Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Άρθρο από blog για την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Πολιτιστικό Κέντρο

Το blog "Η Φωνή των Πειραιωτών" δημοσίευσε άρθρο για την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που έγινε πριν λίγες μέρες στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου. Το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο:

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου και να απολαύσουμε μια βραδιά γεμάτη μουσική, καθώς πραγματοποιήθηκε μια μοναδική εκδήλωση – Συναυλία που είχε το γενικό τίτλο «Χριστουγέννων Μουσικές από Ανατολή και Δύση», που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου και του Πνευματικού Κέντρου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ηλίας Ρεδιάδης – Τούμπας, μαζί με την Διεθνούς φήμης Εκκλησιαστική Χορωδία του Καθεδρικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μοσχάτου, την πολυφωνική χορωδία του Δήμου Μοσχάτου και την παιδική χορωδία των σχολών «Λαμπίρη», ανταμωμένοι με τον λόγο του ηθοποιού κ. Χρήστου Σάββα, συνέθεσαν μια ξεχωριστή βραδιά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παρισταμένους.

Μεταξύ των άλλων διακρίναμε στη συναυλία και, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νύσσης κ.κ Ελευθέριο, τον Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, τους επικεφαλής Δημοτικών Συνδυασμών κ.κ Βασίλη Σπανάκη και Άρη Κρεμμύδα, από τον Πειραιά τον Σύμβουλο κ. Δημήτρη Κρητικό, τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως Μοσχάτου π. Νικόλαο Κατσαφαρόπουλο, τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου κ. Αντώνη Μπούτση, τον Αρχισυντάκτη της Εφημερίδας μας κ. Γιάννη Κανατσέλη, τον Θεολόγο κ. Νικόλαο Μουστάκη, την διεθνούς φήμης Σοπράνο κ. Λουκία Σπανάκη.

Το μεγάλο χειροκρότημα στο τέλος της βραδιάς, όλων των παρισταμένων, απέδειξε ότι τέτοιες εκδηλώσεις αξίζουν της προσοχής και μπορούν να γίνουν και περισσότερες.

Ελένη Κανατσέλη

3 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο Δ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορία ψάλτου βήξ!
    Βουλώνουμε το κενό με ότι βρουμε
    για να κρύψουμε το πρόβλημα του Πνευματικού Κέντρου, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουμε τον Μπούτση...
    Εύγε βρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά ήταν και ο Καζαντής! Μάλλον για μπουζούκια θα το πέρασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή