Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

"Παρούσα" δηλώνει η Δημοκρατική Αριστερά στον Α. Ευθυμίου

Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, Δημοκρατική Αριστερά, θα δώσει το "παρόν" στις προεκλογικές εκδηλώσεις του Ανδρέα Ευθυμίου, που είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου που στηρίζει.

Συγκεκριμένα στη σημερινή (4/11) ομιλία στον Ταύρο, θα βρίσκεται ο κ. Χατζησωκράτης, ενώ αύριο (5/11) στην προεκλογική ομιλία στο Μοσχάτο θα βρίσκεται ο κ. Λυκούδης.
Αμφότεροι είναι στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

2 σχόλια:

  1. Εμπρος στον Δρομο που Χαραξε η Δαμανακη ο Μπιστης κλπ. Καλως ηλθατε στην κιμαδομηχανη του πασοκ. Ηθελα να ηξερα τι ακριβως θα χαιρετησουν ο Χατζησωκρατης και ο Λυκουδης, ειδικα ο πρωτος στον Ταυρο. Τους περηφανους περιβαλλοντικους αγωνες της δημοτικης παραταξης του ΠΑσοκ στον Ταυρο για τους ελευθερους χωρους(σφαγεια-Παρκο στρατου-λαου) που τους προοριζαν με μελετες των 170.000 ευρω για παραχωρηση και εκμεταλευση στους ιδιωτες?
    Για την σταση τους στο μεγαλο προβλημα του προαστιακου, που ξεπουλησαν τις αναγκες των δημοτων στα συμφεροντα των εργολαβων και της τραινοσε με μυστικες συναντησεις και πολιτικη δημοσιων σχεσεων? Για την σταση τους στο περιβαλλοντικο εγκλημα της καυσης των καλωδιων? Για της αδιαφανης διαδικασιες στην καταρτιση των προυπολογισμων, των ανυπαρκτων απολογισμων και της ανυπαρκτης συμμετοχικης δημοκρατιας? Συνεργασια πολιτικων που καταψηφισαν το μνημονιο με αυτους που το ψηφισαν, οπως και τον Καλλικρατη που στηριζεται? Δηλαδη οι ενεργοι πολιτες που τρεχανε για τα παραπανω ζητηματα, για την παραλια και τα αλλα θεματα στο Μοσχατο, κριθηκαν ανεπαρκεις για να τυχουν της περηφανης στηριξης της δα ενω ολοι οσοι στηριξαν τις προηγουμενες πολιτικες που αναφερθηκαν παραπανω και εσπευσαν να πλασαριστουν σε διαφορα ψηφοδελτια και στου Ευθυμιου, κριθηκαν με πιους? πολιτικους αυτοδικοιητικους ορους και στηρίζονται? Ελεος πια με τον καιροσκοπισμο αλλα και της προσβολης της νοημοσυνης των αριστερων πολιτων ειδικα στον Ταυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΕΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑΡΕΣΤΑ ΤΩΡΑ; ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΗΘΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή