Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τα τελικά αποτελέσματα των δύο γύρων σε Μοσχάτο - Ταύρο

Τελείωσαν οι εκλογές και από το Υπουργείο Εσωτερικών έχουμε τα αποτελέσματα στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου και για τους δύο γύρους:

Η ενσωμάτωση βρίσκεται στο 100% και για τις δύο Κυριακές.

1ος γύρος

Σε σύνολο 36.280 εγγεγραμμένων, ψήφισαν οι 18.649 (51,4% συμμετοχή):


Ευθυμίου Ανδρέας: 5.000 ψήφοι, 28,84% (Μοσχάτο: 3.833 ψήφοι, 35,98% - Ταύρος: 1.167 ψήφοι, 17,45%) - 20 έδρες
Σπανάκης Βασίλης: 3.607 ψήφοι, 20,80% (Μοσχάτο: 2.352 ψήφοι, 22,08% - Ταύρος: 1.255 ψήφοι, 18,77%) - 5 έδρες
Κρεμμύδας Άρης: 3.605 ψήφοι, 20,79% (Μοσχάτο: 2.318 ψήφοι, 21,76% - Ταύρος: 1.287 ψήφοι, 19,25%) - 4 έδρες
Κυριαζίδης Παναγιώτης: 2.175 ψήφοι, 12,54% (Μοσχάτο: 961 ψήφοι, 9,02% - Ταύρος: 1.214 ψήφοι, 18,15%) - 2 έδρες
Σούτος Δημήτρης: 1.550 ψήφοι, 8,94% (Μοσχάτο: 626 ψήφοι, 5,88% - Ταύρος: 924 ψήφοι, 13,82%) - 1 έδρα
Σωπάκης Γρηγόρης: 1.403 ψήφοι, 8,09% (Μοσχάτο: 563 ψήφοι, 5,28% - Ταύρος: 840 ψήφοι, 12,56%) - 1 έδρα

Λευκά: 467 (2,50%)
Άκυρα: 842 (4,51%)

2ος γύρος

Σε σύνολο 36.209 εγγεγραμμένων, ψήφισαν οι 13.272 (36,65% συμμετοχή):

Ευθυμίου Ανδρέας: 6.376 ψήφοι, 55,43% (Μοσχάτο: 4.348 ψήφοι, 58,13% - Ταύρος: 2.028 ψήφοι, 50,42%)
Σπανάκης Βασίλης: 5.126 ψήφοι, 44,57% (Μοσχάτο: 3.132 ψήφοι, 41,87% - Ταύρος: 1.994 ψήφοι, 49,58%)

Λευκά: 896 (6,75%)
Άκυρα: 874 (6,59%)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ: Όπως έχετε δει, έχουμε δημοσιεύσει τους σταυρούς των υποψηφίων του Ανδρέα Ευθυμίου. Όταν λάβουμε τα τελικά αποτελέσματα της σταυροδοσίας και των άλλων συνδυασμών, θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα.

22 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στον Αντρεα για την νίκη του.

    Εχω να πω τα εξης: Ο Αντρεας πηρε σχεδον 1400 ψηφους παραπανω στην δευτερη Κυριακη. Απο αυτους οι 500 ειναι απο το Μοσχατο και οι 900 απο τον Ταυρο.

    Ο Σπανακης πηρε 1500 ψηφους (παραπανω απο τον Αντρεα δηλαδη), τους 800 απο το Μοσχατο και τους 700 απο τον Ταυρο.

    Σουτος - Λιβανιος στηριξαν Ευθυμιου (ο Λιβανιος ανοιχτα, ο Σουτος με τα στελεχη του), η μεγαλη αποχη ειναι λογω ΚΚΕ και Σωπακη, αρα το συμπερασμα ποιο ειναι;

    Οτι ο Κρεμμυδας εδωσε περισσότερους ψηφους στον Σπανακη παρα στον Ευθυμιου.

    Ο Κρεμμυδας ο οποιος ηρθε και αγκαλιαζε τον Αντρεα χτες το βραδυ εδωσε αγωνα για να χασει ο πολιτικος του χωρος.

    Ντροπη. Ελπιζω το τοπικο ΠΑΣΟΚ να επιληφθει της καταστασης και να τελειωσει τον Κρεμμυδα, εναν καιροσκοπο της πολιτικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που τελείωσαν όλα, μπορώ και εγώ να συμφωνήσω με τον φίλο των 1:52, και να προσθέσω ότι, δυστυχώς ο Άρης προσπάθησε "σχεδόν" φανερά να αποδεκατίσει τον Αντρέα και να βγάλει τον Σπανάκη Δήμαρχο.
    Αυτό για τους λοιπούς "εμάς" πρέπει να είναι δείγμα προβληματισμού, θέμα συζήτησης στην τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ και βεβαίως μήνυμα για την συνέχεια της συνεργασίας μας με τον συνδυασμό του Άρη.
    Θεωρώ ότι όλοι οι αξιόλαγοι, εκλεγμένοι και όχι, δημοτικοί σύμβουλοι, μπορούν να λάβουν ενεργώ μέρος σε αυτόν τον καινούργιο Δήμο.

    Με αξιοπρέπεια
    Ο Μικρούλης Σύντροφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Μικρούλη,
    Αυτό το θέμα δεν χρίζει ούτε συζήτησης ούτε προβληματισμού για το ΠΑΣΟΚ.Ξεκάθαρα φάνηκε πως το εν λόγω άτομο ήθελε να κόψει ψήφους από τον Ευθυμίου.Αυτό εγώ το ξέρω ως ''τσούξιμο''.Τα πράγματα είναι απλά...ο Κρεμμύδας δεν έχει θέση μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3605 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΡΗΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 1500 ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΠΑΝΑΚΗ ΚΑΙ 1400 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1550 ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΛΙΒΑΝΙΟΣ-ΣΟΥΤΟΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΡΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΑΝΑΚΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΥΠ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ . ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΦΥΛΑΓΑΤΕ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να πω στον φιλο 1:52 οτι ο κυριος Λιβανιος αλλα κ ο κυριοσ Σουτος δεν υποστηριξαν κανεναν.αφησαν ελευθερη βουληση κ στους ψηφοφορους τους(διαβαστε υην ανοιχτη επιστολη)αλλα κ στους υποψηφιους του συνδυασμου τους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τα μας...
    Αμ' κάνανε όσα κάνανε, τώρα ζητάνε και τα ρέστα οι μεγάλοι αναλυτές.
    Αφού ξαλάφρωσαν κάπως από το άγχος, επανέρχονται σαν τον κακό πυρετό.
    Ακούστε αγαπητοί μου…
    Πάλι καλά, που ο θυμός για τη λάσπη που εκτοξεύτηκε κατά προσώπων που αγωνίστηκαν με τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, υπήρξε περιορισμένος.
    Πάλι καλά, που παρά την εχθρική συμπεριφορά ορισμένων αστείων τύπων (ακόμη και το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν κλείσουν οι κάλπες) πλήθος από τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ όχι μόνον ψήφισε Ευθυμίου, αλλά και προμοτάρησε ΦΑΝΕΡΑ αυτήν την επιλογή.
    Η παραπολιτική τακτική με τις ύβρεις και τις λασπολογίες κυρίως κατά του Άρη Κρεμμύδα και η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗΣ, ήταν επιλογή του αποχωρούντος δημάρχου, σύμφωνα με δήλωση στελέχους του συνδυασμού Ευθυμίου, παρουσία πλήθους ακροατών σε γνωστό εστιατόριο του Μοσχάτου.
    Όσοι ξανά ετοιμάζουν ένα νέο γύρο έντασης, ας αναλογισθούν ότι ο Κρεμμύδας είχε τουλάχιστον το πολιτικό σθένος να χαιρετήσει αντιπάλους που τον πολέμησαν με ανορθόδοξους τρόπους και να βγάλουν το σκασμό επιτέλους.
    Αλλά για πολλά πράγματα ας ετοιμάζονται «να τα ακούσουν» στην απολογιστική συνέλευση του ΠΑΣΟΚ.
    Τούτη τη φορά δεν θα είναι όπως η προηγούμενη – η «στημένη» - λίγο πριν τις εκλογές.
    Και μια διόρθωση, που θα τους βοηθήσει να ξανακάνουν τους λογαριασμούς τους: Ο Σούτος πολέμησε καθαρά τον Ευθυμίου (για να χτυπήσει τους "αποστάτες" Δαμηλάκο και Χρονόπουλο.
    Αυτά δεν δήλωσε στον κ. Παπαντώνη;
    Αφήστε λοιπόν τις ασχήμιες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαρεθηκα να ακουω τους μαχητές του ΠΑΣΟΚ .... αυτούς που συνεχίζουν να τα βαφουν ολα με κομματικα χρώματα. Ο κόσμος κύριοι πεινάει και έχει σοβαρά προβλήματα. Εσεις καθίστε στην τοπική σας και κοιτάχτε ποιον θα κρατησετε και ποιον οχι..... σε λίγο θα νιώσετε την οργη του κόσμου και θα τρέχετε στις φωλιές σας.... αλλα τα έχουμε πει ..το ευκολο χρήμα και τα ρουσφετια ειναι γλυκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποιο τοπικό ΠΑΣΟΚ θα μας τρελάνετε υπάρχει τοπικό ΠΑΣΟΚ??? όποτε βολεύει θυμούνται το τοπικό Πασοκ μαγαζάκια ειναι. πόσες διαδικασίες γίνανε?? Θα φύγει και ο αιώνιος γραμματέας τώρα που βγήκε σύμβουλος και τέλος, το σκοτώσατε το τοπικό πασοκ. Τέλος δεν ξέρω που βοηθάνε οι τοποθετήσεις ότι ο κρεμμύδας κατεύθυνε προς σπανάκη και λετε ότι θέλετε να δείτε την επόμενη μέρα και προβληματίζεστε. οχι κοροιδίες ρε παιδιά τέλιωσαν οι εκλογές. μέσα στην κάλπη ήσασταν και τα λέτε αυτά??? Δηλαδή ο αρης φταίει για την αποδόμηση του συνδυασμού δεν υπάρχουν ευθύνες?? το πιο εύκολο είναι να ρίξουμε ευθύνες αλλού και το λύσαμε το θέμα.
    Η αποχή δεν σας λέει τίποτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποστήριξα την υποψηφιότητα του Αντρέα, ιδίως στη "μάχη" των blogs, με συχνές παρεμβάσεις... ειδικά με τον astroboy έχουμε φάει τα μουστάκια μας πλειστάκις. Προσωπικά θεωρώ όλες αυτές τις εκτιμήσεις περί "γραμμής" Άρη προκειμένου να στηριχθεί ο Σπανάκης, αυθαίρετες και καχύποπτες, για να μην πω αήθεις. Φτάνει το δηλητήριο που χύθηκε εκατέρωθεν τόσον καιρό. Τώρα δεν είναι προεκλογική περίοδος. Τα προβλήματά μας είναι μεγάλα και απαιτούν ενότητα. Την απόφαση του Άρη να θέσει υποψηφιότητα την έχω χαρακτηρίσει με τρόπο καθόλου κόσμιο, αλλά ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. ο Άρης στήριξε τον Αντρέα... αν κάνετε νηφάλιες αναγωγές θα διαπιστώσετε ότι τελικά ο Αντρέας ψηφίστηκε σχεδόν από όλο το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα μέσα σε κλίμα "αντιμνημονιακό" και με δεδομένο το γεγονός ότι ο ίδιος χρεώθηκε εξ ολοκλήρου τις αβελτηρίες της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. Φτάνει η αδελφοφαγία... φτάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για μένα λεβέντες, υπάρχουν πλέον ορισμένα άτομα μέσα στην τοπική κοινωνία του Μοσχάτου, που πραγματικά δε χωρούν στο ΠΑΣΟΚ.

    Αναλογιστείτε για ποιούς μιλάω και διαγράψτε τους.

    Υ.Γ. Να υποθέσω ότι ο κ. Τουφεξίδης είχε υποχρεώσεις εχθές το βράδυ και γι' αυτό δεν ήλθε στο εκλογικό κέντρο του Ανδρέα.
    Και μετά μας μίλαγε στο blog του για μικρόψυχους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OTI KAI NA KANETE
    OLOI MAZI, TON SYNDIASMO TOY ARH DEN PROKEITE
    NA TON AKOYMPHSETE.MATAIWPONEITE.!!!!!!
    O ARHS AGAPH8HKE APO TOYS MOSXATIWTES,
    ALLA LATREFTIKE APO TOYS TAYRIWTES.EINAI TYXAIO????APLA EINAI KALOS KAI TIMIOS AN8RWPOS.
    AYTA 8ELEI ENAS TAYRIWTHS APO TON DHMARXO TOY.
    NA PINEI KAFE MAZI TOY OPOTE MPOREI.XWRIS PARATREXAMENOYS KAI AYLIKOYS.AYTO TO KANEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλη την βδομάδα μεταξύ 7 και 14 ο Σούτος προπαγάνδιζε Σπανάκη και την Κυριακή 14 έκαναν μαζί κοινές εμφανίσεις.
    Το σλόγκαν του Σούτου ήταν :
    - Στις 7 έφαγα τους πολλούς τώρα στις 14 θα φάω και τους υπόλοιπους.
    Εννοούσε ότι έφαγε την ομάδα των πρώην στελεχών του που είχαν προσχωρήσει στον Άρη και τώρα απεργαζόταν την ήττα του Ευθυμίου για να "φάει" και τα υπόλοιπα πρώην στελέχη του.
    Ο Σούτος την ώρα που κατέρρεε με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο στο μυαλό του είχε εκδικήσεις και αντεκδικήσεις.

    Αυτοί που ψήφισαν Σούτο την πρώτη Κυριακή, στον Ταύρο, ψήφισαν Σπανάκη εκτός ολίγων που απείχαν.

    Τα 2/3 των ψηφοφόρων του Άρη ψήφισε την 2η Κυριακή Ανδρέα. Το σλόγκαν των στελεχών του Άρη ήταν "να μην χαθεί ο δήμος από τους δημοκρατικούς" που για τους Ταυριώτες είναι ισοδύναμο με "όχι στην δεξιά". Οι υπόλοιποι υπάκουσαν στον φανατισμό τους και απείχαν. Ίσως να βρέθηκαν 5-6 που έφτασαν να ψηφίσουν Σπανάκη, αλλά είναι η εξαίρεση που, όπως λένε, επιβεβαιώνει τον κανόνα.

    Αυτά για τον Ταύρο από έναν Ταυριώτη που τα έζησε. Κάθε άλλη εκ των υστέρων ιστορία είναι άσχετη με τα βιώματά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τον 740
    Με συγχωρείς που σε απογοήτευσα με την μικροψυχία μου αλλά δεν κατάλαβα όλο αυτό τον καιρό ότι θα σου έλειπα ή ότι ο Αντρέας θα ήθελε δημόσια τα συγχαρητήρια μου.Εσυ φαίνεται ότι αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τα πράγματα από εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. re paidia mia erwthsh k 8a ektimousa poly mia apanthsh:
    O sympa8eis kata ta alla Aris, ti douleia kanei?Mou eipan oti einai dhmosios ypallhlos k apospasmenos sthn ka Sakorafa.Ton blepw tous teleytaious mhnes(logika) na gyrnobolaei sto Mosxato prwi,meshmeri,brady.Mhpws an h ka Sakorafa den ton xreiazete k toso sto grafeio ths na gyrisei o Aris sthn yphresia tou(pou den jerv k poia einai...) mhn ton plhrwnoume k emeis oi kahmenoi pou plhrwnoume eforia(2.850e gia persy proswpika)!!!Ayth thn palia Ellada de leme oti prepei na allaxoume?thn Ellada tou volematos,tou mesou k ths tempelias?Ayta de mas eferan edw pou eimaste? k prospa8hte na me peisete oti aytos pou zei me tis arxes ths palias elladas 8a mas swsei apo aythn?den prepei prwta na allaxei o idios?mia alh8inh douleia 8a htan mia kalh arxh...
    perimenw tis gnwmes olwn,anexarthta politikwn pepoi8hsewn,allwste to 8ema pou 8etw einai 8ema arxhs k synepeias xarakthra.Den exei na kanei me kommata k politikes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε 16 Νοεμβρίου 2010 10:50 π.μ.
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά πρέπει να δούμε ότι ο Άρης διεκδικώντας την θέση του Δημάρχου, ζητούσε στην ουσία μια δουλειά και κανείς δεν θα τον κατηγορήσει γι αυτό.

    Οι άλλοι που στοιχίθηκαν από κάτω του και μας τον μόστραραν για τον ιδανικό δήμαρχο, τι μυαλά κουβάλαγαν άραγε;

    Δεν θα πω ονόματα, αλλά πάρτε το ψηφοδέλτιό του και βρείτε τους. Καλό είναι να τους θυμόμαστε για το μέλλον.

    Προπάντων αυτούς που στήριξαν τον Σούτο το 2006 και τον φόρτωσαν για 4 χρόνια στους Ταυριώτες και τώρα προσπάθησαν να φορτώσουν τον Άρη σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΡΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΤΑ ΔΥΟ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ...ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΗ ΝΑΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΓΙΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ .ΚΑΙ ΝΑΙ ,Ο ΑΡΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ...ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΤΙ, ΟΛΟΙ ΠΕΙΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΙΝΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΕΙΝΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @10.50
    Υποθέτω ότι ο κύριος Κρεμμύδας άσκησε το δικαίωμα της Εκλογικής Άδειας για υποψήφιους Δημάρχους, όπως έκανε και ο κ. Ευθυμίου και ο κύριος Σπανάκης (ο τελευταίος μετά τον ΗΣΑΠ εμφανίστηκε σε γραφείο στο υπουργείο οικονομικών, όπου πήγε, είδε, και απήλθε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 10.50 - @ 1.18

    (Τελικά αυτός ο Άρης πρέπει να λειτουργεί είτε σαν επικίνδυνος ιός για κάποιους, είτε σαν "συγκίνηση" και στρες θανατηφόρο, είτε σαν απειλή που θα πάρει κάτι από κάποιον.
    Δεν εξηγείται ακόμη και τώρα που ο χριστιανός έμεινε 3ος να εξακολουθούν οι επικριτές και οι κατήγοροί του να ασχολούνται μαζί του, έχοντας μούρες ύαινας και συμπεριφορά βαλκυρίας).
    .........
    Νομίζω πάντως ότι ο θόρυβος που κάνουν ορισμένοι και αφορά τον Άρη έχει σχέση με τα μελλούμενα και όχι με αυτά που έγιναν.
    Αν λοιπόν ανησυχούν για το μέλλον, τους λέω ότι καλώς φοβούνται.

    (Τα παραπάνω είναι μέρος χρονογραφήματος που θα δημοσιευθεί σε λίγο, σε άλλο blog)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. na mathete otan upostirizete kati na vazete kai tin ipografi sas re noumera pou stazete farmaki kai kruveste pisw apo tin anonimia,oso gia ton ari min anisixeite kontozugonei i wra pou tha dihkisei auto to koloxanio kai tha paei kathe katergaris ekei pou tou axizei. kwnstantinos terzidis edw (etsi gia tin istoria)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φιλε των 12.18 π.μ. μου φαινετε οτι ονειροβατεις.Πρεπει να εισαι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα.Στον δημο και κυριως στο Ταυρο θα πρεπει να ξεχασετε,ΑΡΗ-ΣΟΥΤΟ-ΣΩΠΑΚΗ- Ειναι τελος εποχης.Θα δειτε πραγματα που θα γινουν και δεν εγιναν ολα αυτα τα χρονια και θα τριβετε τα ματια σας.Συμφωνω μαζι σου οτι ο δημος και κυριως του Ταυρου ειναι κωλοχανιο οπως λες εσυ.Αλλα με τον Αρη θα γινοτανε χειροτερο κωλοχανιο,δες ποιοι τον γλυφανε πρωτα και τωρα τρεχουν να γλυψουν αλλου. Αμ δε σφαξανε. Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλα, Ταυρομάχε, τραγούδα... Δεν σε κατηγορώ βέβαια, αλλά δεν έχεις ιδέα από Ευθυμίου... Πάρε τον πρώην Δήμαρχό σου, διαίρεσέ τον με το 1000 και θα καταλάβεις...
    Πιστέψατε στα παραμύθια του και τρέξατε να ξεφύγετε από το καθεστώς Σούτου... Δυστυχώς όμως επιλέξατε να πέσετε από τον Άννα στον Καϊάφα... Χειρότερα ακόμη για εμάς που δεν το επιλέξαμε...
    Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για να σε πείσω. Θα το διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια τους προσεχείς μήνες, κι εσύ και οι όμοιοί σου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε 18 Νοεμβρίου 2010 1:37 π.μ.
    Χειρότερα από τον Σούτο δεν γίνεται!!!
    Ο Σούτος ήταν για τον Ταύρο ο Άννας και ο Καϊάφας, ο Πόντιος Πιλάτος αλλά και ο Ιούδας.
    Πρόδωσε τους Ταυριώτες μαζί με τους συνεργάτες του. Κρίμα τα παντελόνια που φορά!
    Οι δημότες τους επόμενους μήνες θα τα μάθουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή