Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η Κατερίνα Στικούδη στην χθεσινή παρέλαση στο Μοσχάτο (φωτό)

Μπορεί να λέγεται και να γράφεται ότι το Καρναβάλι Μοσχάτου - Ταύρου έχει χάσει την αίγλη του, για τα κανάλια όμως δεν φαίνεται να ισχύει αυτό. Είδαμε τις περασμένες μέρες το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για το Καρναβάλι, είδαμε και σε άλλα κανάλια να γίνονται "περάσματα" για τις φετινές εκδηλώσεις, είδαμε και την Κατερίνα Στικούδη χτες στην Παρέλαση.

Ο λόγος; Το site gossip-tv αναφέρει τα εξής:

Αρχηγός στο άρμα του group «Του κουτρούλη ο γάμος» από τους πρόσκοπους Μοσχάτου-Καλλιθέας ήταν στη χτεσινή παρέλαση στο Μοσχάτο η Κατερίνα Στικούδη! Το sexy μοντέλο φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό σορτσάκι, κατακόκκινες ψηλές μπότες, εφαρμοστό μπουστάκι και φτερά και πούπουλα στο κεφάλι! Όχι, το εντυπωσιακό καπέλο δεν έκλεψε την παράσταση, θα σας πούμε την αλήθεια! Τα βλέμματα τράβηξε η sexy Κατερίνα αφού αποτέλεσε την πιο hot εμφάνιση του καρναβαλιού… Δείτε και μόνοι σας!

Το gossip-tv όμως δεν αναφέρει ότι η χθεσινή εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη θα παρουσιαστεί και στην εκπομπή του Mega, "Mega Star" την οποία το δημοφιλές μοντέλο παρουσιάζει.
 
Συμπέρασμα; Η δημοφιλία του Καρναβαλιού Μοσχάτου - Ταύρου παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ακόμα.

2 σχόλια:

  1. ενταξει νομιζω πως υπερβαλετε τωρα ή δεν πηγαινατε παλιοτερα στο καρναβαλι για να δειτε ποσες σαν την στικουδη ηταν και ποσος κοσμος ή στοχευμενα θελετε κατι που κρατησε μιση ωρα δεν ελαχε διαφημισης δεν εγινε στην ουσια τιποτα ουτε ειχε συμμετοχη (και το δειχνουν αυτο και οι φωτο που εχετε ποσος κοσμος βρισκονταν στα πεζοδρομια???)ηταν τελειο και πετυχημενο κτλ. μαλλον για αλλο καρναβαλι μιλατε. ειστε μεσο ενημερωσης εγκυρο (σας βλεπω συχνα) μην χαλασετε την αντικειμενικοτητα και την εγκυροτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Ανώνυμος, 11:00 μ.μ.

    Μας παρεξήγησατε.

    Στο κείμενο δεν γράφουμε ότι το καρναβάλι ήταν τέλειο και πετυχημένο (ούτε και το αντίθετο). Εμείς αναφέρουμε ότι τα κανάλια ασχολήθηκαν με το καρναβάλι και ότι αυτό αποδεικνύει ότι παραμένει ένα δημοφιλές γεγονός. Τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή