Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ε-mail αναγνώστη: Διαπαραταξιακή συζήτηση για τους Ρομά στον Ταύρο

Αναγνώστης μας απέστειλε το παρακάτω e-mail και τις φωτογραφίες, αναφορικά με την διαπαραταξιακή συζήτηση που έγινε χτες (30/11) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ταύρου για τους Ρομά και το πρόβλημα με την καύση των καλωδίων στην περιοχή του Ταύρου:


Η Διαπαραταξιακή συζήτηση για τους ρομά στην αιθουσα του Δημ.Συμβουλίου Ταύρου.


Όλοι ήταν εκεί!

Από το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν ο Δήμαρχος,ο Δρόσος Μακρής,ο Γιώργος Δαμηλάκος και ο Γρηγόρης Σωπακης.


Από το μελλοντικό Δημοτικό Συμβούλιο ήταν ο απερχόμενος Δήμαρχος Ταύρου Δημήτρης Σούτος,ο Γιώργος Δαμηλάκος,ο Τάκης Βιβλιοδέτης και ο Γρηγόρης Σωπακης.Και από το μελλοντικό τοπικό συμβούλιο ο Νίκος Ταταράκης.

Ο Ανδρέας Ευθυμίου απουσίαζε λόγω της ονομαστικής του εορτής.

Όλοι οι άλλοι που ήταν?
Ποδόσφαιρο δεν είχε στην TV!
Ράδιο Αρβύλα δεν είχε!
Ειδήσεις δεν είχε!
Το Νησί το έχει την Δευτέρα!
Μπράβο σας κύριοι για το ενδιαφέρον που δείχνετε!

Αναρωτιέμαι: όταν γράφατε τα προγράμματά σας,τα διαβάζατε η απλά αναθέτατε στην διαφημιστική εταιρία να γράψει κάτι "πιασάρικο"?

Καταλαβαίνει κι ένα μικρό παιδί τι αγώνες θα δώσετε για την καύση καλωδίων!

Κύριοι Σπανάκη,Κρεμμύδα,Κυριαζίδη με τους ακολούθους σας καθώς και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι η όχι ...που ήσασταν??????

Ξύλο δεν θέλετε εσείς αλλά αυτοί που σας ψήφισαν!



Φυσικά ήταν παρόντες και εκπρόσωποι της Επιτροπής Κατοίκων για την καύση καλωδίων.

22 σχόλια:

  1. Αγαπητέ μου φίλε, θα είχες δίκιο αν είχαμε ενημερωθεί.Ούτε σε ανακοίνωση ούτε σε blog είχε αναφερθεί η συνάντηση αυτή, επομένως δεν τη γνωρίζαμε. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!!ΕΛΕΟΣ.!!
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ Κος ΑΝΔΡΕΟΥ
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 2.24 ασε την προβοκατσια και δειξε μας καμια φωτογραφια απο το δημοτικο συβμουλιο του δημου Αθηναιων για το συγκεκριμενο θεμα,γιατι ειναι ενα θεμα που τον πρωτο ρολο τον εχει ο Κακλαμανης σαν γεωγραφικο διαμερισμα και μετα ο σημερινος δημαρχος Ταυρου.Οσο για τους νεους δημοτικους συμβουλους,αστους στην ακρη προς το παρον και οταν θα θητευσουν στον δημο τοτε να τους κρινεις.Προς το παρον εισαι μια πατημενη τσιχλα,πεταγμενη στον δρομο απο εναν βρωμικο στομα.Αυτα απο τον ΤΑΥΡΟΜΑΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΏΤΑΝ, Ο ΚΟΝΤΕΚΑΚΗΣ ΌΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ??????
    ΟΧΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΑΛΛΑ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΝΑΡΚΗ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ!!!!!''ΣΕ ΝΑΡΚΗ'',ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ,ΜΟΛΙΣ ΕΚΡΑΓΕΙ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ????
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την 26η Νοεμβρίου,μέρα Παρασκευή , στο δημοτικό συμβούλιο Ταύρου ανακοινώθηκε δια στόματος Δημάρχου και κατ΄πιν προτάσεως της Δράσης Τώρα ,η πρόσκληση όλων των δημοτικών συμβούλων και των επικεφαλείς των παρατάξεων για την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στην διαπαραταξιακή σχετικά με την καύση καλωδίων.Τί κάνανε οι αντιπροσωποι του Κ.Κυριαζίδη;Κ.Χερουβείμ,Κ.Βακαλόπουλος;Τί έκαναν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ.Κοντεκάκης(Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου),Κ.Ψύλλας,Κ.Καπλάνης για ενημέρωση στον Κ.Κρεμμύδα;Τί έκαναν Κ.Γρούμπας ,Κ.Πιπερίδου για ενημέρωση στον Κ.Σπανάκη;
    ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ,ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΠΡΟΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΑΝΔΡΕΟΥ.!!ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΓΩ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.
    ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΈΚΑΝΕ, ΟΧΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ή ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΤΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ?

    ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ, ΟΝΤΑΣ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΛΑΚΙΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.

    ΤΟ ΚΑΖΙΚΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΣΟΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΥ (ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΓΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ Ο κος ΑΝΔΡΕΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ,ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ............ΟΙ ΤΑΥΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ.!!!!!
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΛΥΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε 609
    Πρώτος στον Ταύρο ήρθε ο συνδυασμός όπου κατέφυγε ο Ανδρέου για να σωθεί, ξέροντας ότι το έργο που προσέφερε την 4ετία ήταν μηδενικό.
    Οι Ταυριώτες πράγματι δεν ξέχασαν και ...μαύρισαν τα 4 χρόνια του δημαρχεύοντος αντιδημάρχου.
    Αφού εσύ πιστεύεις στον Ανδρέου και τις λύσεις που, δήθεν, βρήκε αλλά εμείς δεν τις είδαμε τότε πες του να μας πει :
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΛΥΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ!!!!!!

    Ξέρεις, φίλε, οι ήρωες κάνουν τους ηρωισμούς στο μέτωπο. Μετά λένε απλά ιστορίες για τα εγγονάκια τους με 40 δράκους που τους σκότωσαν όλους με μια γροθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η
    ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ.
    ΕΔΩ Η ΔΕΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ 100 ΠΑΡΑΓΚΟΣΠΙΤΑ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΕΙ,
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΜ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ.ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΕΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ,Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ????ΠΩΣ?????
    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΟ ΧΑΖΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!
    ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ,ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΑΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 150 ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΒΛΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ,ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ,ΤΙ ΕΚΑΝΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    (1) ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΡΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ).
    (2)ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΥΚΛΩΝ (ΆΔΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Κ.Λ.Π.) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΚΑΥΣΗ (ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΧΗΝΟΦΩΤΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ).
    (3) ΟΙ ΡΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.
    (4) ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΩΣΤΕ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ/ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΘΥΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΙΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΨΥΧΗ, ΚΡΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ (ΟΧΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτέλους ακούστηκε από τον 1124 μια ολοκληρωμένη πρόταση για το πρόβλημα των ΡΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙΣ ΣΥΛΗΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΗΣΜΟΥ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ??(Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ,ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΛΛΟΝ)
    Η ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ.
    Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΥ(ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ).
    ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΨΥΧΗ, ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ.ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑ.ΕΜΠΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τωρα μιλησες σωστα.....ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ,οχι οτι ο ΑΝΔΡΕΟΥ δεν ενδιαφερθηκε πολυ για το προβλημα αυτο,και δεν εκανε καμμια ενεργεια
    για την λυση του.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σας βλεπω να γραφετε για τους ΡΟΜΑ πως να φυγουν, πως να προστατευτουν,πως να τους καθαρισουμε,πως να τους περιορισουμε, πως το ενα πως το αλλο.Τελικα εισαστε ασχετοι με το θεμα.Η ΕΥΡΩΠΗ μας τους φορτωσε με το ετσι θελω και τωρα εμεις τραβαμε το καναλι.Το πραγμα ειναι απλο εαν θελει φθσικα να συμβαλει και το κρατος το οποιο ειναι υποχρεωμενο,κατεβαζει 5 κλουβες ΕΚΑΜ ΚΑΙ 2 εισαγγελεις,τους καταγραφουν και τους στελνουν πησω στην Αλβανια απ'οπου εχουν ελθει.Διοτι αγαπητοι μου κυριοι πολιτικοι δεν ανεχομαι για κανενα κοπροσκυλο να δεχομαι αυτη την καταντια στην χωρα μου, το καταλαβατε;Οι ανθρωποι ειναι κλεφτρονια και εχουν αρπαξει πολλα χρυσαφικα απο τους λαιμους των πολιτων στην Π. Ραλλη.Αντε και στον γεροδιαολο γιατι το εχετε και το εχουν παρακανει. Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ; ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ; ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΧΗΜΟΦΩΤΗ, ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ.
    ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 09/2010 ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ (ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ (1.600 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ) ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Κ.Λ.Π. ΑΠΟΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ. ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΩΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ Η ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ, ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ "ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ" ΤΟΤΕ, ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ...ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 3 Χ.Μ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ; ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΞΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΓΙΝΕ «ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. PART 1
    ¨Εχουμε το ίδιο πρόβλημα με τους ΡΟΜΑ στη Ρόδο.
    Πιστεύω ότι θα ήταν εποικοδομητικό να συνεργαστούμε γιατί το πρόβλημα υπάρχει σε δεκάδες περιοχές σε όλη την επικράτεια, και πρέπει να πιέσουμε όλοι μαζί για να λυθεί το πρόβλημα
    Διοξίνη : κατανάλωση ενός λίτρου αγελαδινού γάλακτος συσσωρεύει στον ανθρώπινο
    οργανισμό την ίδια ποσότητα διοξίνης με την αναπνοή του αέρα στην
    περιοχή που έβοσκε η αγελάδα για 8 μήνες !!!
    Κάψιμο καλωδίων=>διοξίνη=.>καρκίνος, και όχι μόνο
    ------------------
    Υλικό υπάρχει στο http://docs.toxicrhodes.gr/
    Φτιάξαμε ομάδα 1000+ στο Fb.
    Έχουμε μαζέψει εκατοντάδες υπογραφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Part 2

    Σύντομο ιστορικό.
    1)Στην αρχή πριν 2 χρόνια η πυροσβεστική μας έλεγε ότι είναι δικαίωμά τους να καίνε καλώδια
    2) Βρήκαμε νομοθεσία
    α) Η καύση πλαστικών σε υπαίθριο ή στεγασμένο χώρο απαγορεύεται, σύμφωνα με το άρθρο 3, παρ. 1, της ΚΥΑ 11535/93 (ΦΕΚ 328 Β).
    http://docs.toxicrhodes.gr/1535_93_FEK_328_B.pdf

    β) Επίσης με φυλάκιση τριών μηνών έως δύο έτη και χρηματική ποινή τιμωρείται όποιος προκαλεί ρύπανση ή υποβαθμίζει το περιβάλλον
    [ΝΟΜΟΣ: 1650/86 Για την προστασία του περιβάλλοντος (ΦΕΚ 160/Α/16-10-86) Άρθρο 28]
    Περισσότερα στο http://docs.toxicrhodes.gr/Nomothesia/


    3) Στείλαμε e-mail σε όσους Έλληνες βουλευτές είχαν e-mail (>295).
    1-2 έκαναν ερώτηση με θέμα “ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ”
    Η απάντηση http://docs.toxicrhodes.gr/Nomothesia/Apantisi_Voulis_17_12_2009.pdf
    http://docs.toxicrhodes.gr/Nomothesia/astinomia.pdf
    “Η απάντηση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
    “...Ειδικότερα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της καύσης καλωδίων που εμφανίζεται σποραδικά, μεταξύ άλλων και σε ορισμένους καταυλισμούς όπου διαμένουν τσιγγάνοι, έχουν δοθεί εντολές και οδηγίες προς όλες τις περιφερειακές Υπηρεσίες για τη διενέργεια αυστηρών ελέγχων και εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σε βάρος των παραβατών...”
    Η απάντηση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής “...Για το λόγο αυτό σε περιπτώσεις όπου υποπίπτει στην αντίληψη αρμοδίων αρχών ότι συντελείται παράνομη καύση αποβλήτων (όπως καλωδίων) θα πρέπει να επιλαμβάνονται άμεσα, επιβάλλοντας τις προβλεπόμενες ποινικές, διοικητικές και αστικές κυρώσεις...”

    4)Μαζέψαμε πλήθος φωτογραφιών από τις καύσεις,
    α)http://docs.toxicrhodes.gr/IMAG0112.jpg
    http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=nf&gid=269570789275#!/group.php?gid=269570789275&v=photos

    5)πήγαμε στον εισαγγελέα http://docs.toxicrhodes.gr/Eisageleas_20100211.pdf και αμέσως έστειλε το παρακάτω έγγραφο στην πυροσβεστική/αστυνομία http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1331956016876&set=o.269570789275
    Από τότε κάθε φορά που βλέπαμε /βλέπουμε φωτιά τηλεφωνούμε στην πυροσβεστική και πηγαίνουν άμεσα μαζί με την αστυνομία και σβήνουν την φωτιά. Αν δεν πάνε θα έχουν κατηγορία για κακούργημα [ (άρθρο 239 ΠΚ Κατάχρηση εξουσίας- Κακούργημα) υπάλληλοι στα καθήκοντα των
    οποίων ανάγεται η δίωξη ή η ανάκριση αξιόποινης πράξης (Καύσιμο .πλαστικών είναι αξιόποινη πράξη με ποινή έως 2 χρόνια φυλάκιση) οι οποίοι εν γνώσει τους παρέλειψαν να διώξουν τους υπαίτιους της αξιόποινης πράξης έχουν κάθειρξη έως δέκα έτη ]
    Επίσης ο εισαγγελέας μας είπε ότι όλες οι κλήσεις προς αστυνομία/πυροσβεστική καταγράφονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο

    6)Είδαμε τον Νομάρχη και τον περιφερειάρχη. Η Νομαρχία έστειλε το Κλιμακίο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Καρακόνερο/Ρόδο, να κάνει αυτοψία. Η έκθεση αυτοψίας ήταν καταπέλτης. http://docs.toxicrhodes.gr/Ekthesi_Autopsias_Karnagiou.pdf
    7)Μετά τις πληροφορίες που δώσαμε στον Νομάρχη κ. Μαχαιρίδη και το ενδιαφέρον που επέδειξε, έγιναν μετρήσεις διοξίνης στο γάλα ζώων της περιοχής (στάλθηκαν από τη Νομαρχία στο Δημόκριτο) και αποδείχτηκε η ορθότητα των καταγγελιών μας. Η ίδια η Ειδική Γραμματέας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και Ενέργειας κα Μαργαρίτα Καραβασίλη επισκέφτηκε το καρνάγιο και έφριξε!
    8)Εξώδικο δήλωση- διαμαρτυρία για το θέμα των τσιγγάνων και την καθημερινή καύση καλωδίων από αυτούς, απέστειλαν τέσσερις συμπολίτες μας, http://www.rodiaki.gr/article.php?id=74134&catid=1&subcatid=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή