Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Συν και Πλην: Λαϊκή Συσπείρωση

Το Μοσχάτο Live! ξεκινάει μια καταγραφή των θετικών και αρνητικών στοιχείων του κάθε συνδυασμού, λίγες μέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές.

Επίσης, επειδή θέλουμε νέα άτομα (όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και φρέσκα στα πράγματα), ικανά και με διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, να κατέχουν θέσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα προτείνουμε υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, στους συνδυασμούς που έχουμε εικόνα.

Ξεκινάμε αυτήν την παρουσίαση με τον συνδυασμό “Λαϊκή Συσπείρωση”, που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, με υποψήφιο Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου τον Παναγιώτη Κυριαζίδη.

laiki

ΤΑ ΣΥΝ

syn + Ο συνδυασμός απευθύνεται σε κόσμο, ψηφοφόρους του ΚΚΕ, που είναι οι πιο “μπετοναρισμένοι” από κάθε άλλου κόμματος.

+ Το ΚΚΕ είναι παραδοσιακά δυνατό (εκλογικά) στον Ταύρο.

+ Η πιο “ασφαλής” αντι-κυβερνητική, αντι-μνημονιακή ψήφος, αν οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές αποκτήσουν αυτόν τον χαρακτήρα

ΤΑ ΠΛΗΝ

plin - Πλήρης έλλειψη στοιχείων για τον υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Υπάρχει κόσμος που δεν γνωρίζει ούτε το όνομα του υποψηφίου Δημάρχου.

- Μικρή προεκλογική παρουσία στο Μοσχάτο. Λίγο καλύτερη η κατάσταση στον Ταύρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική.

- Δυσκολία έκφρασης Δημοτικού Προγράμματος κατανοητού στον πολίτη, λόγω της επιχειρηματολογίας του ΚΚΕ.

2 σχόλια:

  1. **************************************************
    Η πιο “ασφαλής” αντι-κυβερνητική, αντι-μνημονιακή ψήφος
    **************************************************
    Η ψήφος αυτή θα αθροιστεί με τις ψήφους στον Σπανάκη και στον Σούτο και θα ρίξει νερό στον μύλο της ΝΔ και του Σαμαρά.

    Μακριά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι παει να πει ΑΝ αποκτησουν αντιμνημονιακο χαρακτηρα......εχουν ηδη αποκτησει αυτον το χαρακτηρα μετα την αη-διακαναλικη συνεντευξη του ΓΑΠ....εκτός αν δεν το εχετε παρει ακομα ειδηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή