Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Πήρε Ναυπλιώτη η Θύελλα Μοσχάτου

Μεταγραφή βόμβα για τους νεοφώτιστους του Μοσχάτου! Ενεργώντας με αστραπιαίες κινήσεις, οι άνθρωποι της Θύελλας Μοσχάτου, απέσπασαν την υπογραφή του πολύπειρου στόπερ, Νίκου Ναυπλειώτη, προσθέτοντας ένα αμυντικό «υπερόπλο» στην φαρέτρα του Γιώργου Μαρτάκου.

Ο Ναυπλιώτης, αναμένεται να αποτελέσει «κολόνα» στα μετόπισθεν της Θύελλας καθώς διακρίνεται για την δύναμη, την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι αλλά και την εκετελεστική του δυνότητα κυρίως εκμεταλλευόμενος τα σωματικά του προσόντα (1.90μ).
Την περσινή σεζόν τελείωσε το πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στην Ελευθερία Μοσχάτου (η οποία συγχωνεύτηκε με τον Α.Ο. Μοσχάτου), όπου σε 28 ματς, σημείωσε 6 γκολ, όντας ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του και ο αμυντικός με τα περισσότερα τέρματα στην Α’Πειραιά.

Ο «Μέρτεσακερ», έχει αγωνιστεί στον Α.Ο. Μοσχάτου και στην Ελευθερία Μοσχάτου. Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι ο Ναυπλιώτης απέρριψε προτάσεις ομάδων υψηλότερων κατηγοριών, λόγω της στενής σχέσης του με τον νέο του προπονητή Γιώργο Μαρτάκο αλλά και ότι πριν 20 μόλις μέρες, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την Θύελλα, ο Νίκος Ναυπλιώτης δήλωσε στο sportactive.biz :

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην Θύελλα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δικαιώσω τον άνθρωπο που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και με έφερε στην οικογένεια της Θύελλας, τον Γιώργο Μαρτάκο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την προσπάθεια της νέας μου ομάδας και εύχομαι να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη 6αδα. Ζω για τα ντέρμπυ! Καλό καλοκαίρι σε όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά.»

(Πηγή: sportactive.biz)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου