Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Βράβευση εθελοντικής ομάδας με έδρα το Μοσχάτο

Βράβευση από το ΣΕΓΑΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

17/12/2010. Στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή βραβεύσεων των Ομαδικών κατηγοριών του 28ου Κλασικού Μαραθώνιου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 31 Οκτωβρίου με τη διοργάνωση από τον ΣΕΓΑΣ και παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων για να τιμηθεί η επέτειος από τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη του Μαραθώνα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της RSF Hellas κ. Συλλιγαρδάκης Χρήστος στο όνομα της Ομάδας βραβεύτηκε από το ΣΕΓΑΣ.

Την βράβευση απένειμε ο ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.


Η Εθελοντική Ομάδα RSF HELLAS με έδρα το Μοσχάτο είναι ομάδα Εθελοντών με εξειδίκευση σε Τηλεπικοινωνίες Έκτακτης Ανάγκης και Πρώτων Βοηθειών, η δράση της ξεκίνησε το 2007.

H RSF HELLAS συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, (Πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Οδική ασφάλεια στην Ευρώπη) με την Δωρεάν Εκπαίδευση "Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά Δημοτικού" και "Πρώτες Βοήθειες σε τροχαίο".

Το πρόγραμμα "Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά Δημοτικού" πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Μοσχάτου και τους συλλόγους Διδασκόντων των 4ου και 5ου Δημοτικόν σχολείων Μοσχάτου σε Μέλη των Συλλόγων.

Η ομάδα διαθέτει πιστοποιημένους εκπαιδευτές πρώτων βοηθειών.

Για περισσότερες πληροφορίες : http://www.rsfhellas.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου