Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα, στο Μοσχάτο Live!: Συνέντευξη του Ανδρέα Ευθυμίου


Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Ανδρέας Ευθυμίου, ανοίγει τα χαρτιά του στο Μοσχάτο Live!

Μιλάει για τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, το μήνυμά τους, τον Θανάση Ντερέκα, τον Άρη Κρεμμύδα, τον αντίπαλό του, Βασίλη Σπανάκη, τα προβλήματα και το πρόγραμμα του σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θα θέλατε να του κάνετε, σήμερα στο Μοσχάτο Live!

2 σχόλια:

  1. Για ποιό λόγο δέχτηκε στον συνδυασμό του τον Θανάση Ντερέκα όταν είχαν προηγηθεί όλα όσα έγιναν?
    Δεν σκέφτηκε ότι με αυτήν του την κίνηση δυσαρέστησε κάποιους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό του από την αρχή?
    Δεύτερον έχει σκοπό αν εκλεγεί Δήμαρχος να χρησιμοποιήσει σε θέσεις σημαντικές τον κύριο Ντερέκα και τους δημοτικούς συμβούλους που τον στήριξαν και εκλέχτηκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΝΤΕΡΕΚΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ Η ΤΟΝ ΘΑΨΑΤΕ; ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΚΟΚΚΑΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΥΞΥΘΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ. Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΗ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΙ.ΑΙΝΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ-ΝΤΕΡΕΚΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΕΝΑΣ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή