Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πολίτες Μπροστά: Ανακοίνωση για την 2η Κυριακή

Ο συνδυασμός Πολίτες Μπροστά, με επικεφαλής τον Άρη Κρεμμύδα, μας απέστειλε ανακοίνωση σχετικά με την 2η Κυριακή των Δημοτικών Εκλογών:


Συνδημότισσες και συνδημότες,


Φίλες και φίλοι

Από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αναδείχτηκτε στο δήμο Μοσχάτου – Ταύρου μια νέα συλλογικότητα. Μια συλλογικότητα με αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, ξεκάθαρες θέσεις και πάγιες πολιτικές αρχές.

Μια συλλογικότητα που πιστεύει ότι η δημοτική αρχή πρέπει να είναι ανεξάρτητη, διεκδικητική, μακριά από κομματικά ιερατεία, μακριά από κάθε είδους μηχανισμούς, μακριά από σκοπιμότητες που παραβιάζουν την ταυτότητα και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μια συλλογικότητα που έχει συγκεκριμένη θέση για το περιβάλλον, για τα νευραλγικά σημεία του νέου Δήμου, για τα δημόσια αγαθά, για την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού από την επιθετική οικονομική πολιτική. Έχει σχέδιο ισχυρό για την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Στη βάση αυτών των θέσεων και αρχών διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι η κάθε ημέρα, θα είναι ημέρα αγώνα για την πρόοδο του νέου Δήμου και των δημοτών μας.

Διαβεβαιώνουμε ότι όταν χρειάζεται θα είμαστε χρήσιμοι και δημιουργικοί, αλλά όταν επίσης χρειαστεί να προασπίσουμε θέσεις και αρχές θα είμαστε απόλυτοι και μαχητικοί.

Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν ότι η κάθε ημέρα, θα είναι ημέρα δικαίωσης της πολιτικής τους επιλογής. Ημέρα που θα πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις μας.

«Οι Πολίτες Μπροστά» είναι ένα κίνημα πολιτών πολυσυλλεκτικό και πολυδιάστατο, το οποίο δεν στρατολογείται και δεν περιχαρακώνεται σε κομματικά στρατόπεδα.

«Οι πολίτες Μπροστά» έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του μεγάλου μετώπου πολιτών, με δομή και ιεραρχεία, αλλά στη βάση της ελεύθερης βούλησης και όχι στη βάση της ομογενοποιημένης αγέλης.

Αντιλαμβανόμαστε τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, ως ώριμους πολίτες και όχι ως εντολοδόχους ψηφοφόρους.

Η επόμενη Κυριακή είναι για μας η επαναεπιβεβαίωση αυτής της ταυτότητας.

Οι συνδημότες μας έχουν όλες τις πληροφορίες, όλη την ενημέρωση, έχουν αδιάσειστο κριτήριο, γνώση και εμπειρία, ώστε ελεύθεροι να αποφασίσουν τι θα πράξουν.

Η μόνη πολιτική μας γραμμή είναι αυτή που θέσαμε εξαρχής στην τοπική κοινωνία. Αυτή είναι η μόνη γραμμή την οποία δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουμε τα επόμενα τριάμιση χρόνια.

21 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ! ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ, ΚΑΚΟΣ ΑΡΗΣ!

    ΡΕ ΑΡΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ; ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ;

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΠΑΝΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5.22 ntroph se esena pou sunexizeis na sthrizeis autous pou mas roufane to aima....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρη εγω σε ψηφισα, γιατι μου αρεσε η προσπαθεια που εκανες. Τελικα μονος σου βαζεις μπουρλοτο και παιρνεις στον λαιμο σου και τους υπολοιπους. Επρεπε να υποστηριξεις τον Αντρεα. Μαζι αγωνιστηκατε μαζι πετυχατε. Κριμα που δεν το εκανες εχασες μια μεγαλη ευκαιρια. Εγω την Κυριακη ψηφιζω Αντρεα Ευθυμιου γιατι ειμαι προοδευτικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 5.22 η άποψη σου είναι σεβαστή αλλά μοιάζει λίγο υπερβολική. Ποιό χώρο εννοείς? τον κομματικό? Δεν αντιπαρατίθεται η δεξιά με την αριστερά στο Μοσχάτο.Γιατί θεωρείς οτι σε τοπικό επίπεδο η στάση του Αρη δεν είναι η σωστή? Δεν πήρε θέση, δεν δέσμευσε κανέναν,ούτε θα μπορούσε άλλωστε και είπε το αυτονόητο.Νοήμονες είναι όλοι και μπορούν να αποφασίσουν. Ο Αντρέας εκφράζει την σοβαρότητα,το μέτρο,έχει απόψεις και θα τις υλοποιήσει αν - που το εύχομαι - εκλεγεί.Από την άλλη ποιον έχουμε? Το Βασίλη που οτι και να του ζητήσει,όποιος και να το ζητήσει, ας είναι το πιο παράδοξο και υπερβολικό πράγμα του κόσμου το υπόσχεται άκριτα,χωρίς συστολή και χωρίς πολλή σκέψη.Βλάκες δεν είμαστε και τουλάχιστον οι Μοσχατιώτες έχουμε πικρή εμπειρία από αυτόν τον άνθρωπο.
    Σας προτρέπω όλους τους συμπολίτες να ζητήσετε κάτι από τον Σπανάκη αυτές τις ημέρες.Είναι σίγουρο οτι με μεγάλη χαρά θα σας πεί ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!
    Δεν χρειάζεται να μιλάει κανένας για "κακό Αρη". Ο Αρης είναι καλό παιδί και τηρεί σωστή κατά την γνώμη μου στάση.
    Αλλους να φοβάστε στον συνδιασμό του που τώρα ανοιχτά παίζουν το παιχνίδι Σπανάκη και ας τον έβριζαν σκαιότατα προεκλογικά.

    Φίλοι Μοσχατιώτες, εγώ δεν ανήκω στον κομματικό χώρο του ΠΑΣΟΚ,το αντίθετο μάλιστα,παράλληλα όμως δεν με ένοιαξε ποτέ σε τοπικό επίπεδο ποιος είναι τι. Χρόνια Στήριζα τον Θανάση τον Ντερέκα,απογοητεύτηκα ψήφισα Κρεμμύδα αλλά πάλι φίλοι είμαστε και τωρα "ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΝΤΡΕΑ" γιατί είναι η μόνη λύση.
    Αντρέα αν μου επιτρέπεις σου δίνω μιά συμβουλή:
    Μην υποτιμήσεις τον Σπανάκη,παίζει καλό παιχνίδι με άτομα που δεν φαντάζεσαι!!! Συντρόφια που από μίσος θα το ρίξουν δαγκωτό. Πάρτους όλους τηλέφωνο,ζήτα από παντού στήριξη. Ο Θανάσης ο Αντώνης,ο Πέτρος από την παλιά φουρνιά, ο Αποστόλης ο Σιώκας που έχει και χαρισματικό λόγο να λιώσουν δυό μέρες στους δρόμους μιλώντας με όλους. Μην ενοχλείται το θυμικό των δεξιών, μην σας πιάνει αλαζονία μην τον ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ μην έχουμε εκπλήξεις.Τους χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ.

    Ηθελα τελευταία να σας κάνω μιά καλή πρόταση για διασκέδαση το βράδυ!!! Να νοικιάσετε την παλιά καλή ελληνική ταινία "ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ". Μην στενοχωριέσαι φίλε Ντερέκα δεν πάει σε σένα ο συνειρμός...Θανάσηδες υπάρχουν παντού σε κάθε χώρο.(Δεν εννοώ κανέναν φυσικά συγκεκριμένο Θανάση και το λέω μην αρχίσουν να μου απαντούν, προς χαρά του blog, όλοι οι Θανάσηδες του εκλογικού σώματος από ευθιξία...
    Γειά σου ρε Μοσχατάρα live

    Φανατικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ari an pragmatika se endiefere mono to kalo toy mosxatou kai tou tauroy opos evgaines kai elegessimera tha h monaddiki anakinosi pou tha evgazes tha elege to exis: EPEIDI ME ENDIAFEREI TO KALO TOY KAINOURGIOY DIMOU KAI EPEIDI DISTIXOS DEN ME EPELEXANE OI DIMOTES ALLA ME TIMISANE ME ENA AXIOSEVASTO POSO PSIFON THEORO KALITERO KAI IKANOTERO NA ANALAVEI AYTO TO ERGO TON ANTREA EFTIMIOY.
    distixos apla fotografizeis oti thelei o kathenas na dei.
    META TIMIS V.P.T.C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι τουλαχιστον αντιδημοκρατικό να προσπαθεί κάποιος να χειραγωγήσει 3500 νοήμονες ανθρώπους. Οι πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το κριτήριο να αποφασίσουν ποιον εμπιστεύονται περισσότερο, εκτιμώντας τα υπέρ και τα κατά του καθενος, είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν ποια θα ειναι η επιλογή τους. Ποιον από τους δυο θεωρούν καταλληλότερο ή λιγότερο ακάταλληλο αν θελετε.

    Τελικά, δεν σας πιάνει κανεις πουθενά. Αν είχε βγει ο Αρης σήμερα και στήριζε οποιονδήποτε, θα τον κατηγορούσατε όλοι επώνυμα ή ανώνυμα.
    Αν αυτό θεωρείτε δημοκρατία, λυπάμαι πολύ που τόσα χρόνια βρισκόμουν σέ λάθος κομματικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν χρειάζεται στήριξη από κανέναν Άρη ο Ανδρέας τον στηρίζει ο Μοσχατιώτικος λαός και αυτό φτάνει.
    Πάρτε το είδηση ανάμεσα σε έξη ήρθε πρώτος!!!!
    Το ξέρω ότι το φυσάει και δεν κρυώνει ο Αρούλης γιατί ο ίδιος και οι γύρω του είχαν κάνει μεγάλο αγώνα και πίστευαν ότι θα είναι εκείνοι πρώτοι αλλά ατύχησαν.
    Ο πρώτος είναι πρώτος και οι άλλοι τίποτα!!!
    Στο πρωτοδικείο παιδιά τρέχτε μπας και σας βγάλουν δεύτερους αλλά και πάλι τίποτα θα είσαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφιερωμένο στον Άρη:

    "καὶ εἶπε Σαμψών· ἀποθανέτω ψυχή μου μετὰ τῶν ἀλλοφύλων"

    Φίλε Άρη κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για αν σε απορρίψουν όσοι δε σε προτίμησαν μεν, αλλά σε έβλεπαν με συμπάθεια και σε θεωρούσαν μια σοβαρή εναλλακτική πρόταση για το μέλλον. Ή σε έχει καταλάβει η εμπάθεια η εγκλωβίστηκες στις ακρότητες που εκτόξευες όλο αυτό το διάστημα και δεν έχεις τη γενναιότητα να πεις τα αυτονόητα. Είδα πολλούς επικεφαλής συνδυασμών ανα το πανελλήνιο να δηλώνουν ότι δε μπορούν να δεσμεύσουν τους ψηφοφόρους τους αλλά ότι οι ίδιοι έχουν σαφή προτίμηση την οποία και αποκάλυψαν. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά με αυτήν την ανακοίνωση έδωσες πρόωρο τέλος στην κίνησή σου. Αποκαλύφθηκες πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκεπτόμενος Πολίτης12 Νοεμβρίου 2010 στις 11:28 μ.μ.

    Για γραφικούς να πάει να κοιτάξει ο συνδυασμός του Αντρέα στον δικό του συνδυασμό, βγήκαν όλοι τώρα να κρίνουν και να γλείψουν τον κρεμμύδα και αυτούς που τον ψήφισαν. Θυμήθηκαν τον προοδευτικό χώρο αυτοί που είχαν κάνει 'μαγαζάκια', οι αλαζόνες που απειλούσαν, που κοροιδευαν τον Άρη. Ηρθαν να μιλήσουν και οι κωλοτούμπες για κωλοτούμπες αυτοί που βρίζαν τόσο καίρο τον συνδυασμό του ευθυμίου και ξαφνικά θυμήθηκαν την ενότητα. ΔΕΝ έχετε μούτρα ρε να λέτε τίποτα για μας, καταφέραμε και παραμιλάτε. Αντε γλείψτε τον ανδρέα να σας τάξει τίποτα. Που θα μας πείτε για τον Ντερεκα και τον Πέτρο και αυτόν που θέλει να γίνει σαν τα μούτρα τους τον Σιώκα?? Που μας έλεγε για το κατεστημένο και την σαπίλα? Ρε μην τα ξεπουλάτε όλα ρε??? Ο κόσμος που ψήφισε τον Άρη είναι σκεπτόμενος δεν είναι ζώα να του πούνε τι κάνει. Αν έχετε μάθει έτσι εσείς δικό σας κρίμα ΟΛΟΙ βγήκατε τώρα ...δεν ειναι ΠΑΣΟΚ αλλά θα ψηφίσω ΑΝΔΡΕΑ είμαι πρώην ντερεκικός και θα ψηφίσω ΑΝΔΡΕΑ ΟΧΙ κύριοι είμαι αηδιασμένος πολίτης ΨΗΦΙΣΑ ΑΡΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ και το μόνο που δεν θα ψηφίσω είναι την παράταξη ΕΥΘΥΜΙΟΥ.
    Ντροπή λοιπόν σαυτούς που στηρίζουν αυτό το σύστημα αλλά κυρίως σε άυτούς που βρίζαν το συστημα και τώρα το γλείφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκεπτόμενος πολίτης12 Νοεμβρίου 2010 στις 11:52 μ.μ.

    Κύριοι του blog ελπίζω να μην λογοκρίνετε άλλο ένα σχόλιο που τυγχάνει να είναι δικό μου αυτή την φορά δεν τιμά τις υποτιθέμενες καταβολές σας
    καταλαβαίνετε ότι είναι φασιστικό αφού δεν βρίζει κάποιον?? γουστάρετε να φιμώνετε τον λόγο και την αντίθεση τόσο πολύ τι εξυπηρετείτε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Σκεπτόμενε πολίτη (???)
    Καλό είναι να ολοκληρώνεις την σκέψη σου και να λες αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο.
    Ψήφισες ΑΡΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ, δικαίωμά σου.
    Δεν θα ψηφίσεις τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ, πάλι δικαίωμά σου.
    Αφού τοποθετείσαι με τόση παρρησία, πες μας το τί θα ψηφίσεις τελικά.
    ΣΠΑΝΑΚΗ ???
    Όχι πως έχει ιδιαίτερη, αξία η δική σου ψήφος, αλλά για να καταλάβουμε τι εννοείς όταν λες ότι "Ο κόσμος που ψήφισε τον Άρη είναι σκεπτόμενος" και τί νόημα δίνεις στην λέξη "ντροπή".

    Θα ήταν πιο τίμιο αν έλεγες "Επειδή δεν βγήκε ο εκλεκτός μου θα ψηφίσω τον ΣΠΑΝΑΚΗ γιατί θέλω να εκδικηθώ και να κάνω ζημιά στον τόπο".

    Όπως καταλαβαίνεις για μένα δεν είσαι "Σκεπτόμενος" αλλά "Μαινόμενος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9.58 esu gia kana ghpedo eisai....pigaine na rikseis kana mpineliki na kselampikareis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άρη, δεν είσαι σωστός. Είχαμε μιλήσει... Και είχες πει ότι θα στήριζες τον Αντρέα, αν πήγαινε στον δεύτερο γύρο με τον Σπανάκη. Το ΠΑΣΟΚ δεν το απαρνιόμαστε Άρη, έτσι είχαμε πει.

    Γι'αυτό σε ακολούθησα. Και σε στήριξα. Επειδή ήσουν το "άλλο" ΠΑΣΟΚ, αλλά πάντα "ΠΑΣΟΚ".

    Στηρίζεις Σπανάκη, Άρη. Ακούς τι κάνεις; Παρ'το πίσω όσο είναι καιρός. Θα τους χάσεις όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΠΑΝΑΚΗ (ΚΟΝΤΕΚΑΚΗΣ, ΚΑΠΛΑΝΗΣ, ΤΡΑΪΦΟΡΟΣ, ΦΑΜΕΛΗΣ, ΨΥΛΛΑΣ, ΔΑΤΣΙΚΑΣ, ...)
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ..??????
    ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακόμα δεν έχω ακούσει κάτι για το γεγονός πως το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ είναι κατά του μνημονίου όπως αναφέρεται στην αρχη του προγράμματος. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συμφωνείτε με αυτό?? Το επίσημο ΠΑΣΟΚ είναι υπερ ή τελικά όλοι είναι κατά του μνημονίου?? Κύριοι θιασώτες του ΠΑΣΟκ που όλοι βλέπω κόπτεστε τώρα για το ΠΑΣΟΚ ενώ έχετε ξεχάσει τι σημαίνουν όργανα διαδικασίες κόμμα και το θυμάστε ανάλογα με τα συμφέροντα σας δεν είναι αρκετά υποκριτικό να κάνετε μαθήματα ηθικής στον κόσμο που ψήφισε ΚΡΕΜΜΥΔΑ??
    Ο κόσμος τιμωρεί προσέξτε με την συμπεριφορά σας μην κάνετε μάγκα τον Σπανάκη. Βλέπω η τιμωρία θα είναι μεγάλη. δεν λάβατε το μήνυμα από τον λαό στις 7 του μήνα αλλά αρχίσατε να μοιράζετε καρέκλες να περιθωροποιείτε δυνάμεις. ο κόσμος θα ψηφίσει βουβός έχει να επίλεξει μεταξύ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΠΑΝΑΚΗ ΑΚΥΡΟΥ ΑΠΟΧΗΣ. Ο δήμαρχος προβλέπω για επόμενα 3μιση χρόνια (αν δεν δικαιωθεί ο Κρεμμύδας) θα είναι ο ΑΚΥΡΟΣ ΑΠΟΧΗΣ. Αυτό σας αξίζει. Ο κόσμος σας γύρισε την πλάτη θα είστε πλειοψηφία (οποιος είναι) της μειοψηφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Μαχητή του Φωτός
    κρατάς στο χέρι το ψηφοδέλτιο του ΣΠΑΝΑΚΗ, η καρδιά σου είναι να τον κάνεις "μάγκα" και ψάχνεις σε ποιον να φορτώσεις την ευθύνη για την ζημιά που είσαι έτοιμος να κάνεις.
    Ο κόσμος που ψήφισε τον ΑΡΗ είναι πολιτικά ώριμος και δεν μπορείτε να τον παρασύρετε. Ξέρει την διαφορά του πολιτικού αγώνα και της "ζημιάς" και θα γυρίσει την πλάτη σε αυτούς που θέλουν να τον βάλουν να αυτοτιμωρηθεί.
    Όσο για την "καραμέλα" που λέγεται ΜΝΗΜΟΝΙΟ να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν το ήθελε. Όλοι βιαζόμαστε να ξεπεράσουμε τον κάβο, να διορθώσουμε τις αδυναμίες της οικονομίας μας, να μπούμε σε μια πορεία ανόδου και να απαλλαγούμε από αυτό πηγαίνοντας την χώρα μπροστά και οικτίρουμε αυτούς που μας οδήγησαν σ' αυτό και τώρα θέλουν να μας γυρίσουν πίσω καλή ώρα όπως οι υποστηρικτές του ΣΠΑΝΑΚΗ.
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ!!!
    ΚΑΝ' ΤΟ!!!
    ΕΚΔΙΚΉΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΣΠΑΝΑΚΗ.
    Φουκαρά "Μαχητή του Σπανάκη!!!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΗΛΗΘΙΕ ΚΟΣΜΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΡΕΝΤ; ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ.ΞΥΠΝΑ ΡΕ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤV;ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΥΡΙΕ/ΚΥΡΙΑ 1.24 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν σας καταλαβαίνω ειλικρινά! Μερικοί φανατικοί υποστηρικτές του Άρη, που δεν μπορούν χωνέψουν την 3η θέση, κατηγορούν και με κάθε τρόπο την υποψηφιότητα του Ανδρέα και τσακώνονται με τους υποστηρικτές του Ανδρέα. Κάποιοι υποστρικτές του Ανδρέα λογομαχούν με τους παραπάνω υποστηρικτές του 'Αρη, ίσως γιατί τους φάνηκε μεγάλο το ποσοστό του Άρη και δεν το χώνεψαν. Οι λόγοι εμπρεριέχουν και προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά για μένα αυτό δεν έχει σημασία! Σημασία έχει ότι κοιτάται το δένδρο και όχι το Δασος!! Έλεος! Σημασία αυτή τη στιγμή δεν έχουν οι προσωπικές σας διαφορές αλλά το καλό του νέου μας Δήμου, αύριο!!!! Οι αυριανές εκλογές είναι ανάμεσα στο συνδυασμό του Ευθυμίου και του Σπανάκη γιατί ο κόσμος αυτό επέλεξε. Ένας από τους δυο θα κρατήσει την τύχη της πόλης στα χέρια του! Σκεφτείτε λογικά τι θεωρείτε καλύτερο για τον τόπο και έχετε 3,5 ολόκληρα χρόνια μπροστά σας είτε να λύσετε τα μεταξύ σας προβλήματα είτε να κρατήσει ο καθένας το δρόμο βάζοντας το καθένας το δικό του λιθαράκι στην τοπική κοινωνία για ένα καλό σκοπό! Κανένας δεν τιμά να έχουμε υπέρογκη αποχή ή πολλά άκυρα!! Κανένα ούτε και αυτούς που δεν συνέχισαν στο 2ο γύρω! Όποιος δεν εκφράζει τη γνώμη του για το καλό της πολής μέσω της ψήφου (αυτό που ο καθένας θεωρεί καλό) δεν έχει κανένα δικαίωμα να γκρινιαζει για τα στραβά μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ARI TELIKA EISE MEGALOS MAGAS EDOSES ENA ORAIO AGONA ME ENA ORAIO PROGRAMMA. POLLES FORE SE KONTRARA MESO TOU MPLOK ALLA THELO NA SOU ZITISO SIGNOMI AN SE KAPIA FASI SE EGRAFA AROURI. SHMERA POY SE EIDA STHN PLATEIA METAMORFOSIS NA PINEIS KAFE MAZI ME TON ANTREA KAI TOUS IPOPSIFIOUS TOU KATALAVA OTI PRAGMATIKA NIAZESE GIA AFTHN THN POLI SE ANTITHESI ME TON VASILAKI. ARI SINXARITIRIA
    META TIMIS V.P.T.C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝ ανώνυμε 3.27 κατάλαβες ότι θα ψηφίσω Σπανάκη εντάξει είσαι άξιος του φανατισμού σου και της ισοπέδωσης> Είσαι άξιος της κρίσης σου εντάξει θα βολευτείς και εσύ. Κάτι τραμπουειδή σαν εσένα να μην υπήρχαν και θα ζούσαμε σε μια καλύτερη κοινωνία.
    Και θα είναι αλήθεια η πόλη μας για πρώτη φορά θα διοικειται απο την πλειοψηφια της μειοψηφίας
    περαστικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και μερικοι επειδη εχουν παρει πολυ θαρρος και μιλανε για "καραμελα μνημονιου" να αναφερουμε οτι μερικοι δημοτες ειναι ηδη χωρις δουλεια ,μερικοι δημοτες ελυθεροι επαγγελματιες ειναι ηδη χωρις μαγαζια ,μερικοι δημοτες δεν εχουν λεφτα να πληρωσουν το τεβε για να παρουν συνταξη ,μερικοι νεοι δημοτες δεν υπαρχουν καν επαγγελματικα και ουτε θα υπαρχουν με την πολιτικη του πασοκ και της νδ .
    ας κοιταξουμε λοιπον να αλλαξουμε ολοι,δεν χαθηκε ο κοσμος αν δεν ψηφισει καποιος το κομμα του ,μπορει να το κανει καλυτερο ,υπαρχουν βεβαια παντα και τα συμπαθη κομματοσκυλα τα οποια θελουν φολα.
    αυριο λοιπον ψηφιζουμε σε ενα στημενο παιχνιδι ,και μαλιστα μερικοι αγωνιουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή