Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκε ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου (photos)

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου
και σε δεύτερο πλάνο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Θανάσης Ντερέκας και Βασιλική Καραβία
Σε πανηγυρικό κλίμα τελέστηκε χθες (30/12) η ορκωμοσία του Δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου και του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Μοσχάτο.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο πατήρ Νικόλαος από τον Καθεδρικό Ναό Μεταμορφώσης του Σωτήρος, ενώ παρών ήταν και ο πατήρ Παρθένιος από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η πιο αξιοσημείωτη στιγμή κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας ήταν αυτή κατά την οποία ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση (που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ), Παναγιώτης Κυριαζίδης, αρνήθηκε να ακολουθήσει τα λόγια του όρκου, αλλά δήλωσε ότι ορκίζεται να υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα, ενώ κατήγγειλε την διαδικασία ως παράνομη. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Ανδρέα Ευθυμίου, Κωνσταντίνος Χρονόπουλος πήρε πολιτικό όρκο.

Ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις που έγιναν μετά την τελετή και έδωσαν ενωτικό τόνο στην εκδήλωση.

Η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου
Ο απερχόμενος Δήμαρχος Μοσχάτου, Ταξιάρχης Παπαντώνης, είπε, φανερά συγκινημένος, ότι αποχωρεί ευχαριστημένος από το έργο του μετά από 24 χρόνια θητείας στα οποία, όπως τόνισε, σημαντικό έργο πρόσφεραν και οι σύμβουλοί του, αλλά και η αντιπολίτευση. Εμφανίστηκε βέβαιος ότι το καλό έργο θα συνεχιστεί και με Δήμαρχο τον Ανδρέα Ευθυμίου, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του απερχόμενου Δημάρχου Ταύρου, Δημήτρη Σούτου και κατέληξε λέγοντας ότι θα βρίσκεται δίπλα στον νέο Δήμο όποτε του ζητηθεί.

Ο νέος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, τόνισε ότι τώρα είναι η ώρα για δουλειά και ότι στην δύσκολη αυτή περίοδο το βάρος θα πέσει στην κοινωνική πολιτική. Τέλος, κάλεσε όλες τις δυνάμεις της πόλης να βοηθήσουν ώστε να επιτευχθεί η ένωση Μοσχάτου και Ταύρου με τον καλύτερο τρόπο και όλοι μαζί να δουλέψουν για το καλό των πολιτών. Αναφορικά με την στάση του Παναγιώτη Κυριαζίδη, δήλωσε ότι σέβεται τα πιστεύω οποιοδήποτε, αλλά κάλεσε και τον ίδιο να σεβαστεί την στιγμή της ορκομωσίας.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ταύρου και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου - Ταύρου, Δημήτρης Σούτος, ανέφερε ότι όλοι οι Δήμαρχοι Ταύρου έχουν προσφέρει για το καλό της πόλης και ότι θα είναι δίπλα στον νέο Δήμαρχο ώστε να παραχθεί έργο.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και ο
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου, Απόστολος Σιώκας
Ενωτικός ήταν ο λόγος και του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, Βασίλη Σπανάκη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους απερχόμενους Δημάρχους Μοσχάτου και Ταύρου για το έργο τους, κατέληξε λέγοντας ότι το πόσο ενωτικός θέλει να είναι θα φανεί από την αρχή της θητείας, στις δημαιρεσίες.

Κλείνοντας, εμείς σαν Μοσχάτο Live!, θέλουμε να ευχηθούμε στον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου, αλλά και σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν σε μια τέτοια περίοδο που ζούμε και ελπίζουμε μέσα από την σύνθεση των διαφορετικών απόψεων που πρέπει να υπάρχουν σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο να σχηματιστούν οι καλύτερες προτάσεις για έργο με γνώμονα τα συμφέροντα των πολιτών τόσο του Μοσχάτου όσο και του Ταύρου.

Για να δείτε όλες τις φωτογραφίες σε πραγματικό μέγεθος, κάντε κλικ πάνω σε αυτές.

1 σχόλιο:

  1. Μακραν ο μαθητης ξεπερασε τον δασκαλο.Αψογη η στυλιστικη εμφανιση του κυριου Σιωκα σε σχεση με τον κυριο Ντερεκα .Ο κ.δημαρχος αψογος με την burberys αλλα ατυχης η χρωματικη επιλογη -γκρι στο γκρι-αλλα θα μαθει.Ο κ. Πηνιωτης κλασικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή