Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ενωμένοι Πολίτες: Δελτίο Τύπου και δηλώσεις στήριξης

Δελτίο Τύπου μας απέστειλε η Δημοτική Παράταξη Ενωμένοι Πολίτες (της οποίας ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Σπανάκης) και σας το παραθέτουμε:

Δελτίο Τύπου

Οι Ενωμένοι Πολίτες στα Κοινωνικά Δίκτυα

Η Δημοτική Παράταξη Ενωμένοι Πολίτες βρίσκονται ήδη στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter, YouTube και Flickr.

Facebook: http://www.facebook.com/#!/pages/Basiles-Spanakes-Enomenoi-Polites-se-Moschato-kai-Tauro/129641880407509
Twitter: http://twitter.com/vspanakis
YouTube: http://www.youtube.com/vspanakiswebtv
Flickr: http://www.flickr.com/photos/vspanakis

H Δημοτική μας Παράταξη θα διεξάγει έναν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που δίνουν οι νέες τεχνολογίες. Μέσω των παραπάνω κοινωνικών δικτύων οι χρήστες του διαδικτύου θα μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα τελευταία νέα της καμπάνιας μας, να παρακολουθούν τα τελευταία βίντεο αλλά να έχουν και στη διάθεσή τους το προεκλογικό υλικό με τις προτάσεις μας για το Μοσχάτο και τον Ταύρο.

Δηλώσεις υποστήριξης

Επίσης, δηλώσεις υποστήριξης της Παράταξης Ενωμένοι Πολίτες έκαναν προσωπικότητες του Μοσχάτου και του Ταύρου:

Κωνσταντίνος Πηνιώτης, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου: «Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια, σε έναν νέο Δήμο. Συντάσσομαι με τους Ενωμένους Πολίτες για την αλλαγή σε Μοσχάτο και Ταύρο στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Βασίλη Σπανάκη. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις ζωές των συμπολιτών μας. Με όρεξη για δουλειά, με μεράκι και με σηκωμένα τα μανίκια η Αλλαγή μπορεί να γίνει πραγματικότητα και κερδισμένοι να είναι οι ίδιοι οι πολίτες».

Βασίλης Γρούμπας, Δημοτικός Σύμβουλος Ταύρου: «Ο Καλλικράτης είναι μια πραγματικότητα, το ίδιο και η συνένωση του Ταύρου με το Μοσχάτο. Στο κοινό μέλλον των πόλεων μας ενώνω τις δικές μου δυνάμεις με την Παράταξη Ενωμένοι Πολίτες σε Μοσχάτο και Ταύρο και τον Βασίλη Σπανάκη. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής δύο δήμων που έχουν ξεχαστεί από την κεντρική εξουσία. Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν. Τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες δεν είναι σε κανένα κόμμα. Να καταργήσουμε τις κομματικές γραμμές. Να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις του χθες, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Με ένα ψηφοδέλτιο διακομματικό, ενωτικό, που θα δουλέψει για τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

Σταμάτης Καζαντζής, Πρόεδρος Α.Π.Ο Φωστήρα: «Ταύρος και Μοσχάτο προχωρούν ενωμένοι. Στη νέα αυτή πραγματικότητα συντάσσομαι με την Δημοτική Παράταξη Ενωμένοι Πολίτες και τον Βασίλη Σπανάκη. Ανεξάρτητα, ακηδεμόνευτα, ασυμβίβαστα θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους συμπολίτες μας».

Γεώργιος Παπανικολάου, Αν. Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου: «Σε Ταύρο και Μοσχάτο προχωρούμε με τους Ενωμένους Πολίτες και τον Βασίλη Σπανάκη. Με νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, νέους τρόποι διοίκησης, νέα αντίληψη για την πολιτική και ρόλους για όλους αλλάζουμε τις πόλεις μας, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής όλων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου