Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

E-mail - καταγγελία αναγνώστη για άσχημες συνθήκες στο Μοσχάτο

Αναγνώστης μας απέστειλε e-mail - καταγγελία σχετικά με την άσχημα κατάσταση που υπάρχει στο σημείο του Μοσχάτου που διαμένει:

Δ/ση Ιστοσελίδος
Μοσχάτο Live

Κύριοι,

Τυγχάνω αναγνώστης σας και σας συγχαίρω για την έκδοση της ιστοσελίδος σας και για την έγκαιρη πληροφόρηση και αντικειμενικότητα που θεωρώ ότι χρειζότανε το Μοσχάτο μας, παρακαλώ δε την προσοχή σας επί της κατωτέρω καταγγελίας.

Διαμένω επί των οδών Ποσειδώνος 57 και Καποδιστρίου 1,επί προσόψεως.Απέναντι μας υπάρχει η κλειστή υπόγεια- πάλαι ποτέ -διάβαση πεζών που έχει μετατραπεί δυστυχώς σε δημόσιο ουρητήριο-αφοδευτήριο των πάσης φύσεως διερχομένων και δη των ταξιτζήδων που κατά σύστημα και παράδοση νυχθημερόν αφοδεύουν.Ολόκληρος ο εναπομείνας χώρος βρίθει ακαθαρσιών,αχρήστων αντικειμένων, μπαζών,κλπ αποριμμάτων,καθώς και δηλητηριδών μικροβίων.

Ντρέπομαι να φωτογραφίσω το"θέαμα"και να σας το αποστείλω.Νομίζω ότι μια υποτυπώδης αυτοψία θα σας πείσει επί του αληθούς.Επειδή δεν γνωρίζω την αρμοδία αρχή που είναι υπεύθυνη(Δήμος ή ΥΠΕΧΩΔΕ)για το ανωτέρω απαράδεκτο θέαμα που είναι ταυτόχρονως και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία κατοικούντων και διερχομένων, εκ μέρους όλων των διαμενόντων στο συγκρότημα πολυκατοικιών,υποβάλλω την παράκληση- να επιληφθείτε σχετικώς,δημοσιεύοντας το e-mail αυτό,μήπως και τύχει τη προσοχής αρμοδίων, ώστε να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα πρός εξάλειψη του απαισίου αυτού φαινομένου.

Με εκτίμηση και εποχικές ευχές.

Ιωάννης Χρυσούλης

8 σχόλια:

  1. Δυστυχώς το χάλι της παραλίας είναι χρόνιο και λαμβάνοντας υπόψη τις παρούσες οικονομικές συνθήκες...έτσι θα μείνει...Είναι πραγματικά κρίμα διότι εκτός από το να ομορφύνει η παραλία θα μπορούσε ν αποτελέσει πηγή εσόδων για το Δήμο (βλέπε Φλοίσβο, Φάληρο κλπ κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ξέρεις αυτοί τώρα.. χεστήκανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το έχουμε καταλάβει διότι η παραλία είναι 'σκατά', όπως και οι δημόσιοι άρχοντές μας, σε όλα τα επίπεδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΑΣΜΟ, ΤΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ 'ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ'
    ΤΟΤΕ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΔΥΟ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύο μηδενιστές και τιποτένιοι αναλυτές μιλούν για "σκατά" παραλία και αντίστοιχους άρχοντες...

    Φάτε τα λοιπόν και καλή σας όρεξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ ανώνυμε που προφανώς ζεις σε άλλη χώρα ή άλλο πλανήτη. Τα προαναφερθέντα τα τρώμε ομαδικώς, απλά κάτι κομματόσκυλα τα τρώνε με χρυσά κουτάλια και τους φαίνεται ότι είναι καλύτερα. Ξεχνούν όμως ότι προεξοφλούν το - μαύρο - μέλλον των απογόνων μας. Ελπίζω η χαμηλή νοημοσύνη σου να σου επιτρέπει να το καταλάβεις αυτό έστω κι αν ανήκεις - όπως φαίνεται - στους προσωρινά προνομιούχους....Αν απλά δε σου αρέσει η λέξη 'σκατά' αλλάζει το πράγμα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι τουαλέτες στην παραλία δεν θα στοιχίσουν πολλά αφού από την μεριά της θάλασσας μπορεί να είναι ανοικτές μια και δεν μπορεί κανείς να μας δει, αντίθετα θα μπορούμε εμείς να απολαμβάνουμε την θέα.
    Σχέδιο κατασκευής δείτε εδώ.

    Αν θέλουμε κάτι καλλίτερο μπορούμε να φτιάξουμε τουαλέτες για "male and female, or unisex" και να αναρτήσουμε στο internet χάρτη με την θέση τους και πληροφορίες σε ποιον θα κάνουμε παράπονα αν δεν τις βρίσκουμε καθαρές.
    Όποιοι γελάσουν ας δουν τον σχετικό χάρτη της Αυστραλίας εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή