Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Οι "αποκαλύψεις" της Αντιγόνης Ψυχράμη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show «Greek Idol», κάνοντας πολλούς να τη θεωρούν, από την πρώτη κιόλας στιγμή, ως το αναμφισβήτητο φαβορί του παιχνιδιού.

Η νεαρή τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Celebrity» μίλησε για τη φετινή της εμπειρία, καθώς και για τους άνδρες αλλά και τις αδυναμίες της.

«Κατ' αρχάς, με παρότρυνε να δηλώσω συμμετοχή στο «Greek Idol» ο φίλος μου Μίνως Θεοχάρης. Μέσα στο παιχνίδι αισθανόμουν συναγωνισμό όχι ανταγωνισμό και είχα πολύ καλές σχέσεις με τα υπόλοιπα παιδιά. Κέρδισα νέους φίλους, εμπειρίες και εφόδια για την καριέρα μου».

Ομολόγησε μάλιστα πως «ένιωσε υπέροχα όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή της», ενώ αν της δινόταν ξανά η ευκαιρία να συμμετάσχει σε talent show, «δεν θα πήγαινε».

Η Αντιγόνη, εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία της να συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision: «Εύχομαι κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision». Ωστόσο, αν στο μέλλον δεν τα καταφέρει με το τραγούδι, θα ήθελε «να ασχοληθεί με το χορό».

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου