    Ετσι πάτε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή