Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Οι δαπάνες των συνδυασμών από το Υπουργείο Εσωτερικών

Δημοσιεύθηκαν στο internet από το Υπουργείο Εσωτερικών οι δαπάνες των συνδυασμών των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών του περασμένου Νοεμβρίου, στα πλαίσια του προγράμματος "Διαφάνεια".

Εμείς, σας παρουσιάζουμε τις δαπάνες των συνδυασμών του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου:


Για να δείτε την εικόνα σε πραγματικό μέγεθος, κάντε κλικ πάνω της.

3 σχόλια:

  1. Πραγματικά μία δημοσίευση που είναι ....'όλα τα λεφτα' !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ότι η προσπάθεια του υπουργείου να ελέγξει τις δαπάνες ήταν άκαρπη. Σπανάκης 12.909 €, ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου. Μόνο τόσα ξόδεψε ένας υποψήφιος του από τον Ταύρο. 42 μηνύματα sms και 5 με ηχογραφημένο μήνυμα σε κάθε πολίτη Μοσχάτου και Ταύρου, 7 φυλλάδια που μοιράστηκαν κατά χιλιάδες, 4 ομιλίες σε πλατείες πριν τις εκλογές (άσε τις άλλες συγκεντρώσεις) και τόσες άλλες δαπάνες. Τελικά Βασίλη δεν έπρεπε να πας για δήμαρχος αλλά για υπουργός Οικονομικών. Λίγη ντροπή ρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σύγκριση έχει ήδη καταγραφεί από τους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου και έχει να κάνει με αυτά που είδαν τα μάτια τους και άκουσαν τα αυτιά τους (βλέπεις είχαμε multimedia καταστάσεις).
    Αυτό που λείπει είναι ο Πραγματικός Έλεγχος και όχι αυτά που τους πλασάρανε ο Ευθυμίου και κυρίως ο Σπανάκης.
    Αλλά έχοντας ένα οπερετικό Κράτος και τσιρκολάνικες υπηρεσίες σιγά που θα κάτσουν να κάνουν έλεγχο.
    ..........
    Αλλά μιας και το έφερε ο λόγος, πρέπει να μάθουμε αν στην παρατεταμένη προεκλογική δράση των Ευθυμίου και Σπανάκη (μήνες και μήνες πριν προκηρυχθούν οι δημοτικές εκλογές) αν δηλώθηκαν οι δαπάνες των "σαλαπαταριάδων", δηλαδή των ταΐσμάτων σε μελλοντικούς ψηφοφόρους ή τα έξοδα από συγκεντρώσεις - ομιλίες...
    Ο κ. Ντερέκας δήλωσε το μέρος της διαφημιστικής δαπάνης που έκανε όταν σε κάποιο χρονικό διάστημα το έπαιζε υποψήφιος δήμαρχος και ανηλεής αντίπαλος του Ευθυμίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή