Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Μπλόκαρε λόγω φαναριών η γέφυρα της Πειραιώς στο Μοσχάτο

Τα προβλήματα με τα φανάρια στην γέφυρα της Πειραιώς δεν έχουν τελειωμό, απ' ό,τι φαίνεται, καθώς το απόγευμα υπήρχε τεράστιο πρόβλημα σε εκείνο το σημείο.

Συνήθως υπάρχει τροχονόμος στο σημείο για να ρυθμίζει την κίνηση, αλλά αυτή την φορά είχαν τοποθετηθεί κώνοι που δεν επέτρεπαν την κίνηση των οχημάτων προς το Μοσχάτο, ενώ υποχρέωναν όσους έβγαιναν από το Μοσχάτο από την γέφυρα να μετακινούνται προς τα δεξιά, προς Αθήνα, δηλαδή.

Απίστευτο μπάχαλο με τα φανάρια να είναι εκτός λειτουργίας και κανείς να μην βρίσκεται στο σημείο να ρυθμίσει την κίνηση. Την νύφη την πλήρωσαν, ως συνήθως, οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν χωρίς λόγο.

Αναγνώστες μας επισήμαναν το γεγονός, ενώ ένας άλλος στο blog tromaktiko περιγράφει γλαφυρότατα την κατάσταση:

ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙ ΣΉΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
ΑΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΤΟ ΤΟ ΚΛΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΑΛΕΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ....ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!! ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ..ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΕΕΕΕ...ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Ομολογουμένως πάντως το φιλότιμο της τροχαίας είναι αξιομνημόνευτο έτσι ; Οι τύποι είναι ανύπαρκτοι. Παντού παράνομα παρκαρισμένα, προβληματικές διασταυρώσεις με σύτημα κόψτε το λαιμό σας να μην τρακάρετε κι όπου μπλέκονται...ουρές ατελείωτες !!! Ενώ ταυτόχρονα τα 'παιχνίδια της Siemens συνεχίζονται. Thanks Jeffrey

    ΑπάντησηΔιαγραφή