Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ευθυμίου - Σπανάκης ο 2ος γύρος την Κυριακή

Έτσι όπως έγινε η κατάσταση με το θρίλερ των εκλογών, μεταξύ Σπανάκη και Κρεμμύδα, έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να ανακοινώσουμε τους δύο αντιπάλους της επαναληπτικής ψηφοφορίας, την προσεχή Κυριακή.

Αύριο το Πρωτοδικείο θα επισημοποιήσει την τελική κατάταξη της πρώτης Κυριακής. Ο Βασίλης Σπανάκης περναέι τον Άρη Κρεμμύδα με 2 ψήφους διαφορά και είναι αυτός που θα ακολουθήσει τον Ανδρέα Ευθυμίου στην τελική μάχη για τον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου.

Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ. Ο συνδυασμός του Άρη Κρεμμύδα θα καταθέσει ένσταση για την εγκυρότητα ψηφοδελτίων του που θεωρήθηκαν άκυρα. Αν δικαιωθεί, το ίδιο θα κάνει, προφανώς και ο Βασίλης Σπανάκης. Η διαδικασία μπορεί να κρατήσει ως και 6 μήνες.

Σε περίπτωση που δικαιωθεί ο Άρης Κρεμμύδας και υπερκαλύψει την διαφορά των 2 ψήφων, θα ξαναστηθούν κάλπες το 2011. Για την ώρα, ας μείνουμε με το εξής δεδομένο: Την Κυριακή, στον 2ο γύρο θα αναμετρηθεί ο Ανδρέας Ευθυμίου και ο Βασίλης Σπανάκης.

10 σχόλια:

  1. to blepw to oneiro.....moumia tha ginei o Papantwnis ...stin thesi tou dimarxou...paidia grigora me tis diadikasies...lipithite mas oxi allo Papantwnis....ELEOS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπομονή, πίστη και προπάντων όχι προπηλακισμούς!
    Σε 6 μήνες θα έχουμε την αντεπίθεση και την "ολική επαναφορά" (σικ) του Άρη.

    Παρηγοριά στον άρρωστο, μέχρι να βγει η ψυχή του.
    Είδατε πόσα κόλπα ξέρει ο Άρης;
    Ο χρόνος είναι γιατρός!
    Σε 6 μήνες ποιος ζει ποιος πεθαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eδω κολλάει ατακα ταξιτζή που μου είπε σημερα.Την δανείζομαι λοιπόν και την προσαρμόζω στα τρεχοντα γεγονοτα:

    "Αυτός ο τόπος δεν σε αφήνει να πλήξεις ποτε!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10 Νοεμβρίου 2010 11:26 μ.μ. ΚΟΛΠΑ; είσαι τρελός; Εσύ θα ήσουν με δύο ψήφους πίσω και δεν θα το έλεγχες; Θα το άφηνες έτσι; Και για να μιλήσουμε για κόλπα, που ελπίζω και δεν θέλω να πιστεύω, τι ώρα πρέπει να τελειώνει ένα τμήμα που κάνει την ανατροπή; Το παραμύθι πρέπει να τελειώνει. Σας συμφέρει και τους δύο η κατάσταση. Θα διατηρείστε τα κεκτημένα σας. Ο κόσμος όμως και οι Πολίτες πλέον, υποψιασμένοι, είναι Μπροστά και δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Ξεκινάει η πραγματική μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και γω που νομιζα ότι "Αυτά" γίνονταν μόνο στα χωριά... Μήπως, τελικά, και το Μοσχατο ειναι ενα χωριό?... Τέλος πάντων.. Άρη μου/μας, πάλι με χρονια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ´ναι... Υπομονή, φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώτα μου, μη σε νοιάζει τίποτα.... Πρώτα θε σας στείλει όλους ο Παπαντώνης και μετά θα αποσυρθεί αφού εσύ και κάποιοι σαν εσένα πάσχετε από καλά εγκεφαλικά κύτταρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάμε σε μια δεύτερη Κυριακή και με διλλήματα και με νεφελώματα. Τα διλλήματα θα λυθούν μέσα από το πολιτικό σκεπτικό, τον ρεαλισμό και την ηθική του καθένα. Το μέγα πρόβλημα, όμως, είναι τα νεφελώματα που δημιούργησε ένα τρελό εκλογικό αποτέλεσμα ανάμεσα στους συνδυασμούς . Σπανάκη και Κρεμμύδα, και τα ερωτηματικά που εγείρονται για την άρνηση του αρμόδιου δικαστηρίου να προβεί στην επανακαταμέτρηση των ψήφων.
    Όταν από μόνη της η διαφορά των δύο (2) ψήφων εγείρει την ηθική υποχρέωση για ολικό έλεγχο των ψηφοδελτίων (ένα προς ένα έγκυρα και άκυρα), η απλή άθροιση μέσα από τα πρακτικά των δικαστικών ακούγεται σαν φάρσα. Οι Μοσχατιώτες και οι Ταυριώτες θα οδεύσουν προς τις κάλπες γνωρίζοντας ότι επιλέγουν μέσα από ένα υποθετικό δίδυμο αντιπάλων και όχι από το, κατά κατηγορηματικό τρόπο, πραγματικό. Η επιλογή τους, θα είναι μια ψήφος υπό πίεση (τουλάχιστον όσων την πρώτη Κυριακή ψήφισαν άλλους συνδυασμούς ή απείχαν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ-ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΓΕΛΗ.ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 22% ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΜΑΤΑ,ΤΟΝ ΕΠΙ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ,ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που γίναμε ενοποιημένος δήμος με το Μοσχάτο..Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσείς χτενίζεστε για τις ίδιες πολιτικές...Φαίνεται πόσο ενδιαφέρεστε απο τις αντιδηκίες (ευθυμίου-κρεμύδας-σπανάκης),αντι να δεσμεύεστε,λιγοστέψαν οι θεσούλες τρεχάτε για συναινέσεις.Αύριο, όλοι μαζί θα είσαστε για να ξεπουλήσετε τα φιλέτα στην παραλία,το τελευταίο πράσινο και να τσιμεντοποιήσετε!!!Ανάθεμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ΠΙΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΤΑΣ.
    ΕΙΠΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ.
    ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΕ?
    ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή