Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ενημέρωση της Επιτροπής Κατοίκων για την καύση καλωδίων στον Ταύρο

Η Επιτροπή Κατοίκων κατά της Καύσης Καλωδίων στον Ταύρο μας απέστειλε κείμενο με τις απόψεις της για τη συνάντηση της διαπαταξιακής επιτροπής της 30/11/2010 καθώς και νεότερα γεγονότα:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Στην συνάντηση της 30/11/2010 της διαπαραταξιακής επιτροπής με την επιτροπή κατοίκων κληθήκαμε προκειμένου να ενημερωθούμε για την υπόθεση της σφράγισης των σκραπατζίδικων. Λίγες μέρες πριν τη σύγκληση του οργάνου γίναμε μάρτυρες (για άλλη μια φορά) της αδυναμίας της διοίκησης του Δήμου μας ώστε να συντάξει και να προωθήσει έγκαιρα τα απαιτούμενα έγγραφα (νομικά, τεχνικά κ.λ.π.). Οι καθυστερήσεις αυτές προκάλεσαν την οργή των στελεχών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και της Νομαρχίας οι οποίοι συνεργάζονται με το Δήμο Ταύρου και την Επιτροπή Κατοίκων. Ένας μάλιστα εξαυτών, εξοργισμένος μας δήλωσε «ο δήμος σας δεν τιμάει ούτε τα βρακιά που φοράει…» Στη συνέχεια και μετά από έντονες διαμαρτυρίες μας ο Δήμος Ταύρου έστειλε το φάκελο για τα σκράμπ στο Διοικητικό Εφετείο όπου έχει παραπεμφθεί η υπόθεση.

Στην συνάντηση της 30/11/2010 συμφωνήθηκε η συγκέντρωση και αποστολή του υλικού που αφορά τα σκράμπ στο κεντρικό τομέα σε συγκεκριμένο και ενημερωμένο στέλεχος της Νομαρχίας προκειμένου να προβεί εκ νέου σε σφράγιση τους. Η συμφωνημένη αυτή ενέργεια βάλτωσε (για άλλη μια φορά) οπότε αναγκαστήκαμε να αποστείλουμε έγγραφο (συν/νο) στο Δήμο όπου ζητάμε τα αυτονόητα.

Αναφορικά με τις απουσίες, έχουμε να δηλώσουμε ότι σε μια συνάντηση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που ταλανίζει χρόνια τους κατοίκους δεν πρέπει να λείπει κανείς. Άλλοι είχαν γιορτή πολύ δικού τους προσώπου και όμως ήταν εκεί, στο καθήκον. Άλλοι εργάζονταν χιλιόμετρα μακριά από τον Ταύρο και όμως ήταν εκεί, στο καθήκον. Ούτε βέβαια η μη ενημέρωση πείθει ως λόγος απουσίας. Κάποιοι, ελάχιστοι ήταν απόντες απαξιώντας να προβάλουν έστω και μια δικαιολογία.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ
ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Το έγγραφο προς τον Δήμαρχο Ταύρου, Δημήτρη Σούτο:


Για να δείτε το έγγραφο σε πλήρες μέγεθος, κάντε κλικ πάνω του. Επίσης, με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να μεγενθύνετε την φωτογραφία με την καύση καλωδίων στην αρχή του άρθρου.

16 σχόλια:

  1. den peirazei...kante ligo ypomoni...tha sas lysei ola sas ta problimata...o efthymiou..xaxaxa...gelio pou tha rixsoume tote...tha anapoleitai alla tha einai arga...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΘΑ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ. ΤΟ ΣΟΥΤΟ; ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ - ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ- ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ Η ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΤΟ;ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΦΤΥΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΡΕ!!! ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!! ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΚΟΜΗ.ΠΟΣΟ ΦΤΗΝΟΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΟΘΩΝΙΑ.ΠΥΡΟΒΟΛΑΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΩΠΑΚΗ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΤΟΣΟ ΒΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ. Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΤΑΥΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΠΑΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ.ΑΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΤΕ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ 0,35% ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΤΑΥΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο BATMAN ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΑΛΛΑ Ο BADMAN (ΚΑΚΑΝΘΡΩΠΟΣ)ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ. ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ Η ΕΚΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟΝ BADMAN(ΚΑΚΑΝΘΡΩΠΟ)21 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:37 μ.μ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΡΕ BADMAN ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ 6000 ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ 35.000 (ΠΕΡΙΠΟΥ).
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ, ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΕ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΠΑΚΗ 'Η ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ή ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. batman ταυρου,γιατί είσαι και άσχετος και ημιμαθής(δύσκολη λέξη,άνοιξε λεξικό)τί έκανε η επιτροπή στο Δήμο Αθηναίων δεν έμαθες ποτέ σου.Οι αποδείξεις σε χαλάνε γιατί βγαίνει η αλήθεια,βρίσε λίγο παραπάνω για να ακουστείς....όσο για τον Σωπάκη,θα έπρεπε να ντρέπεσαι,αλλα τί λέω η τσίπα υπάρχει σε ανθρώπους!!υ.γ βγάλε και το Ταύρου,ρεζιλεύεις την περιοχή, βάλε Γκόθαμ ΣΊΤΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η επιτροπή κατοίκων είναι η μάσκα του συνδυασμού του Σωπάκη.
    Γι αυτό και δε πρέπει κανείς να ασχολείται με αυτούς.
    Το έδειξε και ο κόσμος με την ψήφο του.
    Μαύρο φάγανε και η Ζυμαράκη με την κακία της,και ο Λουράντος και όλη η ομάδα αυτοκτονίας.
    Δεν αξίζει ο Ευθυμίου να τους υπολογίσει καθόλου,κακό θα του κάνουν...εκεί στο περιθώριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η υπάρχουσα "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ" πρέπει να μετονομαστεί σε "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευτυχώς που υπάρχουν πολίτες που σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς εξαθλίωσης της ζωής των ανθρώπων, (λόγω της ρεμούλας, του ρουσφετιού και της κλοπής του δημόσιου χρήματος ,από κυβερνήσεις και δημοτικές αρχές σαν του Σούτου συμπεριλαμβανομένων των στελεχών του που δυστυχώς κοσμούν το ψηφοδέλτιο Ευθυμίου )που παλεύουν για το γενικό καλό και θυσιάζουν χρόνο δουλειές ηρεμία.Να ξέρεις ότι δε μετράει στη ζωή η στιγμιαία ψήφος αλλά το τί αφήνει κανείς πίσω του και το τι παράδειγμα στην κοινωνία. Στον Ταύρο ξέρουμε τα ρεμάλια και τους χαραμοφάηδες, τους τεμπέληδες τους γλύφτες και τους μωροφιλόδοξους για εξουσία, ξέρουμε όσους γλύφουν εκεί που έφτυναν. Το θέμα είναι πως αν δεν σταματήσουν να καίνε τα καλώδια οι Ρομά ο καρκίνος θα απλώνεται και αντί να είσαστε κ.κ. αραχτοί στους καναπέδες σας δε σηκώνεστε να τρέξετε κι εσείς λιγάκι θα κάνετε και καλό κορμάκι ε; Παρεπιπτόντως τι είναι αυτά που γράφονται στο σχόλιο της ΠΟΛΗΣ ΟΡΑΜΑ για την παράνομη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Ταύρου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ 10:44 ΚΑΙ 1:12 ΚΟΨΕ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΛΩΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΟΣΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ; ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΕΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ - ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ - ΠΙΕΖΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΧΤΟ ΕΡΓΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O BADMAN ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΕΝΙΚΟ; "ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ Η ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..." ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΜΗΠΩ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ; ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ!!! ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ. ΦΩΝΑΖΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ Η ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΩΦΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ ΤΩΝ 7:37 Μ.Μ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΑ (Χωρις βεβαια να φταει σε τιποτα ο Αρης),γιατισε βλεπω να κατηγορεις τον Σουτο-δημ.συμβουλους και το ψηφοδελτιο του Ευθυμιου.Καλα ρε ΒΛΑΚΑ!!!!!!!ΑΣΧΕΤΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΟΣ Κ.Λ.Π. Το ψηφοδελτιο του Αρη για κοιτα ρε Μ...... ποιους εχει και μετα κανε κριτικη.Εκτος εαν θες να κανεις προπαγανδα ΑΠΟΒΛΑΚΟΜΕΝΕ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!θα φας πουθενα τιποτα ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.Ο BATMAN TAYROY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΑΤΜΑΝ ....ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΑΚΑΣ??????Η' ΠΟΛΥ!!
    ΡΕ ΤΕΤΑΡΤΕ..ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ........ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΑΙΤΕ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.!!!!!!ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ
    ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ???ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠ ΟΛΟΥΣ??ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ,
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδη μιλατε για τον Ταυρο,για πες μου καλε μου φιλε των 3:58 μ.μ. με τι θα κανεις αντιπολιτευση στον Ευθυμιού;Ποιος ειναι αυτος που θα παρει το ρισκο να αντιμετωπισει καποια σοβαρα στελεχη του Αντρεα στον Ταυρο;Μη ξεχνας ποσοι επωνυμοι εισαστε στο ψηφοδελτιο του Αρη και μαλιστα γερα στελεχη και δεν κατωρθωσατε ουτε καν να εκλεγειτε.Πως, για πες μου πως!!!!! Εγω σαν ουδετερος και ανεξαρτητος πολιτης απλως θα παρακολουθω.Ψευδωνυμο μου ΣΦΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή