Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Συν και Πλην: Δράση Τωρα!

Συνεχίζουμε την παρουσίαση των, κατά την εκτίμησή μας, δυνατών και αδύναμων σημείων των υποψήφιων παρατάξεων με τον συνδυασμό “Δράση Τώρα!”, ο οποίος έχει σαν υποψήφιο Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου τον Γρηγόρη Σωπάκη, ο οποίος στηρίζεται από τον Συνασπισμό.

Δράση Τώρα!

ΤΑ ΣΥΝ

+ Δυνατή υποψηφιότητα, προερχόμενη, κυρίως από τον Ταύρο, στον οποίο ο κ. Σωπάκης είχε καταγράψει ένα μεγάλο ποσοστό το 2006 (βρέθηκε μια ανάσα από τον δεύτερο γύρο).

+ Μοντέρνα προεκλογική καμπάνια με καινοτόμες ιδέες (π.χ. Ποδηλατοπορεία).

+ Ιδιαίτερη περιβαλλοντική ευαισθησία και προβολή αυτής στο Πρόγραμμα του συνδυασμού.

ΤΑ ΠΛΗΝ

- Η διείσδυση στο Μοσχάτο παραμένει μικρή, αφού σε αυτές το τοπικιστικό συναίσθημα θα παίξει ρόλο και ο κ. Σωπάκης παραμένει υποψηφιότητα του Ταύρου.

- Η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ στο κεντρικό πολιτικό επίπεδο, ενδεχομένως να φέρει απώλειες.

- Σε τοπικό επίπεδο, οι “Πολίτες εν Δράσει” δεν ακολούθησαν όλοι τον κ. Σωπάκη (ο Νίκος Σελλάς, για παράδειγμα, διαχώρισε την θέση του), ενώ ούτε οι Οικολόγοι στηρίζουν την “Δράση Τώρα!”.

- Η υπερπροβολή δράσεων για το περιβάλλον και η αντι-κυβερνητική, αντι-μνημονιακή επιχειρηματολογία, αφήνει άλλους τομείς του Προγράμματος χωρίς προβολή θέσεων (π.χ. ανάπτυξη, αθλητισμός κλπ.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στις 7 μ.μ., η Δράση Τώρα! διοργανώνει την Κεντρική της εκδήλωση στον Ταύρο, στην πλατεία Παναγίτσας.

1 σχόλιο:

  1. στην τρίτη σελίδα του προγράμματος φράφει''κοινωνική μέριμνα και δικαιώματα'' και πιο συγκεκριμένα:ανεργία,πολιτισμός -αθλητισμός,ναρκωτικά,τρίτη ηλικία μόνο που δε τάξανε θέσεις για να προωθήσουν όλα αυτά!πράγματα όπως το περιβάλλον(καύσεις καλωδίων,παραλία Μοσχάτου κ.α)είναι προτεραιότητα γιατί έχει να κάνει με τον τόπο που ζούμε,συγνώμη που προβάλανε τόσο ποταπά θέματα!Συγνώμη που δεν γεμίσανε με θα,θα ,θα άλλους τομείς για εντυπωσιασμούς!!!και για να μην ξεχνιόμαστε κοίτα το κομμάτι που λέει εξοικονόμηση πόρων-ενίσχυση εσόδων-αναδιανεμητικό σύστημα δημοτικών τελών .Είναι ο μόνος συνδιασμός που κοιτά στα μάτια τους δημότες γιατί δεν συνδιαλαγήκανε κάτω απο τραπέζια,δεν ψηφίσανε ενάντια στο συμφέρον των δημοτών η καλύτερη εγγύηση για το τί θα κάνουν αύριο είναι τί έκαναν χθές...Βγάλτε τα συμπεράσματα σας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή