Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δράση Τώρα!: Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα και τον δεύτερο γύρο

Ο συνδυασμός του Γρηγόρη Σωπάκη, Δράση Τώρα!, μας απέστειλε ανακοίνωσή του για τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά και τον δεύτερο γύρο της Κυριακής:


facebook: ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Ανακοίνωση

Για το αποτέλεσμα των εκλογών και τον δεύτερο γύρο

Ευχαριστούμε τους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου, που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!».

Ευχαριστούμε όσες και όσους επέλεξαν να δώσουν φωνή σε έναν εναλλακτικό συνδυασμό που είναι φτιαγμένος από πολίτες που δεν δεσμεύουν τους εαυτούς τους πίσω από το άρμα κανενός κομματικού κέντρου, από πολίτες που διατηρούν το δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης, έναν συνδυασμό που από την πρώτη στιγμή στήριξε κάθε κινηματική πρωτοβουλία και έδρασε ενάντια στα μεγάλα πολιτικο-οικονομικά συμφέροντα που εκφράστηκαν τόσο μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια Μοσχάτου Ταύρου όσο και ενάντια στις εφαρμοσμένες πολιτικές επιλογές των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Διαβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά τις φίλες και τους φίλους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους ότι η δράση μας μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο θα επιβραβεύει συνεχώς την προτίμησή τους.

Το εκλογικό αποτέλεσμα για την κίνησή μας είναι κατώτερο των προσδοκιών μας. Πιστεύαμε και πιστεύουμε στη δύναμη των ενεργών πολιτών, δε συμπράξαμε με ψηφοδέλτια εξουσίας για να διεκδικήσουμε «καρέκλες» παρότι μας προτάθηκε, δεν υιοθετήσαμε το κυρίαρχο πρότυπο των πελατειακών σχέσεων, δεν επιλέξαμε τη λασπολογία για μικροκομματικά συμφέροντα. Πιστεύουμε ότι στο άμεσο μέλλον, πολλές και πολλοί πολίτες που μοιράζονται τις ίδιες με εμάς αξίες αλλά δεν μας τίμησαν με την ψήφο τους την Κυριακή, μέσα από την έντιμη και μαχητική παρουσία μας θα επιλέξουν να συναντηθούν τελικά μαζί μας, στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Επιθυμούμε και εργαζόμαστε για μια τέτοια συνάντηση.

Υπενθυμίζουμε ότι διακηρυγμένες μας αρχές είναι η απεμπλοκή από το Μνημόνιο, η κατάργηση του «Καλλικράτη», η προστασία του δημόσιου χώρου από την εκχώρησή του σε επιχειρηματικά συμφέροντα, η κατάργηση συμβάσεων έργου μέσω ΣΔΙΤ, τοπική αυτοδιοίκηση εκλεγμένη με απλή αναλογική, δημοκρατική, με θεσμοθετημένη τη συμμετοχή του πολίτη. Υπενθυμίζουμε τη διακηρυγμένη μας αρχή για αγώνες ενάντια στην ανεργία και την ανασφάλεια, ενάντια στην κατάργηση δημόσιων αγαθών όπως της παιδείας, της υγείας, της κοινωνικής προστασίας.

Αυτές οι αρχές που για τη «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» είναι θεμελιώδεις και για την κοινωνία αναγκαιότητα επιβίωσης, δεν απηχούν σε κανένα από τα προγράμματα των δύο εκπροσώπων του δικομματισμού στο δήμο μας. Αυτές οι αρχές μας οδηγούν στην καταδίκη και των δύο μονομάχων του δικομματισμού τη δεύτερη Κυριακή.

Οι πολίτες, που ξεπερνώντας το κλίμα «αποχής», έφτασαν συνειδητά στην κάλπη να ψηφίσουν «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!» με αυτά τα πολιτικά κριτήρια, ξέρουν και μπορούν να τοποθετηθούν και στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Συνεχίζουμε δυναμικά για τον τρίτο γύρο! 3,5 χρόνια κοινωνικοί αγώνες, με αλληλεγγύη, ενότητα, μαχητικότητα για να αλλάξουμε το τοπίο!

10/11/2010 Η συνέλευση της Δημοτικής κίνησης «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!»

7 σχόλια:

  1. O ΠΙΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΤΑΣ.
    ΕΙΠΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ.
    ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΕ?
    ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΓΕΛΟΙΟΙ. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ. ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΠΑΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΦΑΛΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ''ΝΕΟΣ'' (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΓΤ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΟΙΩΘΩ ΓΕΡΟΣ ΛΟΓΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ Π.Α) ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι μπραβο βγαλτε τη χολή σας.Τοσο σας πονεσε εκει που εφτασε ο Θανασης με το συνδυασμο του.κοντρα σε μηχανισμους, σε κατεστημενα,δαχτυλιδια και υπουργικες παρεμβασεις.
    κριμα που δεν ηταν καλος σε αλλου ειθους καταστασεις τις οποιες βεβαια θα επαληθευσει σε λιγους μηνες το εκλογοδικειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 3.35
    Aυτή τη λάσπη στον Μελίστα δεν την καταλαβαίνω... Πότε είπε ρε παιδιά ο άνθρωπος ότι ξαναγυρίζει στο Σπανάκη; Ο κύριος Μελίστας, από το πολύ λίγο που έχω κουβεντιάσει μαζί του, είναι ένας άνθρωπος με ήθος, αξίες, οράματα και ιδανικά. Αν και έχουμε εντελώς αντίθετες απόψεις σε πολιτικά θέματα (εγώ έχω ΠΑΣΟΚικές καταβολές κι εκείνος προέρχεται από τον χώρο της Ν.Δ., είναι αντικειμενικός και ξέρει πάρα πολύ καλά και τα λάθη του να αναγνωρίζει και τα σφάλματα του κόμματος που πιστεύει.
    Υποθέτω ότι ο κύριος Μελίστας είχε τους λόγους του που προσχώρησε στην παράταξη του Άρη. Κι εκεί θα παραμείνει να δουλέψει για το καλό της παράταξης και του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Κι όπως είπε και ο ίδιος, ψάξτε αλλού για κωλοτούμπες και παραδόπιστους...

    Συγχαρητήρια, κύριε Μελίστα, για την εκλογή σας. Το Μοσχάτο και ο Ταύρος χρειάζονται ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ανθρώπους σαν κι εσάς. Με τις ψήφους που συλλέξατε αποδείξατε περίτρανα και ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ και ΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ. Όσο για τους "λασπολόγους", ας πιουν ξύδι και περαστικά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. files kai filoi o kyrios melistas einai dexios opos kai ego alla afto den simenei oti tha stirixei ston deftero gyro ton vasilaki. opos ego etsi kai aftos kalitera xerei afthn thn rixi prosopikothta para poli kala. opos ego etsi kai aftos exei oneireftei ena kalitero mosxato me kaliteres sinthikes diaviosis kai me ena dimarxo poy tha niazete gia tous dimotes kai oxi gia thn prosopiki tou provoli. gia ftous tous logous efige apo ton vasilaki kai thelo na pisteyo oti den tha ton stirixei ston deftero giro.
    THANASI AN KANEIS TO ANTITHETO TOTE NA XEREIS OTI TOSOS AGONAS POU ERIXES EDO KAI 3 XRONIA APLA THA TON EXEIS RIXEI STON KALATHO TON AXRISTON MONOS SOU. EMEIS POY ZISAME TON VASILAKI APO KONTA XEROUME PERISSOTERA.
    META TIMIS V.P.T.C

    ΑπάντησηΔιαγραφή