Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Φωτογραφίες από την καύση καλωδίων στον Ταύρο

Την καύση καλωδίων από τους Ρομά, στην περιοχή του Ταύρου, συνέλαβε επ' αυτοφώρω η κάμερα ενός κατοίκου, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Κατοίκων Μοσχάτου - Ταύρου κατά της καύσης καλωδίων, το οποίο δημοσιεύουμε, μαζί με τις φωτογραφίες:

Άλλο ένα εφιαλτικό διήμερο 25/02/11 και 26/02/11 για τους κατοίκους του Δήμου Μοσχάτου–Ταύρου.

Οι συνημμένες φωτογραφίες τις οποίες μας απέστειλε ο φίλος της Επιτροπής Κατοίκων, Πάνος Π., αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα του επαναλαμβανόμενου εγκλήματος κατά των κατοίκων του δήμου μας. Συγκεκριμένα, στις 26/2/11 στις 11 π.μ. τα τηλέφωνα των μελών της Επιτροπής Κατοίκων πήραν φωτιά από κλήσεις απελπισμένων κατοίκων κυρίως από την περιοχή της Πλατάνας όπου με τη βοήθεια του αέρα είχε μετατραπεί σε κρεματόριο. Αμέσως, ειδοποιήσαμε με σχετικά μηνύματα την κυρία Καραβασίλη (Γ.Γ. ΥΠΕΚΑ) και τον δήμαρχο κύριο Ευθυμίου.

Μην μπερδεύεστε, ο χάρος που πέρασε και πάλι από τη λαϊκή γειτονιά της Πλατάνας δεν ήταν κάποιος μασκαράς των ημερών αλλά το θανάσιμο δηλητήριο από την καύση καλωδίων. Οι πολυώνυμοι ανευθυνουπεύθυνοι δεν πρέπει να παρεξηγούν την ειρηνική μας διάθεση, σύντομα θα κληθούν να πληρώσουν για αυτά που έπρεπε να κάνουν και δεν έκαναν προκειμένου να διασφαλίσουν τη δημόσια υγεία. Με την αδιαφορία τους και την απραξία τους έγιναν συνένοχοι στην εξόντωση μας και υπέγραψαν τη θανατική μας καταδίκη.

Εμείς όμως δεν απογοητευόμαστε, συνεχίζουμε με ΠάθοςΠίστηΠείσμα. Στις 25/02/11 καταθέσαμε στο Δήμο με αριθμό πρωτ. 4776 έγγραφο(συν/νο) για τα συμπεράσματα της Διαπαραταξιακής, προτείνοντας παράλληλα την επικύρωση των αποφάσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον Πάνο Π. που παρά τους κινδύνους φρόντισε να εμπλουτίσει για άλλη μια φορά το δελτίο τύπου με πολύτιμο φωτογραφικό υλικό.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ



Για να δείτε τις φωτογραφίες σε πραγματικό μέγεθος, κάντε κλικ επάνω σε αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου