Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου ο Ανδρέας Ευθυμίου

Ο Ανδρέας Ευθυμίου είναι ο νέος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου!

Με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων (τα αποτελέσματα είναι ανεπίσημα), ο Ανδρέας Ευθυμίου και ο συνδυασμός του "Μοσχάτο - Ταύρος, Ανθρώπινη Πόλη - Σύγχρονος Δήμος" έχει ποσοστό 55.43%, έναντι 44.57% του αντίπαλού του, Βασίλη Σπανάκη, με τον συνδυασμό "Ενωμένοι Πολίτες".

Τους Ταξιάρχη Παπαντώνη και Δημήτρη Σούτο, λοιπόν, διαδέχεται ο Ανδρέας Ευθυμίου, στον ενοποιημένο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου.

Ο λαός του Μοσχάτου και του Ταύρου αποφάσισε, τώρα είναι η ώρα της δουλειάς για όλους, νικητές αλλά και ηττημένους, ώστε ο Δήμος μας να γίνει ένας από τους καλύτερους της Ελλάδας.

Δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στον Ανδρέα Ευθυμίου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

24 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Αντρέα!!! Εκανες σεμνό και ωραίο αγώνα.Σπανάκη εξαφανίσου τώρα να μην σε ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ... Ακου να θέλει αντιδημαρχία ο Κωστάκης,το Λιζάκι και η Ντίνα...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Γελάνε και τα συντριβάνια στην πλατεία. Γειά σου Βασίλαρε δυστυχώς ο Λαός του Μοσχάτου δεν κατάλαβε το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!! Δεν πειράζει εσύ έχεις φίλους καλούς και θα κλάψετε αγκαλιά,τον Κούλη,τα Χατζηδάκια και τη Ντόρα την εξερευνήτρια.Αντε τώρα να ξαναβρείς κι εσύ το πρόγραμμά σου,ξέρεις φραπεδάκια,σουβλάκια στην πίτα της Ανθούλας κλπ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ που λέει κι ο μέγιστος ΤΑΚΑΡΟΣ..........αντε γεια......... αντε μου γεια....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Που ήθελες και δημαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο Μπράβο στον Ανδρέα Ευθυμίου για την Νίκη του στις Δημοτικές εκλογές 2010 Μοσχάτου - Ταύρου! Ευχή και προσδοκία όλων των δημοτών , ο νέος Δήμαρχος να κάνει πολά περισσότερα απο τον προκάτοχό του!!!! Ακόμη ενα μεγάλο Μπράβο στους συνδιασμούς των Σπανάκη και Κρεμύδα για τον αγώνα τους, την υπομονή τους και το ήθος που επέδειξαν στον δύσκολο αυτό αγώνα της ηγεσίας του Νεόυ Δήμου. ( κοματόσκυλο εσύ απο πάνω "Ανώνυμε" ο σχόλιο σου κάθε άλλο παρα Δημοκρατικό και ευγενικό είναι! Μην νομίζεις πως δημιουργείς εντυπώσεις ούτε και εκφράζεις τα αισθήματα του λαού ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΗΦΙΣΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΠΑΝΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΠΡΟΣΘΕΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ?
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ?
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο 10.09 προφανώς κατά την γνωστή του τακτική είναι ο Σπανάκης που ως συνήθως συγχαίρει τον εαυτό του.Υποψιάζομαι δε πως πραγματικά συγχαίρει τον Αντρέα γιατι αν στραβωνότανε ο Θεός και έβγαινε είχε τάξει 35 αντιδημαρχίες σε 33 υποψηφίους!!! Πρώτα βέβαια Λίζα, Ντίνα,Κώστας, και μετά οι άλλοι. Πως θα το έκανε ντε??? Θα μου πεις πρωτη φορά θα έλεγεψέματα ο Βασίλης? Οχι βέβαια . Σας λέω ανακουφίστηκε ο άνθρωπος. Παρεπιπτόντως κάποιος γιατρός να του κάνει μια ηρεμιστική γιατι πανηγυρίζει και λέει ΝΙΚΗΣΑ , ΝΙΚΗΣΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ.!!!!! Καπως έτσι ξεκίνησε και η Ζαν νταρκ να ακούει φωνές και την κάψανε. Γιατρέ μου θερίζει η σχιζοφρένεια. Τέλος απευθυνόμενος στον Μιχάλη τον Τριβιζάκη να του πω κρίμα που επιστήμονας άνθρωπος με αξία καταδέχτηκε να γίνει πιόνι στα παιχνιδάκια του Βασιλάκη. Γιατρέ να θυμάσαι!!! Ο βασίλης αλλού τρώει και πίνει και αλλού πάντα παει και τον δίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ 2ο ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!
    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΝΑΡΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ .
    ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΥΦΙΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστεύω ότι αντί να κάθεστε και να τσακώνεστε θα έπρεπε ίσως να δείτε λίγο καλύτερα τα στατιστικά από το ΥΠΕΣ.

    Από τους 36.209 εγγεγραμμένους ψήφισαν μόνο 13.272 (36.55%) από τα οποία μόνο 11.502 (86.6%) ήταν έγκυρα. Μάλιστα η διαφορά από την πρώτη Κυριακή ήταν τεράστια τόσο στην αποχή όσο και λευκά και άκυρα.

    Για να το κάνουμε πιο λιανά το 31.2% των εγγεγραμμένων πολιτών του νέου δήμου Μοσχάτου – Ταύρου αποφάσισαν για το μέλλον και για την ποιότητα της καθημερινής ζωής όσων ανθρώπων ζουν εκεί.

    Πραγματικά θα έπρεπε και μόνο να σας προβληματίσει και να μην θριαμβολογεί κανείς. Μην αρχίσετε να μου λέτε ότι η συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα ήταν χαμηλή, το ποσοστό πανελλαδικά συμμετοχής είναι 47%, ε και μια από τα ίδια συνέβη και σε εμάς.

    Καταλάβετε κύριοι ότι ο κόσμος πλέον θέλει να δει έργα, θέλει να δει βελτίωση στην καθημερινή ποιότητα ζωής του και αυτό θα τον κάνει να ασχοληθεί ξανά στα κοινά προσφέροντας με όποιο τρόπο μπορεί και όχι επειδή θα έχει κομματικό συμφέρον.

    Θέλω πραγματικά να δω όλους τους δημοτικούς συμβούλους απ΄ όλες τις παρατάξεις να εργάζονται για το καλό του δήμου και όχι για το προσωπικό τους συμφέρον, ώστε να ετοιμάσουν το έδαφος για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Είναι καιρός να δούμε και να ακούσουμε ιδέες απ΄ όλους, αλλά αλήθεια πόσοι απ’ όλους αυτούς που εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι είναι διατεθειμένοι να αφιερώσουν χρόνο από την προσωπική τους ζωή για να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις που θα πάνε το δήμο μπροστά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου!

    Το ποσοστό που έλαβε από τον λαό του Δήμου Ταύρου μαρτυρά την δύναμη του Ταυριώτικου λαού. Για τον τομέα του Δήμου Ταύρου δεν θεωρείται νίκη το 50,42% έναντι του 49,58% που είχε ο δεύτερος υποψήφιος Δήμαρχος. Ελπίζουμε αυτό το ποσοστό να προβλήματίσει τον νέο Δήμαρχο και το Συμβούλιο ώστε να υλοποιήσουν τις προεκλογικές υποσχέσεις τους για τον παραμελημένο Δήμο Ταύρου μόνο τότε οι Ταυριώτες δεν θα φανούν αχάριστοι, αν δούν πραγματικά έργο στον δήμο τους, τότε θα τον στηρίζουν όπως τόσα χρόνια το Μοσχάτο στήριζε τον κ. Παπαντώνη!

    Ένας Ταυριώτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητηρια στο νεο δημαρχο!!!
    Ας ελπιζουμε ολοι οτι θα φανει ανταξιος των προσδοκιων...Απο αυριο αρχιζουν τα δυσκολα!!!

    Εσπασε ρεκορ ανηθικοτητας ο Σπανακης!!! Μεγαλη κινητοποιηση με συκοφαντικες αφισες και προβοκατορικα φυλλαδιακια!!! τετοια πραγματα πρωτη φορα βλεπουμε!!! Ηθελε να βγει κ δημαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξίζουν :
    Συγχαρητήρια στον Ευθυμίου για την μεγάλη και καθαρή νίκη που κέρδισε.
    Συγχαρητήρια στον Κρεμμύδα για τον ηρωικό αγώνα που έδωσε και για την έντιμη στάση του στον 2ο γύρο.

    Ντροπή και όνειδος στον Σούτο για το πραγματικό πρόσωπό του, που χάνοντας κάθε έλεγχο άφησε να φανεί και το γνώρισαν πια καθαρά οι Ταυριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες και ιδιαίτερα στον Ανδρέα τον Ευθυμίου. Ξεχάστε ότι κακία ακούστηκε μέχρι τώρα και βάλτε το κεφάλι κάτω να δουλέψετε. Ο δήμος μας μεγάλωσε και η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Ο άξιος ας φανεί. Πρέπει όλοι μαζί πιά να συνεχίσουμε για να αφήσουμε μιά καλή κληρονομιά στα παιδιά μας. Η 15η Νοεμβρίου ας είναι μιά νέα μέρα με αισιοδοξία και αγώνα για να ξεπεράσουμε τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μένοντας μακρυά από κάθε πικρόχολα σχόλια, να υπενθυμίσω ότι ο Κος Ευθυμίου έχει την ευκαιρία του. Θα είναι δύσκολο το έργο μέσα στην κρίση και με 2 δήμους να προχωρούν σε ενοποιημένη διοικητική οργάνωση. Ελπίζω κι εύχομαι ως Μοσχατιώτης να αξιοποιηθεί κάθε ευκαιρία, να ξεκολλήσει λίγο η κατάσταση και μία συμβουλή : Αξιοποιήστε τις νέες τεχνολογίες, κάτι που δεν έκανε ο Γερο-Παπαντώνης.... Όσο για το Βασίλη...απλά αναρωτιέμαι ΄...πόσο καιρό ακόμη θα παίζεται το 'Θέλω να γίνω χαλίφης στη Θέση του Χαλίφη....; Δε σε πάει...άστο ξαναπήγαινε να παίξεις με το τραινάκι σου, όχι τον ΗΣΑΠ όμως χριεαζόμαστε τις συγκοινωνίες....Α μην ξεχάσω ! Αν ξαναδώ SMS με τέτοιο περιεχόμενο χωρίς τη συγκατάθεσή μου, θα έρθω να σου κάνω το γράφειο λίμπα! Τότε θα καταλάβεις ποιος είμαι εκνευριστικέ μπούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια στον Ανδρέα Ευθυμίου και σε όσους συνετέλεσαν με τον τρόπο τους στην νίκη αυτή.
    Ας ελπίσουμε ότι ξεκινάει μια καινούργια μέρα για το Μοσχάτο και τον Ταύρο που στόχο θα έχει όχι τις πολιτικές αντιπαλότητες αλλά το καλό του συνόλου.
    Ας απαλλαγούμε επιτέλους από θεατρινισμούς και μικροπορέπειες και ας κοιτάξουμε να δούμε τι μπορούμε να σώσουμε και τι να προσφέρουμε σ' αυτό τον τόπο που τόσο πολύ τον έχουμε όλοι μας αγαπήσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε μπορω να καταλαβω πως χαίρεστε που έγινε δήμαρχος κάποιος που υποτίθεται ότι ήταν δημοτικός σύμβουλος και δεν έκανε τίποτα στον τομέα, που ήταν υπέυθυνος και ο ποιο βασικός του αντίπαλος του έφερε τους περισσότερους ψήφους(ΝΤΕΡΕΚΑΣ)? Έχει δίκιο ο προηγούμενος ξαναπέστε στην νάρκη σας και ποιος ξερει μπορεί σε λίγους μηνες να σας ξαναδουμε να γραφετε τα ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ! ΦΟΒΕΡΗ ΝΙΚΗ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΥΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ 70% ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΠΗΡΕ ΕΝΑ 17% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ 17% (ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΟΙ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ -ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ-) ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ!...

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 1ο ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!!!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 3.5 ΜΗΝΕΣ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διάβασα όλα τα σχόλια που γράφτηκαν με αυτό το αποτέλεσμα.Με κάποια συμφωνώ και κάποια με αφήνουν απλά αδιάφορη.Η άποψη του καθενός είναι προσωπική.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχει κάνει κανένας αναφορά στο ότι το σύνολο του πληθυσμού που ψήφισαν ανέρχεται στο 36,65% και να προβληματιστεί με το σύνολο της αποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ!! ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΞΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!! Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΕ!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ.ΑΝΤΡΕΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έλεος πια με την αποχή!Όποιος δεν ψήφισε είναι αδιάφορος γενικά.Δεν δηλώνει την αδιαφορία του και την διαμαρτυρία του ούτε προς τα κόμματα ούτε προς τα πρόσωπα και αν το νομίζει αυτό κάνει λάθος.Έχει γίνει καραμέλα πια.Υπάρχει το λευκό και το άκυρο που δηλώνεται μια χαρα η διαμαρτυρία και ακούγεται και αυτή.Εχουμε μπερδεψει το δικαίωμα στην ψήφο με την ψευτοδιαμαρτυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εύχομαι στον νέο δήμαρχο συγχαρητήρια και γερό στομάχι. Γερό στομάχι και λόγω των συγκυριών και λόγω των προβλημάτων αλλά κυρίως λόγω των προσωπικών φιλοδοξιών κάποιων που θα κάνουν εφιάλτη την 4ετη (ή 4μηνη) πορεία του.
    Φυσικά έχω μεγάλη περιέργεια αν θα λάβουν υπόψιν κάποιοι άνθρωποι τα μηνύματα της 1ης και 2ης Κυριακής. Ο Ευθυμίου ήταν πιο κατάλληλος από το Σπανάκη αλλά πλεον είναι δήμαρχος της μειοψηφίας του 28% του πρώτου γύρου και του 55% απο το 36% που συμμετείχαν στον 2ο γύρω. τα 60αρια με μεγάλη συμμετοχή που λάμβανε ο πετυχήμενος προκάτοχος δήμαρχος μοιάζουν όνειρο θερινής νυχτός και ευτυχώς που ο Ντερέκας λόγω 'της ενότητας' τον ακόλουθησε αλλιώς θα ζούσαμε άλλες καταστάσεις. Τα μανίκια πάνω και δουλειά αλλιώς το 28% σε λιγο καιρό θα γίνει 18%. Είναι λυπηρό πως κατέντησε μια τέτοια παράταξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ 'Μαχητή', σε γενικές γραμμές συμφωνώ έχεις -κατά την άποψη μου μία συγκροτημένη άποψη των πραγμάτων...μία παρατηρηση μόνο....ποιός τη χζ την παράταξη στην Αυτοδιοίκηση βρε παιδιά ;;; Το κράτος της 'όποιας' παράταξης μας έχει γραμμένους, ας ασχοληθούν τουλάχιστο οι Δήμαρχοι με τον τόπο τους κι ας αφήσουν στην άκρη τους μπλε και πράσινους κόκκους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τον 11.15 φιλε μου καλε παψε να προσπαθεις να ριχνεις λαδι στην φωτια γιατι ο Καραγκιοζης στα νεοτερα Ελληνικα χρονικα ηταν και ειναι μεχρι σημερα μια σημαντικη προσωπικοτητα.εσυ θα παραμεινεις ομως ο Κακος Καραγκιοζης που προσπαθει να σπειρει ζηζανια.Και εμεις με τον Ντερεκα ειμαστε, αλλα τωρα καταλαβε κουφιοκεφαλε οτι ΕΥΘΥΜΙΟΥ+ ΝΤΕΡΕΚΑΣ=ΔΗΜΟΣ ΤΑΥΡΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ και σε παρακαλω σταματα εδω, διοτι δεν προσφερεις ΤΙΠΟΤΑ. Για τον 11.26 ξερω φιλε μου οτι το τσουξιμο φερνει και ερεθισμο.Κρατα λοιπον και τα δυο για δωρο απο τον λαο του Ταυρου.Και να ξερεις οτι κακο στον οργανισμο κανουν τα κουκια που δεν σου βγηκανε και τα αγγουρια που σε ζωρισανε. Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλοι μου η αποχή ΔΕΝ μπορεί να ερμηνευτεί πολιτικά παρά με ένα μόνο τρόπο :
    - Στην εκφυλισμένη κοινωνία μας οι θεσμοί έχουν παρερμηνευτεί και διαστρεβλωθεί, από σκοπιμότητα ή από αφέλεια, με αποτέλεσμα πολλοί να έχουν πέσει στην παγίδα μιας λάθος πληροφόρησης και νομίζουν ότι η ηθελημένη αποχή είναι πολιτική πράξη.
    Δυστυχώς όμως, στην πραγματικότητα όταν ένας δεν πάει να ψηφίσει παραιτείται από το δικαίωμά του και εκχωρεί το δικαίωμα της απόφασης σ' αυτούς που θα πάνε.
    Κανείς δεν δικαιούται να υποστηρίξει ότι η πράξη του απέχοντος αδυνατίζει ή αναιρεί την απόφαση που θα παρθεί με τις ψήφους των ενεργών πολιτών.

    Η αποχή τελικά δεν είναι πλήγμα για το "σύστημα" αλλά μέσο συντήρησής του, γιατί οι ανοήτως απέχοντες χάνουν την ευκαιρία να το αλλάξουν.

    Ακόμα οι απέχοντες, εκτός από τους "πολιτικά παραπληροφορημένους" που απέχουν σε "ένδειξη διαμαρτυρίας για το σύστημα" (σικ), είναι και πεθαμένοι, υπερήλικες, άρρωστοι, άνθρωποι που ζουν στο εξωτερικό ή σε μακρινές πόλεις, αλλά και πολιτικά αδιάφοροι που πραγματικά δεν νοιάζονται για τίποτα, άρα το σώμα των απεχόντων δεν είναι ενιαίο.

    Παρ' όλα αυτά ακούμε τον κάθε ένα να πιπιλάει το μυαλό μας και να υποστηρίζει ότι η μεγάλη αποχή "φόβισε το σύστημα" πράγμα σημαίνει ότι ...νίκησε το κόμμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ακόμα θέλω να προσθέσω ότι Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΘΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ που έχει εμπιστοσύνη στους δικούς του μηχανισμούς και πιστεύει ότι μπορεί να πείσει τους οπαδούς των άλλων κιομμάτων να απόσχουν και την ίδια ώρα να στείλει τους δικούς του μαζικά στις κάλπες.
    Με αυτό το σκεπτικό πίσω από την προπαγάνδα για αποχή κρύβονται συμφέροντα κομμάτων, για να μην πω ΟΛΩΝ των κομμάτων.
    Επειδή οι Έλληνες είναι ατίθασος και αντιδραστικός λαός, πλην όμως ευκολόπιστος και εύπλαστος, βγαίνουν και προσποιούνται ότι μας "μαλώνουν" και μας καλούν να πάμε να ψηφίσουμε επειδή ξέρουν ότι οι δήθεν "ψαγμένοι" δεν θα πάνε. Έτσι ο κόσμος αντιδρώντας στο κάλεσμα μιμείται τους "ψαγμένους" και ...πιάνεται στην φάκα.
    Κατόπιν αυτοί οι ίδιοι που μας "δούλεψαν" βγαίνουν και σχολιάζοντας την αποχή που έντεχνα μεγέθυναν προετοιμάζουν την επόμενη αποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΕ 36000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΟΙ 6000 ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ 50-60-70% ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΡΕΘΙΣΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΕΡΕΘΙΣΜΟ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΣΠΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το 2006 ο Σπανάκης πήρε στο Μοσχάτο 4000 ψήφους και άλλες 2000 πήρε ο Δρόσος στον Ταύρο, δλδ ο Σπανάκης ξεκίνησε με προίκα 6000 ψήφους.
    Φέτος ο Σπανάκης πήρε την πρώτη Κυριακή μόνο 3699 ψήφους και την δεύτερη με την δεξιά πανστρατιά που έγινε μόλις έφτασε τους 5200, έχασε δλδ τους 800 χώρια τους 1000 του Λιβάνιου.

    Αντίθετα ο Ευθυμίου και ο Άρης, τα δυο κομμάτια του συνδυασμού του Παπαντώνη πήραν στο Μοσχάτο τους 6000 ψήφους που είχε πάρει ο Παπαντώνης το 2002 στο Μοσχάτο και κατάφεραν στον Ταύρο να συσπειρώσουν ένα μεγάλο μέρος από τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ που το είχε διαλύσει ο Σούτος με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του.

    Θα κλείσω δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους για τον πολιτισμένο αγώνα που έκαναν και ειδικότερα στους δύο νικητές Ευθυμίου και Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή