Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Εγκωμιαστικό άρθρο για τον Θανάση Ντερέκα από blog

Η πρωτιά σε σταυρούς που κατέγραψε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου, Θανάσης Ντερέκας, δεν πέρασε απαρατήρητη από το blog της Άρτας (το μέρος από όπου κατάγεται), Η Γνώμη, το οποίο ανάρτησε ένα άκρως εγκωμιαστικό άρθρο για τον ίδιο. Το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο:

Ρεκόρ με μήνυμα για την πολιτική

Ρεκόρ σταυρών προτίμησης έχει στον απολογισμό του, ο συμπατριώτης μας Θανάσης Ντερέκας, που κατήλθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου και η εκτίμηση που απολαμβάνει απ’ τους συνδημότες του, εκπέμπει πολλά μηνύματα για την πολιτική και κομματική λειτουργία κάποιων παραγόντων της αυτοδιοίκησης.

Να θυμίσουμε την ιστορία. Απ’ τις αρχές του περασμένου έτους είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να λάβει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ για να είναι υποψήφιος δήμαρχος, μιας και μέχρι τότε ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου και είχε διατελέσει για πολλά χρόνια αντιδήμαρχος. Και άλλοι οι ενδιαφερόμενοι, το ΠΑΣΟΚ επέλεξε άλλον υποψήφιο και όπως ήταν αναμενόμενο ή μάλλον όπως έχουμε μάθει εμείς εδώ στην Άρτα, θα έπρεπε να δούμε τον κ. Ντερέκα ή να ηγείται ή να ακολουθεί κάποιο αντάρτικο ψηφοδέλτιο, για να κάνει την ζημιά σ’ αυτόν που του πήρε το κομματικό χρίσμα. Έκανε όμως το αντίθετο. Δήλωσε πρώτος ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και άρχισε τον αγώνα του, ενισχύοντας παράλληλα και τον αγώνα του υποψηφίου τον οποίο στήριζε το κόμμα του.

Όπως ο ίδιος μας είπε το έκανε αυτό, γιατί ήθελε να εκλεγεί ο υποψήφιος που στήριξε το κόμμα του και να υπάρξει μια προοπτική για το νέο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου, αλλά και για να δείξει ότι κάποτε όλοι πρέπει να σέβονται και να υπηρετούν συλλογικές αποφάσεις, άσχετα αν σε κάποιο στοιχείο σε δυσαρεστούν προσωπικά.

Η επιλογή του επιβραβεύτηκε και απ’ το εκλογικό σώμα, που τον εξέλεξε πρώτον των πρώτων. Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης, δεν έχει ούτε το 30% του αριθμού σταυρών που έχει ο Θανάσης Ντερέκας.

Συγχαρητήρια και για την επιλογή και για την εκλογή

11 σχόλια:

  1. Pernete mizes apo ton k.Ntereka,,, ?
    Mas exete zalisei me tis dimosieuseis tou...! imarton !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Giati den exei anartithei to sxolio...????
    logokirisia,,,, ??? wraio blog !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το "ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης, δεν έχει ούτε το 30% του αριθμού σταυρών που έχει ο Θανάσης Ντερέκας" δεν είναι ακριβές. Υπενθυμίζω την πρώτη δεκάδα του συνδυασμού, οπως δημοσιεύτηκε στο "Μοσχάτο Live!":

    1 ΝΤΕΡΕΚΑΣ 998
    2 ΜΠΟΥΤΣΗΣ 752
    3 ΛΟΥΚΑΚΗ 672
    4 ΤΣΕΛΙΟΥ 488
    5 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 426
    6 ΛΟΥΚΗ 423
    7 ΣΑΒΒΑΣ 367
    8 ΚΑΡΑΒΙΑ 345
    9 ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ 311
    10 ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 296

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου...
    Να δω αν θα κρατηθώ μέχρι το ...απόγευμα!

    Ο Θανάσης όντως πήρε πολλές ψήφους αλλά η αγιαστούρα και οι ρεκλάμες δεν τρώγονται (άσε που ήταν και αυτές που τον "έφαγαν")...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o thanasis einai apla enas antras me karidia kai oxi karidia karidia antras an me katalavenete. poloi ton kathgorisan gia kolotoumpa aloi ton vgalane protoselido se topikes mikropolitikes filades h alithia einai oti apla zilepsane thn magia tou kai den eixan to tharos na kanoun afto pou ekane aytos. a re thanasare eise megalos eise daskalos.
    META TIMIS V.P.T.C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης, δεν έχει ούτε το 30% του αριθμού σταυρών που έχει ο Θανάσης Ντερέκας"

    Προφανώς ο δαίμων του τυπογραφείου μετέτρεψε το 80% σε 30%.
    Η υπερβολή της πρότασης επιβεβαιώνει το λάθος.

    Η σωστή απόδοση είναι :
    "ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης, δεν έχει ούτε το 80% του αριθμού σταυρών που έχει ο Θανάσης Ντερέκας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητε,V.P.T.C δε μπορεις ενα καβουρι να το μαθεις να περπαταει ισα-Αριστοφανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ V.P.T.C.

    Μάζεψε ρε φίλε τα σάλια σου, τον κατάβρεξες τον άνθρωπο!
    Πήγαινε μέχρι το περίπτερο να πάρεις ένα παγωτό να σου ξεμαγκώσει τη γλώσσα κι άσε το γλύψιμο στον Θανάση και τον Ανδρέα!... Εντάξει, μας έπεισες ότι τους αγαπας. Σου τάξανε και περιμένεις να γυρίσει ο χρόνος... Οκ, το εμπεδώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Αν δεν έχεις εχθρούς, δεν έχεις χαρακτήρα."
    Paul Newman, 1925-2008, Αμερικανός ηθοποιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 10:04
    o antreas kai o thanasis den xrisimopoioyn thn dimofili se esas taxtiki tou taximatos. kai to an theoreis oti h ektimisi se ena prosopo theorite glipsimo h prepei apo piso na iparxei simferon tote file moy pragmatika se lipame giati eise distixismenos kai kenos anthropos
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίο blog αυτή η "Γνώμη"... Τους έστειλα σχολιο πάνω στο θέμα του Ντερέκα παραθέτωντάς τους των αριθμό των σταυρών των άλλων υποψηφίων, για να δουν ότι δεν ισχύει καθόλου αυτό που γράφουν, οτι δηλαδή ο συντοπίτης τους ξεπέρασε κατά πολύ τους άλλους συνυποψηφίους τους κι ακόμη να το δημοσιεύσουν...

    Λογοκρισία, υπερβολές και προπαγάνδα...

    Δειξε μου τον τόπο σου να σου πω ποιος είσαι λέω εγώ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή