Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Πόσους σταυρούς βάζουμε και σε πόσα συμβούλια

Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου προέκυψε ύστερα από την μεταρρύθμιση του Καλλικράτη. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε τέτοιες εκλογές και μερικά πράγματα ίσως να χρειάζονται εξήγηση.

Η διοίκηση του Δήμου θα αποτελείται από τρία συμβούλια: Το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου και το αντίστοιχο της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου.

Τα δύο τελευταία συμβούλια θα ασχολούνται με θέματα αμιγώς της κάθε περιοχής, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο θα ασχολείται για τις κεντρικές αποφάσεις του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου.

Τα ψηφοδέλτια είναι χωρισμένα σε 3 "κομμάτια". Το πρώτο κομμάτι αφορά τους Μοσχατιώτες υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, το δεύτερο για τους Ταυριώτες υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και το τρίτο για την Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου. Για την Δημοτική Κοινότητα Ταύρου δεν έχουμε δικαίωμα ψήφου (τα αντίστροφα ισχύουν για τους αναγνώστες μας από τον Ταύρο).

ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Στους Μοσχατιώτες σημειώνουμε έως και 3 σταυρούς. Από τους υποψηφίους του Ταύρου, μπορούμε να βάλουμε έως και 1 σταυρό.

ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Στην Δημοτική Κοινότητα έχουμε δικαίωμα έως και 2 σταυρών.

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ......
    ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΟΡΓΟΘΑ ΤΟΥΣ...........
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή