Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση για την τόνωση της αγοράς Μοσχάτου και Ταύρου

Πρόσκληση για συνάντηση με θέμα την τόνωση της αγοράς Μοσχάτου και Ταύρου κατά την περίοδο του Καρναβαλιού απευθύνει ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου:

Η πρόσκληση για τους Επαγγελματίες του Μοσχάτου:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχάτο, 3/2/2011
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Έδρα: Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου, Τ.Κ. 18345
Τηλ. Κέντρο: 213 20 19 600, FAX: 210 9416154
Αριθ. Πρωτ.: ………2271…………………..

ΠΡΟΣ:

• Επαγγελματίες Μοσχάτου
• Σύλλογο Βιοτεχνών Επαγγελματιών Μοσχάτου
• Μέλη Καρναβαλικής Επιτροπής 2011

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2011

Στα πλαίσια της διοργάνωσης για το ανανεωμένο Καρναβάλι 2011 και προκειμένου να βρούμε τρόπους για την τόνωση της εμπορικής αγοράς Μοσχάτου, σας προσκαλούμε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου (Κοραή 51), τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου του 2011, στις 9.00 μμ, σε μία συνάντηση για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του φετινού καρναβαλιού.

Η συνάντηση της Δευτέρας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού φέτος το Καρναβάλι μας ανανεώνεται, διευρύνεται στις δύο περιοχές και προσφέρει μία διαφορετική νότα στο αποκριάτικο και εμπορικό κόσμο της περιοχής μας.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις φέτος ξεκινούν το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου με το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και λήγουν την Καθαρή Δευτέρα με τα παραδοσιακά Κούλουμα στην παραλία του Μοσχάτου και στο Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο.

Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία σας και οι απόψεις σας θα συμβάλλουν στο μέγιστο βαθμό στην σύνθεση της προσπάθειας για ένα θεσμό που μπορεί να προσφέρει πολλά στην περιοχή μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου



Σημείωση του Μοσχάτο Live!: Αντίστοιχη πρόσκληση υπάρχει για τους επαγγελματίες του Ταύρου για συνάντηση την ίδια μέρα στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα 7 (Πειραιώς και Επταλόφου 1, πρώην Δημ. Σφαγεία).

2 σχόλια:

  1. Δεν πήραμε καμιά πρόσκληση σαν επαγγελματίες του Ταύρου. Ξεκινάει ο δήμος το Σάββατο τις εκδηλώσεις χωρίς να έχει αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο ή έστω το κοινοτικό και χωρίς να έχουμε πει γνώμη όλοι για το πως θα ξοδευτούν τα λεφτά μας σε τέτοιους δύσκολους καιρούς. Γιατί κύριε Δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ !!!!
    Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή