Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα του Ανδρέα Ευθυμίου προς τον λαό Μοσχάτου - Ταύρου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, μας απέστειλε μήνυμα - επιστολή προς τον λαό του Μοσχάτου - Ταύρου για τις εκλογές της Κυριακής, 14 Νοεμβρίου:


Για να δείτε το περιεχόμενο του κειμένου σε πραγματικό μέγεθος, κάντε κλικ πάνω στις εικόνες.

9 σχόλια:

  1. ΑΝΤΡΕΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ & ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ....

    Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΡΕΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ 3833 ΨΗΦΟΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕΙΟΝ 1000 ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΝΤΕΡΕΚΑ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΩΣ ΤΗΝ 17-09-2010 ) 2833 ΨΗΦΟΙ . ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 1000 ΨΗΦΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ κου ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ (ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ)ΕΧΟΥΜΕ 1833 ΨΗΦΟΥΣ.ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 1033 ΠΟΥ ΛΑΒΑΤΕ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ,ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ κλπ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΟΥ κου ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ . ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ .ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΤΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΕΥΘΥΜΙΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΣΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aντρέα μη χαίρεσαι. ΑΝ βγεις Δήμαρχος μην ελπίζεις σε σύνταξη Δημάρχου. Δεν μπορείς να τη διεκδικήσεις με ΜΟΛΙΣ 3 μήνες θητείας... Αυτό βέβαια ισχύει και για τον Σπανάκη... Ειδικά για τον Σπανάκη...

    Και όποιος διαβάζει, ας καταλάβει!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντρέα να χαίρεσαι ρε φίλε είμαστε μαζί σου!
    Και σαν τον φίλο που προσδοκά να πάρει σύνταξη Δημάρχου ο Αρης θάρθουν πολλοί να σου σφίξουν το χέρι το βράδυ της Κυριακής!!!!έχουν γνώση οι φύλακες όμως!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ 9.42 ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 52 ΕΠΙ 3 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.500 ΤΜΧ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΣΟΠΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΡΕ ΣΚΕΡΒΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ; ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή