Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο νέων εκλογών στο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου;

Όπως γνωρίζετε, η μάχη των φετινών Δημοτικών Εκλογών του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου πρόκειται να κριθεί στα δικαστήρια.

Η μικρή διαφορά, στον πρώτο γύρο, μεταξύ των συνδυασμών του Βασίλη Σπανάκη και του Άρη Κρεμμύδα (μόλις 2 ψήφοι) έχει οδηγήσει τον τελευταίο στο να ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων, με την ελπίδα να αλλάξει αυτό το αποτέλεσμα.


Το Μοσχάτο Live! επικοινώνησε με κύκλους του επιτελείου του Βασίλη Σπανάκη και ζήτησε την γνώμη τους για την διαδικασία. Σύμφωνα με αυτούς: "Το αποτέλεσμα των εκλογών πραγματικά θα αλλάξει. Η ψαλίδα μεταξύ Σπανάκη και Κρεμμύδα θα μεγαλώσει και θα διαψευσθούν πανηγυρικά όσοι έχουν διασπείρει ψευδές ειδήσεις στο Μοσχάτο και τον Ταύρο. Η ετυμηγορία των πολιτών είναι οριστική και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης".


Αν τα παραπάνω ισχύουν, το ενδεχόμενο νέων εκλογών απομακρύνεται και η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα παραμείνει ως έχει.

7 σχόλια:

  1. Μη μας ζαλίζετε με τους κύκλους,
    για κανένα τρίγωνο πέστε μας.
    π.χ Ευθυμίου - Σπανάκης - Κρεμμύδας
    για ισοσκελές μοιάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταντήσαμε να ασχολούμαστε με τα ζαρζαβατικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επικοινωνείστε και με τους κύκλους του
    Κρεμμύδα να μας μεταφέρετε τις απόψεις του
    μην είστε τόσο σφόδρα προβοκάτορες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια απλή ερώτηση κάνω για τους δημ. συμβούλους που έχουν εκλεγεί σήμερα , άσχετα με ενστάσεις, και ας μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει.

    ΣΠΑΝΑΚΗΣ 5 - ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ 4 - ΣΟΥΤΟΣ 1

    ΣΠΑΝΑΚΗΣ 4 - ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ 4 - ΣΟΥΤΟΣ 2

    Εν ολίγοις ο Λιβάνιος βγαίνει;

    Ας μάθουμε πρώτα, οριστικά, τα τρέχοντα και θα δούμε για τα μελλούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oι άνθρωποι του Ευθυμίου γιατί πήγαν στην επανακαταμέτρηση?Τι φοβούνται?Πείτε όλη την αλήθεια.Το σωστό είναι να διασταυρώνουμε μία είδηση και να μην προβάλουμε μόνο τη μία πλευρά γιατί διαφορετικά είναι ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην τρελαίνεστε. Την προηγούμενη εβδομάδα το blog είχε γράψει τι έλεγε η μεριά Κρεμμύδα.

    http://moschato-live.blogspot.com/2010/12/blog-post_06.html

    Τώρα σας χαλάει η άποψη της μεριάς Σπανάκη; Περίεργη άποψη έχετε για την αντικειμενικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως έγραψα στο 1klik-aristera, σήμερα το Πρωτοδικείο προχώρησε στην ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων για το Δήμο Μοσχάτου και Ταύρου. Κοντά στην ένσταση που θα ασκήσει ο κ. Κρεμμύδας για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, έρχεται να προστεθεί η λανθασμένη κρίση του Πρωτοδικείου που δίνει 5 έδρες στο συνδυασμό Σπανάκη και 1 έδρα στον συνδυασμό Σούτου, αντί του σωστού 4-2. Και σαν να μην έφτανε αυτό στον συνδυασμό Ευθυμίου κατανέμει τις έδρες των επιτυχόντων υποψηφίων του σε 13 για το Μοσχάτο και 7 για τον Ταύρο, αντί του ορθού 12-8. Οι άνθρωποι στο Πρωτοδικείο, αν και νομικοί, έκαναν λάθος ερμηνεία στο Νόμο και εφάρμοσαν κακώς το άρθρο 33. Αντίθετα για την περίπτωση του Δήμου Χαλκηδόνας έγινε σωστή εφαρμογή, πράγμα που θα δείξει το δρόμο των επανορθώσεων και για το Μοσχάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή