Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

"Μονομαχία" Ευθυμίου - Σπανάκη δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ

Λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές, τα γκάλοπ δίνουν και παίρνουν σε όλους τους Δήμους της χώρας.

Κάτι ανάλογο γίνεται και στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με το zougla.gr τα μυστικά γκάλοπ που διενεργούνται αυτές τις μέρες δείχνουν μονομαχία μεταξύ του Ανδρέα Ευθυμίου και του Βασίλη Σπανάκη για την νίκη στον δεύτερο γύρο.

Συγκεκριμένα το site γράφει τα εξής:

Ντέρμπι επίσης για το ΠΑΣΟΚ όπως δείχνουν οι κρυφές μετρήσεις είναι: ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου με μονομάχους τον Βασίλη Σπανάκη και τον Ανδρέα Ευθυμίου...

Για να διαβάσετε το πλήρες δημοσιεύμα, κάντε κλικ εδώ.

Εμείς συμφωνούμε με το φινάλε του άρθρου: Το σίγουρο γκάλοπ πάντως θα το έχουμε σε λίγες μέρες στις 7 Νοεμβρίου.

19 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΡΩΤΙΑ ΝΤΕΡΕΚΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti egine re pedia pou einai o aris o kremidas pou oi dikoi tousfazontai oti einai protos me diafora?
    edo girizoune kai lene oti ta galop tous tous ixnoun me 40%.
    edo pou taleme gia na sovareytoume kiolas kanena ntermpi den iparxei sto mosxato giati i diafora antrea me ton popai ee spanaki ithela na po einai kapou stis 10 monades.
    moukanei omos entiposi pou o spanakis katafernei akoma na koroideyei kosmo.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αγωνία μας είναι πότε θα τοποθετηθεί επί του θέματος ο γνωστός σε όλους μας (τους αναγνώστες του blog και όχι μόνο)v.p.t.c.
    Θα μιλήσει άραγε η καρδιά του "δεξιού" και θα μας πει Σπανάκης?Θα λυγίσει συναισθηματικά το παλληκάρι μας η θα μας πει Αντρέας? Περιμένουμε με αγωνία...
    Ας ασχοληθώ όμως και με κάτι σοβαρό και όχι με τον "κωμικό" του διαδικτύου που λέγεται v.p.t.c και έχει καταντήσει γραφικός με την μπουρδολογία του σε καθημερινή βάση,σε όλα τα blogs και για κάθε θέμα.
    Οι εκλογές αυτές ήταν μια χρυσή ευκαιρία για τον πρώην συνδιασμό του Παπαντώνη αρκεί να κατέβαινε ενωμένος και απαλλαγμένος από διάφορα βαρίδια του παρελθόντος.Εγώ πιστεύω σε πολλούς από τους υποψηφίους και άλλους τους έχω συνδιάσει με καταστάσεις αν μη τι άλλο περίεργες. Ορισμένοι εξακολουθούν και εκφράζουν το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" το οποίο είναι αρκούντως αντιπαθητικό σε πολλούς από εμάς που ανήκουμε σε αυτόν τον χώρο.Βλέπε Αντωνάκη,Πετράκη κλπ.Τον Θανάση δεν τον βάζω σε αυτήν την κατηγορία γιατί παρόλο που διαφωνώ με την στάση του ήταν μιά ζωή "σωστός" σε θέματα ανθρώπινα καθημερινά και του το αναγνωρίζω.Ο Αντρέας "άγεται και φέρεται" ενώ είναι καλό παιδί με προσωπικότητα και χωρίς παρελθόν με ακραίες η άσχημες συμπεριφορές.Πρέπει να αποτινάξει από πάνω του το παρελθόν του Παπαντώνη και να περιθωριοποιήσει τον "Αν'αυτού" που προσπαθεί να τον καπελώσει.
    Ο Σπανάκης απλά δεν υπάρχει...Το μόνο που εξυπηρετεί η υποψηφιότητά του είναι μιά προίκα για να βάλει βουλευτής με την Ντόρα.Θα πάει μετεκλογικά και θα πει:Ορίστε εγώ "σέρνω" τόσους ψήφους κλπ κλπ
    Τον Αρη απλά όλοι στα γκάλοπ δεν τον παίζουν και τον υποτιμούν.Μου είναι παντελώς αδιάφορο ποιός θα βγεί γιατί απέχω της διαδικασίας συνειδητά. Αλλά σύντροφοι των γκάλοπ (δεν απευθύνομαι φυσικά στο blog) οι εκλογές είναι εγγυος γυναίκα και δεν ξέρουμε τι θα βγάλει και κυρίως να θυμόμαστε οτι όσα αναθέματα και να ρίξουμε σε κάποιον, δυστυχώς αποτέλεσμα βγάζει η ψήφος του λαού.Αυτοί που υποφέρουν καθημερινά ξέρουν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί τι πρέπει να κάνουν.Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    Μετά τιμής

    Δεν είμαι ο v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαχητής του Φωτός1 Νοεμβρίου 2010 στις 6:21 μ.μ.

    Γιατί δεν βγάζετε και καμιά δημοσκόπηση σαν την παλιά με κάνα 50% στον Ευθυμίου και 49% στον Σπανάκη?? Στην παραπληροφόρηση και την καθοδήγηση της μάζας είστε πρώτοι ώρες ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα γκάλοπ υπάρχουν και ο Αντρέας είναι μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν κάποιοι κάνουν επίδειξη οικονομικής δύναμης πραγματοποιόντας δημοσκοπήσεις μεσω της Marc, κλπ, ας τις δικαιολογήσουν και στην "Διαφάνεια". Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν οι ψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. file 6:08 eise adiavastos. den mpeno se kanena alo mplok kai den sxoliazo ola ta themata.ara esi les mpourdes kai oxi ego. kai to oraiao xereis pio einai oti extos apo to na diavazeis ta sxolia mou se afto to mplok exeis fagothei mazi me thn parea sou na vreis poios eimai. afta oson afora thn prosopiki epithesi sou enantion mou pou oute me xereis kai oute tha me matheis. oso gia to eklogiko apotelesma pou to parousiases eystoxa san mia egio gineka apla simfono mazi sou.
    gia ton maxiti tou fotos kai ton astroboy apla na diavazoun kalitera giati den einai mia dimoskopisi pou ekane o antreas h o spanakis alla mia dimoskopisi pou exei ginei panelladika kai gia pollous dimous
    meta timis eimai o v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως, λέω μήπως πιστεύει κανείς στο Μοσχατόταυρο ότι αν είναι οι δυο τους στην δεύτερη Κυριακή θα έχουμε ντέρμπι; Μήπως το ντέρμπι είναι για το ποίος από τους δύο θα περάσει δεύτερη Κυριακή αφού κάποιος άλλος είναι σίγουρος; Α και κάτι ακόμα. Σύμφωνα με τον vtpc Ευθυμίου 35% Σπανάκης 25% Κρεμμύδας 2% Σούτος 1,2 Σωπάκης 1,1 και Κυριαζίδης -4. Και ναι ο Αντρέας είναι μπροστά. Τόσο όσο χρειάζεται ώστε να αφήσει τον Βασίλη έξω από τον δεύτερο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. file kairos gar egys pote den edosa prognostika alla an theleis th apopsi mou o antreas tha paei ston deytero gyro me megali diafora apo ton deftero spanaki. kai ekei tha kanei peripato. oso gia ton filo sas ton ari aftos tha einai kai kato apo ton souto kai konta ston sopaki.
    a kai kati akoma stamatiste pia na asxoliste mazi mou giati exo arxisei na to perno pano mou. me exete kanei proti firma sto bloc.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντρέα μου,θάθελα να σου εξηγήσω γιατι κινδυνεύεις να χάσεις αυτές τις εκλογές χωρίς να φταίς.
    1.εχεις βαρίδια στον συνδιασμό,το ένα και μεγαλύτερο δίπλα σου,που απλά από προσωπική ιδιοτέλεια επένδυσε σε σένα.Το συγκεκριμένο άτομο έχει τόσες αντιπάθειες (κυρίως στον πολιτικά χώρο του ΠΑΣΟΚ)που μόνο κακό σου κάνει. Διευκρινίζω οτι δεν μιλάω για τον Θανάση.
    2.Ο Θανάσης διαχρονικά εξέφραζε μια σταθερά διαμορφωμένη τάση στο Μοσχάτο με φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς.Αυτή η τάση μπορεί μεν να απεικονίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό, 8-10% το υπολόγιζαν, αλλά η συμπόρευση μαζί σου έκανε κακό και στους δύο.Επλήγει το κύρος και η αξιοπιστία των απόψεών σας.Νομίζω οτι ειδικά ο Θανάσης αδικείται από την επιλογή του και θα συμπαρασυρθεί από το γενικότερο κλίμα.
    3.Η Γενικότερη κατάσταση στην χώρα αφήνει πολλά περιθώρια για ψήφους διαμαρτυρίας.Μακάρι όλοι να σκέφτονταν μόνο αυτοδιοικητικά αλλά το ξέρουμε οτι δεν λειτουργεί έτσι το σύστημα.Ψήφο διαμαρτυρίας συνήθως εισπράτουν οι εκάστοτε φιλοκυβερνητικοί συνδιασμοί.
    4.Εισπράτεις τα αρνητικά της πολυετούς διοίκησης του Ταξιάρχη,άδικα,αλλά φαίνεσαι η συνέχειά του και πολλοί δεν το θέλουν αυτό.
    5.Δεν προβάλλεις αρκετά νέα άτομα με ορεξη και ήθος και απόψεις όπως τον Απόστολο τον Σιώκα,δεν τον βγάζεις μπροστά δεν δίνεις δύναμη στο "νέο" αλλά συμπορεύεσαι με το κατεστημένο.Αντρέα το Βαθύ ΠΑΣΟΚ το έχουν βαρεθεί και σιχαθεί όλοι οι νοήμονες "σύντροφοι".Και ξέρεις ποιοι το εκφράζουν στο συνδιασμό σου...
    6.Υποτιμησε ο "δικός σου" και σε συμπαρέσυρε στην προσπάθεια απαξίωσης του Αρη και δεν έριξες καμία γέφυρα προσέγγισης.Ουτε κάν σκέφθηκε οτι μπορεί και να τον χρειαστείς στο 2ο γύρο.

    Πραγματικά επειδή το αξίζεις ως άνθρωπος, εύχομαι να κάνω λάθος σε όλα και να διαψευσθώ πανηγυρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανδρέα εκεί που θα πάθεις το μεγάλο καζίκι είναι ο Ταύρος.
    Εκεί σου μοστραριστήκανε για Ταυριάρχες οι πλέον απίθανοι και απεχθείς τύποι και εσύ όχι μόνο τους υιοθέτησες, τους εμπιστεύθηκες άκριτα και έγινες άβουλο όργανό τους αλλά υπέκυψες στα μικροσυμφέροντά τους, απέρριψες και προσπέρασες όλες τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν και κυριολεκτικά έχασες το τρένο.
    Δεν μπορώ να ξέρω αν το πάθημα αυτό σου έγινε μάθημα ευθύνης για το μέλλον ή η στάση αυτή είναι απόρροια του χαρακτήρα σου.
    Οψόμεθα !

    ΥΓ Η απόφασή μου είναι να ψηφίσω τον Ευθυμίου, αν και θα αγωνιώ, γιατί οι άλλοι μετράνε πολύ περισσότερα αρνητικά σημεία και λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Astroboy – Cowboy

    Κύριε φαφλατά, μπορείς να μας απαντήσεις που βρήκε ο κ. Κρεμμύδας τα χρήματα της χαζοφύτευσης που με τόσο στόμφο διαφημίζεις στο προσωπικό σου blog;
    Επίσης σε προκαλώ πάλι να απαντήσεις στην γνωστή ερώτηση, «μεσολαβούσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης, όταν κατείχε την θέση του στον Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης (Ο.Ν.Α.), για μείωση των κοστολογίων ή και για δωρεάν συμμετοχή ψηφοφόρων του;

    Θα κλείσω θυμίζοντάς σου αυτό που σου έχω ξαναγράψει, «Οι Σπανακοαριανοί «τύπου – πολιτικοί» κοιτούν, αποκλειστικά και μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και πορτοφόλι και να είστε σίγουροι ότι στοχεύουν σε Δήμο μπίζνα……»

    Υ.Γ. Είναι προφανές ότι δεν απαντάς για να μη συνεχίσει το παιχνίδι των ερωτήσεων…..

    Με αξιοπρέπεια
    Ο Μικρούλης ή Σύντροφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαχητής του Φωτός2 Νοεμβρίου 2010 στις 4:17 μ.μ.

    Εσύ κύριε της αξιοπρέπειας Σύντροφε θεωρείς ότι είναι όλα μέλι γάλα στην πόλη μας?? Μπορείτε να μας πείτε τα τελευταία 4 χρόνια τι έργο έχει γίνει?? Γιατί όλοι ποιοι θα είναι οι μελλοντικοί δήμαρχοι κόπτονταν.
    Γνωρίζουμε την σύσταση του ψηφοδελτίου του Ανδρέα είναι η ομάδα του ,η ομάδα Μπουτση, η εναπομειναντα ομάδα Ντερέκα και η ομάδα των γυναικών.(φτιάχτηκε λόγω χώρου και ομάδα νεροκουβαλητών προς το τέλος)
    Όλες οι ομάδες πλην Ντερέκα τα είχαν βρει καίρο. Τωρα η ομάδα Ντερεκα (Σάββας ,Σιωκας κτλ)
    ξέρουμε ότι μπήκαν για να πάρουν κομμάτι από την πίτα(άσχετα που έβριζαν πριν λίγο καιρό).
    Φαντάζεστε αυτό το συνοθήλευμα να κυβερνήσει τον τόπο?? Ανατρίχιασα. Σωπάκη Κρεμμύδα και Σπανάκη από τους φαταούλες. Ο κόσμος κρίνει και προσέξτε τα 30-40% που λέτε και επάρεστε μην γίνουν ΄πυρετός'.
    Αντε να πάνε κάποιοι να δουλέψουν κιόλας που όλο από τα 'έτοιμα' τρώνε.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ????
    νούμερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Μικρούλης ή Σύντροφος

    Αν έχεις οτιδήποτε να καταλογίσεις για οποιοδήποτε πρόσωπο, να τον κάνεις με αποδείξεις και επωνυμα κύριε! Αλλιως είσαι απλά ενας ακόμα συκοφάντης. Εγώ θα πρότεινα να βγάλουν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι το πόθεν εσχες τους στη δημοσιότητα κύριε, να δούμε ποιός εχει το χρήμα και κυρίως που το βρήκε! Να δούμε τότε ποιος στοχεύει σε μπίζνα και ποιος όχι. Αλλος κυκλοφορεί με τζιπακι και μένει σε πολυτελή κατοικία αγαπητέ μου.ΟΧΙ Ο ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. v.p.t.c γυρνούσες παντού και ζήταγες αντιδημαρχία.Δεν στην έδωσαν και ξεσπαθώνεις... Μην μας λες δεν θα μάθουμε ποτέ ποιός είσαι.Ο Οποιοσδήποτε γνωρίζει Αντρέα,Αρη,Βασίλη και τους ρωτήσει ποιός ήρθε και παζάρευε μαζί σας αντιδημαρχία?Θα πάρει αμέσως απάντηση.Και επειδή η απάντηση θα είναι κοινή και από τους τρείς θα λυθεί για το ευρύ κοινό το παζλ.Δεν είναι δεξιός ο άνθρωπος παιδιά.ΠΑΣΟΚ είναι και από τους παλιούς που έχουν μείνει πίσω στις πρακτικές και νομίζουν οτι με το κρυφτούλι και τις λάσπες τους διαμορφώνουν άποψη.Εσύ v.p.t.c έχεις γράψει ένα κάρο φορές οτι "λες αλήθειες,δεν φοβάσαι κανέναν,θα αποκαλύψεις την ταυτότητά σου μετά τις εκλογές κ.λ.π)Η αλήθεια είναι οτι ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ και το παζλ θα βοηθήσει κι αλλους να σε μάθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Nα συμπληρώσω στον φίλο 6.39 οτι ο v.p.t.c εκτός από το περιβόητο "pc του που είναι mac και δεν γράφει ελληνικά γιατι το έχει αγοράσει στο εξωτερικό...",;έχει κι άλλο pc...δάκι με άλλη αντρέσα για να μπορεί να στέλνει και συγχαρητήρια στον εαυτό του.Γιατί δεν βρίσκει απήχηση σε κανέναν και αυτοσυγχαίρεται.Βέβαια καμιά φορά τρελαίνεται με τις ανακρίβειες που ο ίδιος γράφει και μπινελικώνει μέχρι και τον εαυτό του.
    Κάνω μιά πρόταση σε όλους τους φίλους του blog. Να μην έχουμε πολυφωνία και διαφορετικές απόψεις και τον στενοχωρούμαι.Να συμφωνούμε σε ότι μπούρδα λέει.Και μιά προχωρημένη πρόταση!!! Να υπογράφουμε όλοι σαν v,p.t.c και να μην ξερουμε ποιος είναι ο αυθεντικός!!!!

    Μετά τιμής

    Εγώ δεν είμαι ο v.p.tc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. file 8:17 h alex h den eise o v.p.t.c
    pragmatika me ekanes kai gelasa. ma tosi fantasia pia vre padi mou? mpravo ante kai senariografos se kamia seira sthn thleorasi. gia na se kano rompa teleios kai na to vouloseis mia kai kali pigene ston diaxiristh tou mplok kai na ton rotiseis an eimai aftos pou les. ton exo vrei kai exoume milisei. tou edosa thn adeia na apanthsei sto an eimai o dimitrakis h oxi. aki afto mporeite na to kanete oloi sas. megale eise tragikos. ala pes mou giati se pirazoun afta poy grafo? mipos epeidi einai alithia? an pali ekneyrizese yparxei lisi xidaki. gataki e gataki.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Ανώνυμο 2 Νοεμβρίου 2010 – 4:18

    Φίλε μου, όσον αφορά το πόθεν έσχες, το Ε9, τους λογαριασμούς τραπέζης και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο εμφανίζει και αποδεικνύει την οικονομική κατάσταση των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά και είναι εκλεγμένοι από τους δημότες, και εγώ θα επιθυμούσα να είναι σε κοινή θέα ή ακόμη και στο διαδίκτυο.

    Από την άλλη μη θεωρείς εαυτόν έξυπνο όταν αναφέρεις περί «τζιπ» και «πολυτελούς κατοικίας» γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι φαιδρός και μικροπολιτικός (κατά τα Μοσχατιώτικα «Σπανακιστής»).

    Παρ’ όλα αυτά, για να αποδείξω την μικροψυχία σου, σε ενημερώνω ότι:
    1) το «τζιπ» είναι TOYOTA RAV4, σημερινής αξίας περίπου 10.000 €
    2) η «πολυτελής κατοικία» είναι στην οδό Λυκούργου και είσαι καλεσμένος για έλεγχο…..

    Υ.Γ. Απάντησέ μου τώρα για τον Ο.Ν.Α. ……..


    Με αξιοπρέπεια
    Ο Μικρούλης ή Σύντροφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. file 8:17 stis 2 noemvriou to vouloses kanonikotata etsi? otan sou elega oti eise astios giati den eime aftos o dimitrakis ekana lathos signomi. den eise asteios apla xrisimopoieis thn dimofili se esas laspologia. einai afto pou xerete na kanete kalitera. laspi se opoion leei alithia. distixos omos peftete mesa stous lakous pou anoigete monoi sas. thes mia simvouli? parto alios giati o kosmos epapse na einai provata kai eseis o tsopanis.
    meta timis aftos pou se ekane rompa ksekoumpoti v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή