Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήρια επιστολή του Ανδρέα Ευθυμίου

Ο νέος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τους κατοίκους του Δήμου που τον στήριξαν στις εκλογές:

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι πρώτες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την νέα μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» ολοκληρώθηκαν και ανέδειξαν ως πρώτο Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ – ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ», τον Ανδρέα Ευθυμίου.

Ειδικότερα ο κ. Ανδρέας Ευθυμίου μετά την έκβαση των αποτελεσμάτων θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συνδημότες του νέου Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου:

Φίλες και Φίλοι,

Θέλω να εκφράσω από καρδιάς τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους συνδημότες του νέου Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα προσωπικά ως επικεφαλή και στο συνδυασμό μας.

Η συμμετοχή σας την πρώτη Κυριακή αλλά πολύ περισσότερο την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών ανέδειξε το συνδυασμό μας «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ-ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» ως την πρώτη Δημοτική Αρχή του νέου Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, που θα αναλάβει να συγκροτήσει, να οργανώσει και να οδηγήσει το Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου στα πρώτα βήματα του μέλλοντός του.

Σας εγγυόμαστε πως από σήμερα ο Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου θα πορεύεται σε δρόμους σύγχρονους και, στις σημερινές συνθήκες της βαθιάς κρίσης, σε δρόμους αποτελεσματικούς, με σεβασμό και δίπλα σε όλους τους πολίτες του.

Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε και με τις άλλες παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου, να συνθέσουμε τα προγράμματά μας και το όραμά μας για το καλό του τόπου μας.

Όλοι μαζί μπορούμε για ένα Δήμο όπως τον θέλουμε.

Με εκτίμηση,

Α. Ευθυμίου

1 σχόλιο: